Atakan Özyurt'un tarzını beğeniyor musunuz? Berkcan Güven'in tarzı nasıl sizce? Bu sosyal medya fenomenlerini birileri mi giydiriyor, yoksa tamamen kendi zevkleri ile mi giyiniyorlar?Atakan Özyurt
Hangisi Daha Tarz? Atakan Özyurt mu Berkcan Güven mi?
Atakan biraz daha salaş şeyler giyiniyor. Kendine de yakıştırıyor açıkçası. Kıvırcık saçları, spor tarzı ile kombin oluşturuyor. Kendisi giyiniyor diye biliyorum ben. Sosyal medya hesaplarında reklam yapıyorlar ama markaların baştan aşağı giydirdiğini sanmıyorum. Atakan Özyurt'a en çok takım elbiseyi yakıştırıyorum. Keşke hep öyle giyinse.
Atakan Özyurt
Vine videolarında genellikle salaş görüyoruz Atakan Özyurt'u. Gerçek yaşantısında biraz daha derli toplu giyiniyor. Genellikle koyu renk pantolonlar ve gömlek tarzı şeyler seçiyor.
Berkcan Güven giyim tarzı nasıl?
Berkcan Güven, Atakan Özyurt'a göre biraz daha marka şeyler giyiyor. Berkcan'ın da tarzı genellikle spor. Ben onun giyim tarzını daha çok beğeniyorum. Çok güzel kombinler yapıyor.
Berkcan Güven
Berkcan Güven kombin yaparken üzerine gerçekten yakıştırıyor. Sırf moda diye saçma sapan kombin yaptığını görmedim.
İkiside tarz sahibi değil. 😂 Ama ikiside komikler atakanın komiklik anlayışı bana daha yakın geliyor. Ama berkcanın ağzı çok bozuk o yüzden çokta sevmiyorum hani 😂
En İyi Cevaplar