Moda & Stil Sizce bu elbiseler nasıl? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yani böyle bildiğimiz normal sade günlük bu tarz elbiseler sizce nasıl beğenir misiniz? Sizce bu elbiseler nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
InoriYuzuriha Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Fikir güzel ama tam olmamış... yaka kısmı mı desem, kol mu bir şeyler göze batıyor estetik durmuyor... Biraz daha mini olsa veya kumaş ve kollar daha şık olsa daha güzel. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl nereden bulucam peki bu elbiseleri Yorumla InoriYuzuriha +1 yıl Bilmem ki bayadır türkiyeye gelmedim Yorumla
YildizlarKadarSonsuz Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Mavi hoş durmuş ama senin rengin mi tam orasını bilemedim 0 0 Yorumla
akıllanamadım Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bence guzel hem rahat oluyor hem kombin etmek kolay gayet iyi 0 0 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. günlük için normal 0 0 Yorumla