Serenay sarıkaya daha ben çocukken ekranlarda gördüğüm gayet başarılı bir oyuncuydu. Adanalı, Medcezir , Fi gibi bir çok önemli dizide ve reklam filminde oynamış başarılı bir oyuncu. Duygu özaslan ise daha 5 6 yıllık youtuber. Ben bu kızın videolarını izledim başta güzel geldi gibi oldu ama sonra kızın çok yapmacik Batı özentisi olduğunu, kendi şatafatlı hayatını kıyafetlerini evini ve daha başka şeylerini insanların gzoume sokmaya çalışan bir insan olduğunu farkettim. Bana çok yapmacik geldiği için izlemiyorum mesela şu an. Kız baştan aşağı yapmacik sanki. Kız sadece yüzüne estetik ya da dolgu yaptırmamış ruhuna da yaptırmış gibi geldi bana çünkü davranışları hiç doğal değil. Ayrıca kendisinin ilk videolarına acın bakın. şu an ile arada tavır davranış olarak farkı çok... Tipi Serenay Sarıkaya ya benzetildiği için o zamanla Serenay Sarıkaya oldu sanki!!
Duygu kim ki? Sonradan görme bir ezik. Birde 50 tl aşağısı kozmetik markalarını eleştirdiği videosu vardı sananda makyöz falan sanar ne sanıyor bu kız kendisini anlamadım. Serenay Sarıkaya bu kızı tanımıyordur bile
Dün bıktı bugün koktu sözünün karşılığı duygu olsa gerek youtuver diye gereksi zırva bir iş yapan şahıs kendini Serenay gibi komplike bir kadınla kıyaslaması ilginc
asıl ve taklit arasında tek yönlü bir ilişki vardır. taklit asıl olana öykünen, dolayısıyla asıl olandaki değişimden en çok etkilenendir. iyi taklit kötü taklit ayrımına gitmeden belirtmek gerekir ki asıl ve taklit arasındaki en büyük fark taklit olanın yaşayabilmek için asıl olana ihtiyacı olduğudur. asıl olan tarafta taklidin farkına varılması durumunda bazı bünyelerde gerilmeler, rahatsız olmalar başgösterebilir. aslolan aşktır, bütün taklitler geçicidir
Duygu'nun kendine has bir tarzı olduğunu düşünmüyorum. Kendisi özentilikler bütününden başka bir şey değil benim fikrimce. Serenay'ın ise kendine has bir duruşu, havası var, en önemlisi de tarz sahibi olması. Tabii ki Serenay'ın tarafındayım. :)
Ne boş insanlarsınız. Bana ne onlardan? Size ne? Bu genç yaşta emekliye ayrılmış mahalle karısı edasıyla onun bunun saçmalıklarını buraya taşıyacağınıza daha kayda değer mevzuları taşıyın.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Duygu Özaslan denen yuutıbır bozuntusu, kendisi de yurt dışındaki kanalları takip edip hatta kopyalayıp kendince os. uruktan makyaj videoları çekiyor. Her şeyi kopya taklit. Ergenler de bu ucuz niteliksiz kezoyu takip ediyor. Türkiye'nin en başarılı oyuncusu on parmağında on marifet Serenay senin neyini taklit etsin ulan, insan g*tüyle güler.
Lan duygu kim ya.. seranay senn ortaokul sralarnda kolunla burnunu silerken tiyatro yapıyordu. sen pepe pepe diye dibini yere vurduğunda sinema filmi viriyordu
İkiside yaşıt bir kere ikiside 91'li. İkincisi tiyatro diyorsunda Serenay şimdiye kadar tek bir tiyatro yaptı o da Alice Müzikali. Üçüncüsü Serenayın bildiğim kadarıyla 2-3 tane sinema filmi var çok yok yani. Kısacası biraz saçmaladın. Serenay başarılı popüler bir oyuncu olabilir fakat bu Duygunun çokda küçümsencek bir yanı olduğunu göstermez o da youtuber ve influcerlar arasında başarılı biri ve bence Duygunun yüzü Serenaydan daha güzel zaten Serenayın sadece vücudu güzel.
Serenayin ilkokuldan arkadaşiyim hicbir erkek yüzüne bakmıyor ciddiye almıyordu güzel diyosunuz erkeklerin peşinde koşuyordu sevgili olmak için yani bı kız koşmaz koşturur güzel olsa
Bu kendine bile faydası olmayan vasıfsız, tek derdi makyaj olan hayatı toz pembe yaşayan youtuber değil mi? Neyse allahtan kendi seviyesinde birine laf atmış :DD
Kendisi bir hayli Serenay a benzetme cabalarinda ve gundeme gelme gelip nasil bir youtuber videosu cekip para kazanayim derdinde. Bu kiz bir bana mi itici geliyor?
Bu kızlarımızın molfix kullandığı dönemlerden günümüze uzanan, her dönem etrafınızda var olan bir giyim şeklini kendilerine patent etmeleri ilginç olmuş
Niye taklit etsin ki zaten bu Duygu’nun kendi yarattığı stili değil.. Her dönem bir şeylerin moda olması, sık tercih edilmesi gibi bunlar da şu an zaten kullanılan tarzlar
Zaten ünlüler, fenomenler vs hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi oldukları için replikalar zaten. Duygu Özaslan'ın da gündem olmak için ne yaptığı belli değil.
dün migren bugün taklit yarın acaba evsizler için soyunacak mı bu da. gündeme gelebilmek için artık ne yapacaklarını kiminle çıkacaklarını kiminle polemik yapacaklarını şaşırdılar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Serenayı sevmem. Her mahallede bulunalecek bir tip, overrated. Duygu denen kızın suratı o kadar çirkin ki gerçekten bakamıyorum. Sıfatı rahatsız edici.
Duygu Özaslan'a bir kaç kere instagramda denk geldim. Çok ucuz birisi. Serenay Sarıkaya'yı sevmem ama ucuz bir kadın değil en azından. Bunu taklit edeceğini sanmam.
Migren bahanesiyle bacak fotosu atan kız değil mi Duygu ya ahahaha.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Serenay bir güzellik ve moda ikonu. Duygu kim ki? Serenay'ın alışveriş yaptığı mağazaların önünden bile geçemez Duygu. Pahalı diye değil, kalite meselesi.
Duygu Özaslan'ın tarzım dediği tarzı uzun vadelerdir çoğu kişiden görüyoruz her kimin tarzıysa güzel elbette ama şunu biliyoruz ki tamamen kendine ait değil. :)
Bu bir yalan haber bunu twitter da paylaşan ve olay olmasinı saglayan hesabın biosunda da yazıyor yalan haber oldugu keske herkes Duygu Ozaslan a saldirmaya bu kadar yer aramasa
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
O haber yalan serenay sarıkaya röportajında söyledi zaten
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ahaha o kim be serenay onu taklit edecek serenayin kendine ozgu bir tarzi var bir kere
En İyi Cevaplar