Emel Yıldırım’ın Kalın bacaklılara tayt yakışmıyor! lafına katılıyor musun kscan? #Bendeakrebim#YaniiZevkMeselesi#Bendeakrebim1993 Türkiye İkinci Güzeli Emel Yıldırım, kadınlara şık giyinmenin sırlarını verdi. “Maşallah hiç spor yapmamış genç kızlarımız kalın kalın bacakları olduğu halde tayt giyiyor, hiç yakışmıyor” dedi.
Emel Yıldırım: "Kalın bacaklılara tayt yakışmıyor!" diyor. Sen ne diyorsun?
Haklıda. Herşey herkese yakışmıyor. Aynı marka aynı ürünü kalite diye alıp giyip yakıştıramayan onca insan var😊 Herkes kendine yakışanı giymeli kendi tarzını oluşturmalıdır. Ben moda olan birşey bana yakışmıyorsa fazla zorlamam😊
Emel YILDIRIM 'ı da geçmiş şöhretin zirve dönemlerinde beğendiğim hayranı olduğum bir kadındı, 2kez yakınen görmüşlüğüm de vardı🤩💐 Sevgiyle kalın😊💐🖐️
Bacaklarım kalın, kaslı ee bir de popo kocaman ama tayt giyiyorum 🤔 eee şimdi parası olan devamlı işi gücü: 7/24 esretik, liposaction, dolgu, silikon, solaryum Vs. değişimin içinde olan birine çoook natural geliyoruz.. Hem daşşş gibi hem de doğalım😎😂 #ironişeysi
Çok doğru söylediğini düşünüyorum. Vücut tipine proporsiyonuna uymayan kişiler de tayt giyiyor ve görüntü kirliliği oluyor. İnce bacaklıların giymesi gereken bir kıyafet.
neyin kafasında bilmiyorum asıl tayt öyle kadınlara yakışır çırpılara değil :D? tayt bir kere fazlalık etleri toplar diri gösterir inceler de toplayacak et mi var :D?
Çarpıklara yakışmadığı kadar değildir eminim çarpığım hiç mi hiç yakışmıyor keşke ince değilde kalın bacaklı olsaydım ama çarpık olmasaydım yakışırdı 😂
Valla çok zayıf bacaklılarda da çok komik duruyor. Kalın bacak daha hoş bile diyebilirim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kalın bacak değil sıkılaşmamış serbest yağ içinde olan bacaklı kişilere tayt yakışmıyor. Yoksa kalın bacaklı ve kas içerikli bacağı var diye tayt giymemezlik yapmamalı kişi.
Ona düşmüştü ya yorum yapmak. Başka derdi yok bu insanların..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok haklı kadın, yaşı daha 20'ye varmamış obez seviyesindeki buzdolabı gibi bacaklarıyla içine girmeye zorlandığı yine de giymeyi başardığı taytlarla, kendine işkence yaptığının farkında olmayan dombili kızlar çok komiksiniz. 😂
En İyi Cevaplar