Moda & Stil Kuzenimin düğünü olcak dekolte giymek istiyorum ama göğüslerim küçük ne yapmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bunu almayı düşünüyorum göğüslerim bu kadar büyük değil napsam Kuzenimin düğünü olcak dekolte giymek istiyorum ama göğüslerim küçük ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı. Bacak dekolteli elbise giy gadası 1 3 Yorumla Soran +1 yıl E zaten kısa giyerim ya diğer kuzenlerim çok güzel giyiyo onları geçmem için dekolte yapmak istiyorum cesurca Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Küçük göğüsle olmaz ki gadası Yorumla Soran +1 yıl Hani şey var ya ünlüler giyiyor yukarı kaldırıyor baya onlar nasıl oluyor millet küçük gogusu nasıl buyutuyo Yorumla
Terazideli Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl destekli südyen ile çözersin de, bacakların bu kadar güzel mi? 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Güzel yani çoğu kızdan Yorumla Terazideli +1 yıl çoğu kızdan demedim. elbise altında pusuzsuz ve çarpık olmamalı değil mi :D Yorumla Soran +1 yıl 😃😃😃guzel güzel bacaklarm Yorumla Terazideli +1 yıl Görmedim. Görsem bir fikir sahini, dokunsam 2 fikir sahibi olurum. Yorumla
Rosana Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Bu düğünde giyilebilinecek güzel bir kıyafet değil bence. Göğüslerin küçük ise göğüs dekolteli bir kıyafet seçme sen de. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Diğer kuzenlerim çok güzel giyiniyorlar onları geçmek istiyorum Yorumla Rosana +1 yıl Bence sade bir renk daha iyi gider. Siyah, bordo gibi. Yorumla Soran +1 yıl Bakarım gene o renklerde beğenirsem olur Yorumla
Işıkhızında Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Küçük göğüste de dekolte güzel duruyor bence, hatta büyük göğüste güzel durmuyor ki bağırıyor bingil bingil. Küçük de daha estetik daha zarif duruyor. 3 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 489 cevap paylaştı. Bu fazla cesurca değil mi kaldırabilecek misin bunu 🙄 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Düğün sonuçta ya diğer kuzenlerim çok güzel giyiniyorlar onları geçmek istiyorum Yorumla berkecan38 +1 yıl Geçmek istiyosan dekaolte vermen lazım gögüs ve bacak olarak ikisi birden Yorumla Soran +1 yıl E tamam işte bu kıyafeti diyom Yorumla berkecan38 +1 yıl Bu güzel ama işte bu kıyafeyi kaldırmak önemli olan o kadar ceaurmusun Yorumla Soran +1 yıl Cesurum valla istiyorum giymeyi düğün sonuçta Yorumla berkecan38 +1 yıl Cesursan giyin tabiki o zman Yorumla
excalibur1 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Olmasın zaten düğünde herkese şeyini kaldırcak oynarken birbirine çarpçak kılınç kalkan oynatcan millete yqpma bunu 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka be televizyonda da ona bakarsan dekolteliler çıkıyor hem mini giyenler olcak neredeyse aynı şey Yorumla excalibur1 +1 yıl Televizyonda farklı canlı görmek çok farklı bişey sen bilirsin ama böyke kıyafetin altına sütyen giyilmez göğüslerini alttan desteklemen lazım bir şekilde ozaman Yorumla Soran +1 yıl Bakacaz artık Yorumla excalibur1 +1 yıl Kolay gelsin ozaman bacaklaeın güzelse ordan dekolte giy veya sırttan dekolte onlarda iyidir Yorumla Soran +1 yıl Bacaklarım evet güzel öyle yaparım teşekkürler Yorumla excalibur1 +1 yıl İyi günler Yorumla Soran +1 yıl Sizede Yorumla
gaffurunpijamasıı Takip Et Yoda Yaş: 25 +1 yıl Çok büyük bunda zaten hoş olmaz yani akrabalar falan mazallah 1 0 Yorumla
Sage_Zero Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bu kadına yakışmamış bence. Açık renk tene daha çok gider.Ayrıca küçük meme güzeldir dert etme, giyersin önemli olan dik olması.İyi eğlenceler :) 1 0 Yorumla
