Hangisi daha güzel
Kuzenimin düğünü için diktireceğim kararsız kaldim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

3 ve 6 hariç (zaten çok kötü tasarımlar), diğerleri Osmanlı motifleri taşıyor. Genel olarak bindallı deniyor. Orijinalinde mor kadife üzerine kabartma dal, çiçek yaprak işlenirmiş ama artık her rengi mevcut. Şimdiki dizilerden de bilindiği üzere gözdeler, sultanlar giyermiş. Şimdilerde de kına gecelerinde bu şekilde Osmanlı motifli kıyafetler tercih ediliyor.
Son ikisi güzel ama biraz ağır kıyafetler yani fazla dikkat çekici, göz alıcı. Hem taşıyabilmek önemli, hem de genele göre çok abartı olmamak. Ona göre karar verilebilir. Renkleri çok güzel, tercih edilebilir 🌺
Doğu batı fark etmez, her yerde herkes tarafından giyilebilir. Ben sadece tarihinden bahsettim, yanlışlık olmasın diye.
1000 Yıllık TÜRK kına kıyafetlerini çalıp kürtçük mü yaptın. Tamam sınırdan kaçakçılık yaparak devletin vergisini çalıyorsunuz şimdi de milletin kültürünü mü çalıyorsunuz :) İşiniz gücünüz alavere dalavere... Ortada bir millet olmayınca çala çırpa millet olma çabası :D
Bu soruları size PKK mı hazırlayıp sordurtuyor?
Cevap
5Cevap
En alttan ikisi gayet güzel duruyor. Fiziğini falan bilmiyorum ama model olarak onlar diğerlerine göre daha detaylı dikkat çekici.
Kırmızı olanla en sondaki mavi güzelmiş hem kürtsen %80 esmersin esmerlere o renkler çok hoş oluyor
Elazığ Erzurum ve Gaziantep tarafından olan arkadaşlarım sarışın, Mardin Urfa Batman Van Ağrı Şırnak tarafları esmer Diyarbakırlı ve Adıyamanlı arkadaşlarım bembeyaz tenli simsiyah saç - göz. Çok değişik ama aşırı güzel değil mi ya böyle rengarenk olması gözlerin saçların tenlerin. Benim çok hoşuma gidiyor
Büyük ihtimalle bir ton açığı olacak veya beyaz olabilir emin değilim.
Sence en sondajının bir üsteki çok mu abartılı olur? ya da seçtiğim renge uyumsuz mu olur bizimkiler sadece kırmızı renkteki modeli beğendiler ama bu son 3 teki benim beğendiğim modeller diğerleri bizimkilerin
Cidden mi? O kıyafet vana özgü mesela baştaki genelde güneydoğu tarafı giyer sondan ikinci ise biraz biz ermenilerden gelme nakışı var bitliste özgü mavi olan ise genelde ahrililarin tercih ettiği model nakış işlemeli sevmezler ve kışın kadife yazın saten giyilir
Diğerleri ise mardin urfaya özgü sahol yorumun için
Hepsi birbirinden guzel kankacim kina kiyafetine benziyor
Kırmızı idealdir aşkın rengi.
hepsi berbat
yöresel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?