ışıkta ince çıkmış, haklısın. ayrıca fotodaki mat, gerçeği daha parlak. aslında mikro 100'ler ayakta dururken pek iç göstermiyor. ama oturdugunda esniyor ve o zaman teni gösteriyor.
Olum bende dağda bisiklet sürüyorum bu havalara rağmen. Bişey olmuyo. Bak adidasta sentetik dize kadar çoraplar var. Altına kapri giy. Şöyle şeyler yapıpta insanların göz zevkini bozma
Herşeyi yapabilirsin. Toplumla yaşıyoruz. Hepimiz. Eğer sen farklı bişey yaparsan sınırları aşarsan dışlanmayı horgörülmeyi kabul edeceksin. Eğer bu senin için sorun olmayacaksa sıkıntı yok
Çıkar ulan altındakini diyecek hali yok kimsenin tabi. Ama şahsen ben öyle birini görsem onun işi düştüğünde soğuk davranırım. ya da arkandan derler olum tayt giymek falan nedir diye. Toplum aşırı önyargılı. İnsanların sinirleri tepesinde geçimsizlik falan diz boyunu geçeli yıl oldu adam boyu. Hoşgörülmez bence. Bazı şeyler cinsiyetlerle özdeşir zamanla. Ruj kadınlarda hoş duruyor sadece. Rujlu erkekte görelim o zaman? Bazı şeyler cinsiyetlere özel kalmalı
bilmiyorum ama fark ederdim herhalde. olumsuz bir tepki görmedim. sadece bazıları altımdaki tayt mı külotlu çorap mı onu anlamaya çalışıyordu. çünkü tam sınırda bir şey giymiştim. kafa karıştırıcı :)
En İyi Cevaplar