Merhaba arkadaşlar, açıklamasına maskülen yazmışlar. Sizce bu ayakkabı erkeksi mi?
Bir de bu ayakkabı için sormuyorum ama yüksek platform topuklu bir bot daha beğendim, almayı düşünüyorum. Genelde işyerinde giyeceğim. Sizce ofis ortamında abartılı olur mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Erkeksi değil gayet güzel şık bir ayakkabı ama ofis ortamında çok yüksek topuk ayakkabı zor olur
Ama platform olduğu için rahat olur belki diye düşündüm. Bir de devriliyormuşum.. 😆😆
Rahat olabilir kalın topuk ayakkabı rahat oluyor genelde
Kalın topuklu beğendim ben de. Ince topukla bir sağa bir sola... yürüyemem 😄😄😄
Birde bayağı yüksek kalın topuklu lr var onlar görünüşte yürümesi zor ama çok daha rahat
Evet benim beğendiğim de öyle bir ayakkabı. Ama isyerinde böyle platformlu yüksek ayakkabı abartılı mı olur?
maalesef biraz abartı olur
teşekkürler görüşün için
Rica ederim
Evet ama günümüzde kızların ayağında çok gördüm
hadi ya ben hiç görmedim 😆
Erkeksi değil böyle erkek ayakkabısı mi olur. Topuk var süslü bağcık var. Ama ayakkabı güzel değil
Benim hoşuma gitti tatlı geldi bana ya niye güzel değil 😆
Ya güzeldir tabi zevk meselesi 😅 Ben renkli şeylerden hoşlanıyorum diye beğenmedim. Yoksa giyilmeyecek bir ayakkabı değil
hmm renkli mi ne gibi kahverengi bordo gibi mi yoksa degisik renkler mi
Beyaz, bej, gri, pembe, sarı, lacivertli gibii :)
hmm tarz 😇
Erkeksi değil.
Güzelde değil.
Güzellik görecelidir. Ben güzel buldum...
Önemli olan senin güzel bulman.
Evet çünkü ben giyeceğim. Bir de kombinimde bazı insanların çirkin bulacağı bir parça olması kombinimi güçlendirmez mi sence?
Bak bunu bilemedim :)
Genel olarak guzel giyinmiş bir de bu ayakkabiyi giymiş birinin kombinini guzel bulmaz mısın
Dost başa, düşman ayağa. Belki tavsiye verebilirim.
ahahah
Unisex dedikleri türden duruyor.
erkekler giyebilir mi sence bunu, topuklu
Giyebilirler bence.
Emin misin? 😄 Bu arada ben senin bot olduğundan şüphelenmeye başladım. Hemen cevap veriyorsun, bir de bu ayakkabı hakkinda ChatGPT gibi konuştun sanki. 😆
Üstüme iyilik sağlık 😂 Sanal zeka hayatta kullanmadım 😅 Uykum kaçtı telefon ile takılıyorum 😂 Bana biraz topuklu olmasından dolayı kadınsı, yan üst taraftan bakınca da erkeksi gibi geldi sadece. Yoksa gayet güzel bot alabilirsin bence 😊👍
İstersen video çekip atabilirim 😅 Sorun yok vallahi benim 😂
Kaç saat yatakta geçiriyorsun? ne uyku kaçması saat kaç 😆😆 bu saate uyku mu kalır
yapay zeka artık video ve fotoğraf olusturabiliyor. beni bunlarla mı kandiriyorsun 😄😄
Ben istesem de çok uyuyamam 😅 Biraz geç yatıp erken kalktım sonra telefona baktım 😂
Canlı yayına da inanmazsın sen şimdi 😂
Robot muamelesi yapılıyor bana 😂
onlar da yapay gercek zamanli video 😆😆
Konum at yanına geleyim o zaman 🥴
botlarsoruyor
Ya harbi mi 😂 Valla korkmaya başladım senden. İnanmıyorsun 😂
kesin insansı robot gelir
İtiraf ediyorum botlar hesabımı ele geçirdi 😂
Bu kadar şaka yeter dostum valla yüreğime inecek 😥
botlarin mantığı öyle çalışmıyor 😄
Peeki 😂
Hayır güzel.
Yoo değil bence alabilrisin
evet öyle
sence elbise ile giyersem maskuleniteyle feminenligi tamamlar mıyım? sonucta her kadının bir eril tarafi vardır. bence enerji dengesini ifade edebilir 🙂
Bence zor göze çarpar ister istemez
göze carpmiyorsa o zaman maskulen olmasının ne anlamı var? oyle maskülen ayakkabilar var ki giydigin kombinde goze carpmamasi imkansiz
O erkeksi bot göze çarpar demek istiyorum sadcee😅 güzel bir elbise ile dikkati dağıtırsan ayrı hahahahahaah bilemiyorum artık
o kadar da göze çarpıcı değil ya abartma 😆
😅😅
kadın ayakkabısı
Kışlık bot