Sinirimden öldüren Flormar faciası?

Bugün akşam flormara uğrayıp pudra alayım dedim girdim aldım 5 dakika sonra baska kozmetikçide daha düşük fiyatlı oldugunu gördüm fiyatlarını değiştirmemişler aa ne güzel iade edip ordan alıyım diyerek flormara gittim. İade ediceğimi söylediğimde böyle bişeyin olamıycagını söylediler ne ürünü açmışım ne fişi atmışım hepsi elimde. Hiç bir mağazamızda iade olmuyor dedi ozaman çıkarın bu konuda illa bir kararınız yazınız vardır elinizde dedim görücem. Yok olsada göstermem diyerek böyle afralı tafralı konuştu ordaki bayanlar benimle.

Mağazadan çıktım fakat tavırlarına sinirlendim dayanamadım geri girdim 'Off akşam akşam belamıdır nedir' sözleriyle karsıladılar beni bende bir güzel bagırdım ne gerekiyorsa yapıcam bu ürünü alıcaksınız görün dedim artık 3 5 lirasında değilim bildiğiniz inat ettim. Bide o tavırlar üslup falan çileden çıkardı beni. Heryere şikayet edicem 7 gün içinde para iadesi alma hakkım var doğrumudur arkadaşlar?

Uzun biraz kusura bakmayın sinirliyim :)
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar her yeri aradım mail attım bana gün içinde döndüler özür dileyerek fişle gidip iademi yapabileceğimi söylediler :) Mağazada dünkü çalışanlar yoktu konuşma hazırlayıp gitmiştim oysa ki :( Neyse davanızdan vazgeçmeyin gençlerr :))
Sinirimden öldüren Flormar faciası?