Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Tüm Dünyanın Bildiği ve Öve Öve Bitiremediği Türk Mühendisimiz Yerli Üretimlerimizi Yapan Yerli Silahlarımız Yerli Uçaklarımız Yerli Helikopterlerimiz Yerli Tanklarımızı Yapan Savunma Sanayimizi En Güçlü Kılan Milli Gururumuz Selçuk Bayraktar Ülkemizi Dünyanın En Güçlü 8. Süper Gücü Yapan Vatanı ve Ülkesi için Gece Gündüz Çalışan Canını Dişine Takan TeknoFest Kurucusu Ülkenin Geleceği Selçuk Bayraktar? Siz hangisini daha çok seviyorsunuz? Seçime girseler kim kazanır?
Gören de sanacak ki ondan önce savunma sanayii yoktu o geldi bütün projeleri tek başına yaptı tamam bu adamı bende taktir ediyorum ama uçmayın herşeyin bi dozu var
@kovmireem Kardeşim bu adamı tüm Dünya biliyor ve Ukraynada hatta bir çocuğun ismini Bayraktar koydular Çin Abd Rusya Fransa İngiltere hepsi İha Sihaları alıyor tüm Dünya alıyor ve öncesinde savunma sanayi vardı haklısın ama bu kadar devrim ve çağ atlamamıştı bu kadar çok güçlenmemişti? Bayraktar gelince Savunma Sanayimiz devrim yarattı Çağ açtı. İha Sihalar Dünyada 1. oldu ve Tescillendi bu kanıtlarıyla birlikte Selçuk Bayraktar bin saatini vermiş gecesini gündüzüne katmış çabalamış amacı gelecek nesillere hayal kurdurtmak ülkeye yararı olsun diye
Kardeşim bak şimdi ben kendimi doğru ifade edemedim heralde ben ihaları sihaları kötülemiyorum bende gurur duyuyorum hep söylerim savunma sanayii sinde çok ciddi gelişme var diye bu adamı kötülemek için projeleri onun yapmadığını falan söyleyenlere ise belki doğrudur o yapmamıştır ama yöneticilik zaten böyle bişeydir o geldikten sonra olduysa onun başarısıdır benim demek istediğim insanları putlaştırmayın sen Mansur yavaşı koymuşsun ama bence akp lisin
@kovmireem Selçuk Bayraktarın siyaseti olmaz kardeşim bu adamı tüm Dünya biliyor. Akp yi destekliyorum evet ama fanatiği değilim kardeşim bak Mansur yavaşıda övüyorum Ekremide övüyorum yani yapılan işlere başarı olarak bakıyorum sadece Akp değil Chp içinde de işini çok beğendiklerim var bunun partiyle bir alakası yok Düşman değiliz saygılar sevgiler :)
@kovmireem Kardeşim Mansur Yavaşı koyma sebebim Selçuk Bayraktar ile ikisini her kesimin sempati beslemesinden ötürü yanlış anlaşıldıysam özür dilerim sadece merakımı paylaştım
Benin ağzımdan hakaret çıkmadı akp lisin heralde derken bu konuşma tarzın onları andırıyor ondan dedim ayrıca savunma sanayii geliştiriyor diye ülke yönetecek değil ya siyaset daha farklı bişey ona bakarsan Erdoğan'ı da bütün dünya biliyor biz ona göre oy vermiyoruz chp aday. Olarak dandik bi adam çıkarsa ona da oy vermem imamoğluna gelecek olursak o adama pek ısınamadım son dönemlerde gözümden düştü İstanbulu kötü yönetiyor algısına karşıyım yakından takip ederim eskisinden iyi bence ama biraz kaypak bi adama benziyor ülke yönetecek adamın net olması lazım
@whitecruz1000 Oda iyi bir şey diyemem sonuçta ülke yararına çalışıyor. Bazılarının Selçuk Bayraktar demelerinin sebebi siyasi bilgisinden ya da damat olmasından dolayıdır yinede onu Tüm Dünya bildiği ve Savunma Sanayisine Çağ Açtığı ve Devrim Yaptığı için + yazar ona
@deeepbreath Muhalefet cephesinin Cumhurbaşkanı adayı Mansur Yavaş olacakmış ve İktidar cephesinin olası Cumhurbaşkanı Adayının Selçuk Bayraktar olacağı konuşuluyor o yüzden merak edip sormak istedim. Her kesimin övdüğü iki insan Mansur ve Bayraktar