Moda & Stil 2 ay Kombinim nasıl sizcee arkadaşlar? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Kombinim nasıl sizcee arkadaşlar? Görüş Yaz 51 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Edameda06Fenomen Takip Et Master Yaş: 31 2 ay Moda & Stil konusunda 1,8b görüş paylaştı. Pantolon çok kötü 😑 üstündeki mont ve içindeki blüz iyi sadece. 0 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 99% 2 ay Sanki pantalon yırtıkta kahverengi çorap giyilmiş gibi pantalon kötü 0 0 Yorumla
beyt_16 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eig 65% 2 ay Sen 45 üstüysen ben mezardan yazıyorum 😅 trecking kombini olmuş bşr bakıma 0 0 Yorumla
mrAltar Takip Et Xper 5 Yaş: 106 2 ay pantolon dışında her şey güzel, değişik diyeyim ya iyi kötü bir şey diyemiyicem bütün olarak :D 0 0 Yorumla
iremislaaytc Takip Et Xper 2 Yaş: 19 2 ay Bende de böyle ceket var neyle kombin yapsam diye düşünüyordum tam🤷🏼♀️ 0 0 Yorumla
Yman20 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 2 ay 10 uzerinden 3 bucuk 4 fazla olurdu1 puan kazaga bi puan ayakkabi 1.5 puanda oz guven 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 37 , eig 95% 2 ay Moda & Stil konusunda 1,3b görüş paylaştı. Hoş gelmedi gözüme 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Moda & Stil konusunda 6,1b görüş paylaştı. kombininiz güzel bence 0 0 Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 28 , eig 95% 2 ay Gözlerim kanadı. Lanet olsun sebebi neydi ki? 0 8 Yorumla Soran 2 ay Farklılık sadece Yorumla BilgisayarTeknikeri 2 ay Ablacım farklılık iyidir güzeldir de. Neden kahverengi? Telefonun kabı da kahve rengi? Kahve içmeyi de sever misin? Yorumla Soran 2 ay Severim ismarlicak misin Yorumla BilgisayarTeknikeri 2 ay hee ısmarlarım içecek misin? Yorumla Soran 2 ay Evet Yorumla BilgisayarTeknikeri 2 ay Tamam gel ısmarlayayım. Yorumla Soran 2 ay Geliyorum Yorumla BilgisayarTeknikeri 2 ay Bekliyorum. Özele gel :D Yorumla
m BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 33 , eig 69% 2 ay İyi kızmışsın da kombini beğenmedim 0 0 Yorumla
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 37 2 ay Moda & Stil konusunda 601 görüş paylaştı. cok farklı ama güzelmiş 0 0 Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 22 2 ay Moda & Stil konusunda 487 görüş paylaştı. Kombin çirkin yapmış valla seni 0 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 27 2 ay Moda & Stil konusunda 1,4b görüş paylaştı. küçük çikolata kaplı petibör bisküviden hallice 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
35Görüş
Pantolon çok kötü 😑 üstündeki mont ve içindeki blüz iyi sadece.
Sanki pantalon yırtıkta kahverengi çorap giyilmiş gibi pantalon kötü
Sen 45 üstüysen ben mezardan yazıyorum 😅 trecking kombini olmuş bşr bakıma
pantolon dışında her şey güzel, değişik diyeyim ya iyi kötü bir şey diyemiyicem bütün olarak :D
Bende de böyle ceket var neyle kombin yapsam diye düşünüyordum tam🤷🏼♀️
10 uzerinden 3 bucuk 4 fazla olurdu1 puan kazaga bi puan ayakkabi 1.5 puanda oz guven
Güzel olmuş ama pantolon sade renk olsa Güzel olurdu
Hoş gelmedi gözüme
kombininiz güzel bence
Kezban gibisin canım uzulme ama
Çok rahat çok profesyonel
Gözlerim kanadı. Lanet olsun sebebi neydi ki?
Farklılık sadece
Ablacım farklılık iyidir güzeldir de. Neden kahverengi? Telefonun kabı da kahve rengi? Kahve içmeyi de sever misin?
Severim ismarlicak misin
hee ısmarlarım içecek misin?
Evet
Tamam gel ısmarlayayım.
Geliyorum
Bekliyorum. Özele gel :D
Pantolon hiç olmamıs sanki ya
İyi kızmışsın da kombini beğenmedim
cok farklı ama güzelmiş
Kombin çirkin yapmış valla seni
Kızım bitiyorum sana reelde tanısam keşke
küçük çikolata kaplı petibör bisküviden hallice