Moda & Stil Kombinler nasıl arkadaşlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Pantolon kullanmıyorum daha çok dökümlü şeyler hoşuma gidiyor. Kombinler nasıl arkadaşlar? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Nidaleex Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Gayet hoşlar başkasının üstünde görünce de baya beğeniyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😍 teşekkürler Yorumla
Thunderman67 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 36% +1 yıl Bol salaş dökümlü kıyafetler tunik , bluz ve elbiseler daha zarif gösterir 0 1 Yorumla Thunderman67 +1 yıl Zevkli zarif kızsın. Keşke her kız kadın sizin gibi giyinse Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Güzel ama yerleri süpürmesinHem itici hem de kibirdir buOna dikkat et 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Yok ben bu kadar uzun giymiyorum ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Giyiniyorsun anlamında değilGiyinme anlamında dedim zaten Ayrıca severim kabuklu fıstıklarıBüşra Ayaydın gibi 😃 Yorumla Soran +1 yıl Bende giymiyorum dedim Yorumla Soran +1 yıl Kabuklu fıstık ne kötü tabir öyle! Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadın = fıstık Tesettürlü kadın = kabuklu fıstık Bu kadar ciddiye alma hayatı Tebessüm et ve geç Yorumla Soran +1 yıl 😏 tesettürlü bir kadına bu yakıştırmayı yapmak hoş gelmedi gül geçlik bir durumdan dolayı değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sakin olBüşra tadında isen bul beni 😎 Yorumla Soran +1 yıl Büşra kim Yorumla Soran +1 yıl Ha şu sonradan kapanan kadın kesin açık ve kapalı fotoğraflarına aynı anda bakıp günaha giriyorsundur sen tat mat diyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kuş beyninleMübarek gecede Bilgi sahibi olmadigin insanları suçlama! Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kibirini de bir tarafına sokturtma bana Yorumla Soran +1 yıl Ya arkadaşım sen kapalı bir kadına diyorsun ki "Büşra TADINDAYSAN BANA YAZ? TAD falan ne oluyor Yorumla Soran +1 yıl Mübarek gece diyorsun da sen de az değilsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi çocuğum Hadi Kalbini kırdırtma bana mübarek gecede Hadi Ben yazdıklarımdan sorumluyum Senin kıt beyninin algıladıklarından anladıklarından değilyorma beni gece gece Hadi çocuğum Yorumla Soran +1 yıl Tamam 😂😂 Yorumla
bankeremo Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Tesettür açısından mı pantolon kullanmıyorsun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet ne oldu ki? bankeremo +1 yıl çok hassassınız tebrik ederim ama bir kaç aksaklık gözüme çarptı. eğer fotoğraftakiler siz iseniz Soran +1 yıl Hayır ben değilim :) Bazı noktalar da farklıyım bankeremo +1 yıl sanırım müsait değilsiniz
narinbirbey Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Sosyete tarzı 😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Derken Yorumla narinbirbey +1 yıl Güzel Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gayet hoşlar başkasının üstünde görünce de baya beğeniyorum
😍 teşekkürler
Bol salaş dökümlü kıyafetler tunik , bluz ve elbiseler daha zarif gösterir
Zevkli zarif kızsın. Keşke her kız kadın sizin gibi giyinse
Güzel ama yerleri süpürmesin
Hem itici hem de kibirdir bu
Ona dikkat et
Yok ben bu kadar uzun giymiyorum ya
Giyiniyorsun anlamında değil
Giyinme anlamında dedim zaten
Ayrıca severim kabuklu fıstıkları
Büşra Ayaydın gibi 😃
Bende giymiyorum dedim
Kabuklu fıstık ne kötü tabir öyle!
Kadın = fıstık
Tesettürlü kadın = kabuklu fıstık
Bu kadar ciddiye alma hayatı
Tebessüm et ve geç
😏 tesettürlü bir kadına bu yakıştırmayı yapmak hoş gelmedi gül geçlik bir durumdan dolayı değil
Sakin ol
Büşra tadında isen bul beni 😎
Büşra kim
Ha şu sonradan kapanan kadın kesin açık ve kapalı fotoğraflarına aynı anda bakıp günaha giriyorsundur sen tat mat diyorsun
Kuş beyninle
Mübarek gecede
Bilgi sahibi olmadigin insanları suçlama!
Kibirini de bir tarafına sokturtma bana
Ya arkadaşım sen kapalı bir kadına diyorsun ki "Büşra TADINDAYSAN BANA YAZ? TAD falan ne oluyor
Mübarek gece diyorsun da sen de az değilsin
Hadi çocuğum Hadi Kalbini kırdırtma bana mübarek gecede Hadi
Ben yazdıklarımdan sorumluyum Senin kıt beyninin algıladıklarından anladıklarından değil
yorma beni gece gece Hadi çocuğum
Tamam 😂😂
Şık görünüyor.
Tesettür açısından mı pantolon kullanmıyorsun
Evet ne oldu ki?
çok hassassınız tebrik ederim ama bir kaç aksaklık gözüme çarptı. eğer fotoğraftakiler siz iseniz
Hayır ben değilim :) Bazı noktalar da farklıyım
sanırım müsait değilsiniz
Sosyete tarzı 😂
Derken
Güzel
Sağ ol
Güzel gözüküyor.
cok guzel
Güzel güzel
gayet hoş