Çok şaşırırım ve yadırgarım ama beni ilgilendirmez.
Çok kızarım ve kendisine sesli tepki veririm
Bu havalarda normal karşılarım.
Moda olduğunu düşünür, takdirle karşılarım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ya aslında şöyle bir şey evet ilk başlardan beri erkek tayt giyse sıkıntı olmaz yani yine sıkıntı olmaz ama şöyle bir şey kültürümüzce kadınların kıyafeti gibi gözüktüğü için erkeklere toplum içinde giydiği şey duruyor ne bileyim aslında normalde moda'da erkeklere üretilmiş tayt ve külotlu çorap etek de öyle aslında şu bile erkekler öğretirmiş kadın pedi Neden dersen hani Ped kan çektiği için askerde kullanıyorlarmış yani savaşta sonradan kadınlar regl oluyorlar ya çalmışlar gibi tayt ve külotlu çorabı da topuklu ayakkabıyı da erkekler arıyorum giymiş araştır hepsi erkeklerin giysisi araştır moda da açık
bize ne yorumlarda kilere ne kardeşim siz kaslarınızın k**ınızın fotosunu atarken bize soruyor musunuz onlarda size sormak zorunda değil ayrıca top ne kadar kaba bir tabir ya hadi diyelim ki öyle top nedir ya trans diyemiyor musunuz bu kadar mı cahilsiniz? :D delirticek bu yobazlar beni ya
Gördüğüm an yolumu değiştirir başka bir yöne giderim :)
Şaka bir yana yani o kadar ilginç olaylar oluyor ki hiç şaşırmam. Sonuçta herkes karşısındaki insanı kısıtlamadığı sürece özgürdür.
Direk aklıma Daire gelir
bu nasıl bir önyargı.. ya değilse?
yorumlara bak herkes aynı düşüncede
teşekkür
Cevap
6Cevap
Beni hiç alakadar etmez ama resmen libido düşürecek giyim tarzı ya
Olmayan s. ymde olmaz
Gay oldugunu dusunurum
Umarım görmem. :D Bu ne yahu?
tepki vermem banane mk
dönüp bakmaz mısın?
biz düğmeci miyiz mk
düğmeci ne demek ya. düşündüğüm şey ise dönüp bakmak illa düğmeci olmakla mı oluyor? aklınız fikriniz o taraflarda mı sizin?
la olm neyine bakıcam istiyen istediğini giyebilir banane mk
beni ilgilendirmez derim..
allah akıl fikir versin derim
Bıçaklarım
neden?
Aşkımı böyle ifade ediyorum
Toptur
Tipe bak
Şaşırırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?