Gerçekten bazı gerek erkek öğretmenler olsun gerekse bayan öğretmenler gereğinden fazla iddialı kıyafetler giyiyor. Elbette ki kimsenin kıyafetine karışılmaz ama sizce de bir sınır olması gerekiyor mu? Dipnot : Fotoğraflar fenomen olmuş öğretmenlerin fotoğrafıdır. Kimsen zan altında bırakılmamaktadır.
Sizce öğretmenlerin kıyafetinin bir sınırı olmalı mı?
kesinlikle olmalli.. hep demisimdir öğretmen olmak örnek olmakdir yeni nesillere.. sadece 4 yillik uni. bitirmek kpss olacak seyler değil bunlar.. aklı bası edepi karekterli insanlar yapmalı o görevleri..
onlar yabancı canım Türkiyedeki öğretmenlerin uyması gereken kılık kıyafet yönetmeliği var uymadığı takdirde müdür ikaz eder yine uymazsa soruşturma açılır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Öğretmenlik saygın bir meslektir, her yönüyle öğrenciye örnek olmalı. Hoca osurursa cemaat sıcar demişler.
Böyle öğretmene can kurban... Böyle öğretmenlerin olsun Türkiye derecesi yaparım.. Bugün dünyanın süper güçlerinin sırrı burada gizli... Gençler aşkla şevkle okula gidiyor... Sırf mini etekli hocaların gözüne girmek için gece gündüz çalışıyor... Böyle hoca 24 saat fizik ve matematik anlatsın gözümü kırpmadan dinlerim...
@LoqqoO Cahil sensnin ki baskalarinin dusuncesine tahamulun bile yok... sanane lan ister gizler istedigimi yaparim Herseyi siyaete getirmiyorum ki ben HERSEY onlarin elinde degil mi o halde onlarin yani akp yuzunden bizimde boyle ogretmenlerimiz giyinemiyorsa
Ya bir öğrtmenimz vardı sürekli benim giydiğim şeylere bu ne böyle okula gelinir mi falan diyordu bende kadına bir gün siz hiç kendi giydiklerinizi görmüyorsunuz galiba dedim o da ne var giydiklerim gayet düzgün dedi göremezsiniz zaten hiçbir şey giymiyorsunuz çnkü demiştim sonra da ertesi gün disipline gitmiştim :D
En İyi Cevaplar