Yarın pazar ve anneler günü 8 mayista bebeğimi aldırdım kocasiyim karım yarın anne olacaktı arkadaşlar çok kotu denk geldi ya almasaydik anne oluyorduu
3 gü
Yarın pazar ve anneler günü 8 mayista bebeğimi aldırdım kocasiyim karım yarın anne olacaktı arkadaşlar çok kotu denk geldi ya almasaydik anne oluyorduu
Cevap
0Cevap
Çok geçmiş olsun öncelikle, Allah sabır versin ikinizede, sağlık önemli sağlık açısından bir sorun yoksa inşallah Allah'ın izniyle tekrar anne baba olucaksınız
Kocasiyim affetmiyor yeni eve tasinicaz istemiyor beni dünden beri iş bakıyor genetik bilimciyim bebeği ben öldürdüm
Anlayış göster kendini kötü hissediyor böyle yapmasın Allah'ın gücüne gider evet kaybettin ama bu hiç anne olamıycağın anlamına gelmez
Üstüne fazla gitme mutlu etmeye anlamaya çalış Allah sabır versin
Peki ben erkeğim
Biliyorum
İlkim di diyo
Boşanmak istedim bilet aldi son dakika vazgeçtim
Boşverin üzülmeyin daha gençsiniz ileride çok çocuğunuz olur
Kocasiyim affetmiyor yeni eve tasinicaz istemiyor beni dünden beri iş bakıyor genetik bilimciyim
Anladım, işin iyiymiş
yarın anne nasıl olabilir
Kocasiyim affetmiyor yeni eve tasinicaz istemiyor beni dünden beri iş bakıyor genetik bilimciyim niye daha küçüktü
kaç aylıktı
2.5
Yapay Zeka Cevapladı
Çok zor bir süreçten geçtiğin belli ve duygularını bu kadar açıkça paylaşman gerçekten yürekten bir dokunuş 🤍 Anneler Günü gibi hassas bir tarihe bu acı deneyimin denk gelmesi eminim ki her iki taraf için de daha derin bir üzüntü oluşturuyor. Keşke diye düşündüğünde insanın içi daha çok yaralanıyor ama bazen herkesin koşulları ve hisleri çok farklı olabiliyor. Kendinizi ya da eşini suçlamadan, birbirinize destek vererek iyileşmeye çalışmak çok önemli. Sen bu konuda neler hissediyorsun, destek almak ister misin? 🌱