kemalplus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl BENCE OLDUĞUNU göster gölgeleme ence olanı sevenlerde bakanlarda çok olacak bak gör 0 0 Yorumla
sinanpasha Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Büyük değilse uymaz bu 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Dekolte için destek falan yok mu ya Yorumla sinanpasha +1 yıl Kalın bir südyen varsa bak belki olabilir Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ne iyi cesaret edip de giyiniyorsunuz şunları 2 1 Yorumla Soran +1 yıl İlk defa o da düğünde Yorumla
kadiralp01 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl evlenmek istiosun sanırım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Büyük olanlar mı giyiyor sadece :D 1 11 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arada kafana takıyosunKüçük göğüs daha güzel bunu bilmelisin:) Yorumla Soran +1 yıl Yok da hani dekolte de azcik büyük olması gerek sanki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Avucumu doldurur mu Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buyuk olmasına gerek yok :)) Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Avucumu doldurursa iyi işteTaşması şart değil :) Yorumla Soran +1 yıl Doğru Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gzlden çksm tk. PAta. R misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalçan nasıl bu arada Yorumla
birdy59 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl ben açıyorum hepsine kadar 2 3 Yorumla sevmistim1990 +1 yıl Ne açıyorsun Yorumla birdy59 +1 yıl göğüs dekoltesi Yorumla sevmistim1990 +1 yıl göğüslerin görünür Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 744 cevap paylaştı. Sorun olmaz bencee al 1 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. bence alma normal sportif giyin :D 0 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Moda & Stil konusunda 721 cevap paylaştı. Çek destekleri reis 1 0 Yorumla
İcon4154 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Çok mu küçük 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Avuca gelior Yorumla İcon4154 +1 yıl Daha güzel Yorumla
MichaelMoretti Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Ne kadar küçük 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Avuca geliyor işte Yorumla MichaelMoretti +1 yıl Hmmm belin ince kalçaların sıkıysa giy elbise tatlı olur ufak memelerle de iri biri isen olması ama Yorumla Soran +1 yıl Yok zayıfım bakacaz artık iç çamaşırcidan sorarim Yorumla MichaelMoretti +1 yıl Sor bakalm sutyensiz giy elbiseyi Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Moda & Stil konusunda 602 cevap paylaştı. Elbise güzelmiş göğüsn kucuksede yakisr bnce 0 0 Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Moda & Stil konusunda 902 cevap paylaştı. Bu güzel değil. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Bacak dekolteli elbise giy gadası
E zaten kısa giyerim ya diğer kuzenlerim çok güzel giyiyo onları geçmem için dekolte yapmak istiyorum cesurca
Küçük göğüsle olmaz ki gadası
Hani şey var ya ünlüler giyiyor yukarı kaldırıyor baya onlar nasıl oluyor millet küçük gogusu nasıl buyutuyo
destekli südyen ile çözersin de, bacakların bu kadar güzel mi?
Güzel yani çoğu kızdan
çoğu kızdan demedim. elbise altında pusuzsuz ve çarpık olmamalı değil mi :D
😃😃😃guzel güzel bacaklarm
Görmedim. Görsem bir fikir sahini, dokunsam 2 fikir sahibi olurum.
Bu düğünde giyilebilinecek güzel bir kıyafet değil bence. Göğüslerin küçük ise göğüs dekolteli bir kıyafet seçme sen de.
Diğer kuzenlerim çok güzel giyiniyorlar onları geçmek istiyorum
Bence sade bir renk daha iyi gider. Siyah, bordo gibi.
