Moda & Stil Valentino ayakkabi? Eyluulllllllllll Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Gündüz bu ayakkabinin ya siyahini ya da bejini alicam ve uzun zamandir bunu bekliyodum fiyati 8 bin çünkü sizce siyah mi bejimi Güncellemeler+1 yıl Gunduz aldigimda paylaşırım Güncellemeler+1 yıl Bu arada ayakkabiyi ben almicam erkek arkadaşım alıcak alirsam paylasicam mutlaka öptüm iyi uykular Valentino ayakkabi? Cevapla Fiyat Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Thunderman67 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 36% +1 yıl Modeli zarif ama bu kadar para vermeye değermiKullanışlı ve daha şık model alabilirsin 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl ufff be indirime girsede kredi çekip alsak 0 0 Yorumla
TheBerto Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 47% +1 yıl Siz buna 8 bin verecekseniz ölün bir zahmet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Trollll 0 8 Yorumla Eyluulllllllllll +1 yıl Gündüz paylaşınca görürsün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm peki kral Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sali pazarinda 50 tl almayani dovuyolar bizim orda🤚 Yorumla Eyluulllllllllll +1 yıl Anlamadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynisini diyorum bizim sali pazarinda bulursun Yorumla Eyluulllllllllll +1 yıl Aaaa boyle seylerin replikasi var mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Knk kendin ol artik 😂 para olsun ucunda senin bile reprikani yaparlar Yorumla Eyluulllllllllll +1 yıl Nerde satiliyo onlar cantanin replikasi var mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Modeli zarif ama bu kadar para vermeye değermi
Kullanışlı ve daha şık model alabilirsin
ufff be indirime girsede kredi çekip alsak
Siz buna 8 bin verecekseniz ölün bir zahmet
Ayakkabıyı bir görmüyom herhalde :D
Trollll
Gündüz paylaşınca görürsün
Hmm peki kral
Sali pazarinda 50 tl almayani dovuyolar bizim orda🤚