Sizce etekli pantolon modelleri güzel mi? Yazın çok rahat oluyor ama arkadaşlarım beğenmiyor. Sizce nasıl kombinlenir etekli pantolonlar?etekli pantolon modelleri
Etekli pantolon modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Etekli pantolonlar konfor alanını genişletiyor. Özellikle yazın o kadar rahat ki anlatamam. Ayrıca bu pantolonlar ile maskülen bir tarz bile yakalayabilirsiniz. Bu pantolonların diğer adı da culotte pantolonlar.
Etekli Pantolon Modelleri
- Boğazlı triko, gömlek ve dar kalıplı kazaklar ile giyip dilerseniz blazer ceket ile tamamlayabilirsin. Altına çizme veya kısa bot tercih edip üzerinize oversize palto giyebilirsin. - Üzerine ister salaş kazak, ister sweatshirt giyip altına sneaker ayakkabı ile tamamlayıp spor aynı zamanda şık olabilirsin. - Olivia Palermo gibi stiletto veya loafer ile kombinleyebilir, kısa bootiler ile şık olabilirsin.
Rahat olan şeyleri seviyorum. Görüntüsünün çok da güzel olmaması sorun değil benim için. Ayrıca kötü de durmuyor bence. Rahat olan her şey güzeldir gerçi benim için.
Dünyanın en rahat şeylerinden biri özellikle yaz ayları hem serin oluyor bunaltmıyor hem havalı oluyor uçuş uçuş sandaletle falan modern oluyor salaş style 😂🙈
En İyi Cevaplar