Son zamanlarda maskülen giyim tarzı çok popüler. Bulunduğum ortamlarda bu tarz giyinen kadınları çok görüyorum. Size kadın dediğin maskülen giyinir mi? Yoksa illa hanım hanımcık mı olmalı? Bence nasıl güzel hissediyorsa öyle giyinmeli.
isteyen istediğini giyer kimseye karışmak haddimiz değil ama lütfen bana yakın olan kadınlar hanım hanımcık çiçekli böcekli elbiseli giyinsin bu ne ablam böyle erkek gibi giyinmişler göz zevkimi bozdular öğlen öğlen.😂😂😂 Kadın dediğin kadın gibi giyinir. Tabii ki de herkes özgür ama inşallah yakınımdaki kadınlar böyle giyinmez😂😂 itici bir tarz bu ya hiç de güzel değil en güzel elbise 🤗🤗👍
İsteyen istediği gibi giyinebilir. Bence yakışması önemli. Bazı kadınlarda muazzam duruyor. Herkes kendine “yakıştırdığını” giysin. Kadın dediğin bunu, erkek dediğin şunu giyecek diye bir kısıtlama yapmak çok gereksiz.
Bizce kendine yakışanı istediği gibi giymeli. Tabii bunu yaparken satın almak yerine Glamy'den kiralayarak yaparsa çevre dostu da olmuş olur. :) Ne dersiniz?
Evet giyeriz, kime ne... Herkes rahat hareket edemediğin bir elbise, adım atarken kırk kere düşündüğün mini etek veya topuklu ayakkabı, üstten soğuğu darbe alırcasına yediğin dekolte bir bluz filan giymek zorunda değil çünkü. İnsan absürd olmayan rahat ettiği şekilde giyinsin ne olacak, kadını erkeği olmaz.
İtici buluyorum erkeksi tavırları ve giyimi.. Kadın dediğin; dişi, arzulatici ve de feminen giyinir. Kalem etek/elbiseden daha çekici bir şey görmüyorum kadında. Tabi stiletto da olmalı altında...
Ben şahsen hiç beğenmiyorum. Kadınsı ve hanım hanımcık kıyafet giyen kadınları tercih ederim 👍 TV de gördüğüm zaman da hep eleştiriyorum açıkçası. Günün birinde tüm kadınlar maskülen giyinse bile ben kendi tarzımdan vazgeçmem
Çirkin. Kisa ve net. Ancak hasta bir kadin erkege benzemek ister. Moda falan hikaye. Erkege benzemek istiyorsa gitsin ameliyatla cinsiyet degistirsin. Bu fotomodelere bakmayin gercek hayatta sadece butch'lar boyle giyiniyor.
Kesinlikle kadın her tarzı denemeli. Maskülen tarz herkese yakışmaz fakat yakışanın giyinme tarzına ben bile düşüyorum. Bununla çok seksi olan kadınlar var.
kişiden kişiye degişir yani bazı kadinlara çok yakışır bazılarına hiç yakışmaz o yüzden bence giyilmesinde bir sakınca yok yaa bazen goruyorum çok güzel oluyor
Kadın dediğin şöyle olur erkek dediğün şöyle olur gibi kalıplar ruhumuzu sınırlandıran şeyler bence. İnsan hissettiği gibi giyinip hissettiği gibi yaşamalı.
En İyi Cevaplar