Kadın akademisyenlerin kıyafet yönetmeliğinde diz üstü etek giymek yasak mı hala? Tayt giyen bile var çünkü. Bu konuda bilgisi olan? Okuduğunuz ya da çalıştığınız üniversitede etek giyen hoca gördünüz mü?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Böyle şeyler olabilir ama uyan yok tabiki sadece kural olarak söylenmiş aslına bakan uyan yok o yüzden de herkes kafasına göre yasak değil normalde hiç bişey ama bilmiyorum yinede
Uyarı veriyorlarmış. Çok saçma. Yani sen tahrik olacaksın diye giyilmemesi sacma. Sakalli kot pantolonlu taytli kadınlar erkekler var. O yüzden bilmiyorum
Bence de çok saçma insanlar zaten tahrik olmak için bahane arıyolar insanın ellerinden ayaklarından saçından bile tahrik olan insanlar varken bu kurallar çok saçma bence de insanlar rahat olmalı kadınlar erkekler ama ne yazıkki biz öyle değiliz
Eğer bir şeyi yasaklarsan daha çok tahrik olunacak şeyler cikar. Taciz tecavüz artar. Diğer ülkeler neden böyle değil acaba
Artar tabikide ben hep diyorum kadınlar özgür olmalı giyimi konuşması vs bişey dediğin zaman giydiğin zaman kesin teşhis konuluyor kadınlara karşı yasagın olduğu yerde herşey artar insanlara yasak olan herşey tatlı gelir yurtdışı bu yüzden rahat
Görmediği için bir yerde görünce tahrik olur. ailem kapalı ve onlara karşı da bir eleştiri gelince aynı tepkiyi veriyorum. Insanlari serbest bıraktıkca hatalarını görürsün
Tahrik olmak kolay bişey değildir insanın beyni kalbi nası çalışırsa öyle mümkündür tahrik olacak kadın erkek o yönde ilerler zaten sen giydiğin zaman sana bakanlar veya başkası giiydiğinde senin bakış açınla alakalı dediğin gibi serbest kalan insanların hatasını görürsün kendini bilen insan zaten hata yapmaz
Aynen öyle. Yani bacaktan nasıl tahrik olunabilir? Küçük kız çocuklarına da etek giydirmemeye başlayacağız yakında. Neden? Sırf sapıklar tahrik olanlar var diye. Damacanadan tut hayvanlara kadar tahrik olan var
Zaten kesinlikle bu yüzden hiçbir adım ileri gidemiyoruz saygı yok insanlara karşı kimse kimseye karışmamalı özgür bir ülkeyiz sözde ama dediğin gibi hayvan damacana herşey var etek giyen kadın var giyen kadın var şimdi herkese aynı bakılmaz ne diyim ki bacagı bırak ellerinden parmallarından tahrik olanlar var bunla yüzünden işte
Ya da sırf poposunu çekip nasılım diye soran amacını belli eden kızlar ve altındaki yorumlar var. Işte o yorumlardan ülkenin erkekleri ortaya çıkıyor
Şimdi şöyle bişey var zaten çoğu kız şimdi erkeklerden beter ve bunu yapan kızlar erkeklerde haliyle öyle görüyor savunmuyorum yanlış tabiki ama kızlar bu hale getiriyor erkekleri
Bizim okulda öyle bir kıyafet zorunluluğu saçmalığı yok
Kimse uymuyoki kılık kıyafet yönetmwliğine
Ama kısa etek giyenlere mobbing uygulanıyor diye duydum
Doğrudur cünkü her kurumun kendne göre kılık kıyafet yönetmeliği vardır eğer uymayan olursa cezaları vardr o cezalar artar sürekli
Tayt kot giyenlere hatta sakal birakanlara bir şey denmiyor ama buna deniyor
Ünivertlern kılık kıyafet yönetmeliği farklı kamudan bence sakal serbest olabilir tayt ise cok asırı vücudu belli etmediği sürece giyilmesi kabul edilebilir ama diz üstü etek daha tahrik ve cok kısa giyildiği için sorun olabilir bide hangi sehrin üniverstesi oda farkeder istersen detaylı konusalm yazarmıaın bana
İstanbul'da. Ayrıca insanların tahrik olmali mi etekten? Hocalar ve öğrenciler. Egitimli kişiler. Öğrenciler de etek giyiyor hocalar o öğrencilere ne gözle bakmış oluyor o zaman anlamadim. Bence kadinlar daha çok etek giymeli ve bu zihniyeti yıkmali. Bacaktan da tahrik olunmaz çünkü
İşte bunu gelde cahil ve okumamıs geri kafalı düsüncede olan insanlara anlatmak cok zor malesef bir yazrmsn rica etsem detaylı konusalm bu konuyu
Etek gördüm evet izinin 2 3 parmak üstündeydi
Ben de gördüm ama emin olamıyorum hala. Sakal uzatan hocalar kot giyen, tayt giyen hocalar gördüm. Ama diz üstü etek giyenlere uyarı veriliyormuş
Onu bilmiyorum tayt falan görmedim hic
@Elanur99 hangi üniversitede son?
Ne alaka mk ya herkes istediğini giysin
Işte bence de dediğin gibi ama etek giyen hocalara uyarı geliyor. Tayt giyene gelmiyor