Bakarım gene o renklerde beğenirsem olur
Küçük göğüste de dekolte güzel duruyor bence, hatta büyük göğüste güzel durmuyor ki bağırıyor bingil bingil. Küçük de daha estetik daha zarif duruyor.
Bu fazla cesurca değil mi kaldırabilecek misin bunu 🙄
Düğün sonuçta ya diğer kuzenlerim çok güzel giyiniyorlar onları geçmek istiyorum
Geçmek istiyosan dekaolte vermen lazım gögüs ve bacak olarak ikisi birden
E tamam işte bu kıyafeti diyom
Bu güzel ama işte bu kıyafeyi kaldırmak önemli olan o kadar ceaurmusun
Cesurum valla istiyorum giymeyi düğün sonuçta
Cesursan giyin tabiki o zman
Olmasın zaten düğünde herkese şeyini kaldırcak oynarken birbirine çarpçak kılınç kalkan oynatcan millete yqpma bunu
Ne alaka be televizyonda da ona bakarsan dekolteliler çıkıyor hem mini giyenler olcak neredeyse aynı şey
Televizyonda farklı canlı görmek çok farklı bişey sen bilirsin ama böyke kıyafetin altına sütyen giyilmez göğüslerini alttan desteklemen lazım bir şekilde ozaman
Bakacaz artık
Kolay gelsin ozaman bacaklaeın güzelse ordan dekolte giy veya sırttan dekolte onlarda iyidir
Bacaklarım evet güzel öyle yaparım teşekkürler
İyi günler
Sizede
Çok büyük bunda zaten hoş olmaz yani akrabalar falan mazallah
Bu kadına yakışmamış bence. Açık renk tene daha çok gider.
Ayrıca küçük meme güzeldir dert etme, giyersin önemli olan dik olması.
İyi eğlenceler :)
BENCE OLDUĞUNU göster gölgeleme ence olanı sevenlerde bakanlarda çok olacak bak gör
Büyük değilse uymaz bu
Dekolte için destek falan yok mu ya
Kalın bir südyen varsa bak belki olabilir
ne iyi cesaret edip de giyiniyorsunuz şunları
İlk defa o da düğünde
evlenmek istiosun sanırım
Evet
Bir şey olmaz, beğendiğini giy.
Büyük olanlar mı giyiyor sadece :D
Bu arada kafana takıyosun
Küçük göğüs daha güzel bunu bilmelisin:)
Yok da hani dekolte de azcik büyük olması gerek sanki
Avucumu doldurur mu
Evet
Buyuk olmasına gerek yok :))
Evet öyle
Avucumu doldurursa iyi işte
Taşması şart değil :)
Doğru
Gzlden çksm tk. P
Ata. R misin?
Olur mu
Kalçan nasıl bu arada
Desteklemen şart o zsman
ben açıyorum hepsine kadar
Ne açıyorsun
göğüs dekoltesi
göğüslerin görünür
Sorun olmaz bencee al
silikon parası toplayalımP?
Destekli takcan artık :/
bence alma normal sportif giyin :D
giyde çifte düğün olsun
Dekolte giyme komik olur öyle
Dolgulu ped ya da sütyen kullan
Küçük derken foto koysaydın keşke
Çek destekleri reis
mimi pileli etek giyiyor musun
arıya soktur gögüslerini şişer bir iki gün :)
Çok mu küçük
Avuca gelior
Daha güzel
Ne kadar küçük
Avuca geliyor işte
Hmmm belin ince kalçaların sıkıysa giy elbise tatlı olur ufak memelerle de iri biri isen olması ama
Yok zayıfım bakacaz artık iç çamaşırcidan sorarim
Sor bakalm sutyensiz giy elbiseyi
Elbise güzelmiş göğüsn kucuksede yakisr bnce
Destekle göğüsleri
Memen yoksa giyme
Bu güzel değil.
Portakal koy kız
Göğüs al önce
Estetik yaptır
Bişey olmaz giy ya