Piercing dusunuyorum neresi daha cekici 🤔?
Dilinde
Burnunda
Göbeginde
Özel yerinde
Meme uclari
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
seçeneklerde yok ama Alt dudağın kenarında piercing çok hoş duruyor.. bir kaç kişide görmüştüm...
kimisi üst dudaga takıyor çingene gibi oluyo alt dudak kenarı bence çok iyi alt dudagın ortasına takanda var kimine yakışır kimine yakışmaz.. göbekdede güzel durur.. meme ucuna takarsan elbiseden belli olur piercing taktığın ailen yadırgayabilir. özel bölgede taytdan belli olur millet yanlış anlar seni :D
Burundaki kızda tatlı oluyor dilinde ve belli oluyorsa göğüs ucunda o kıza karşı tek ilişkilik cinsellik aklıma gelir özel bölgesinde ise ben zaten onunla ilişkideyimdir ama bu ilişki en fazla haz alana kadar olur çünkü dil göğüs özel bölgesinde bu tür metaryallar olan kimse ile ciddi birşey ASLA düşünmem.
Burun en eziyetli yer bakim acısından da göbek tavsiye ederim. Hem estetik hem sexy. Tabi vücudun kabul edecek mi. Eğer 1 haftaya kadar sislik ve yara hali geçmezse zaten etin kabul etmiyor demektir.
Burna takılana piercing değil hızma denir. Ben kadında daha çok smiley piercing , dermal piercing ve kaş piercingi seviyorum. Bende kaş piercingi kullanıyorum.
Cevap
101Cevap
görselliğin daha çok kitleye ulaşması için ilk 3 seçenek daha uygun haliyle. onların arasından da bana en çekici geleni göbektir.
son iki seçeneği sadece senin için özel olan kişi (ya da belki de kişiler) görecektir :) o kişinin hoşuna gider mi gitmez mi bilemeyiz, sonuçta emerken falan diline bir demir parçası gelecek, kimi bundan haz alır kimi ise sevmez.
göbekten sonra da ikinci olarak burun gelir çekici olarak bana.
En sevdigim kulak ici orbital
Kolunu ceksene yaa meme gorcez
Yani ben piercingli kızları pek tutmuyorum. Eğer illa bir şey takacaksa kulakta küpe yeterli. Bundan da ileri gidilecekse buruna hızma en son sınırdır benim için.
Burnumda var. Göğüs uçları ve göbekteki de şahane duruyor.
Ben de burnu çok seviyorum. Çekici oluyor
Göbek iyi bence. Ben meme ucuma yaptırmıştım ama sonra çıkarttım kullanımı zor çünkü
Kesinlikle göbek diyorum her anlamda çok seksi duruyor ve farklı takılan özellikle taşlı olanlar kendini çok güzel gösteriyor.
Piercing pek sevmem ama göbek deliğinde hoş duruyor
Bu kişiye göre değişebilir. Kiminin göbeğinde güzelken, kiminin özel bölgesinde daha güzel durabilir. 😉👍
bahtsız bedevininde dediği gibi ; Almayan Böyle Olsun hayret, bir şey mi oldu
gelen vurdu, giden vurdu izleri kaldı... ''sen bildiğini oku''
Göbek bence hani güzel vücutlu kızlarda çok güzel yakışıyor aşırı derecede sexy durur
Omuzda , dudak altında , dudak kenarında , kaşta güsel.
Bençe en güzeli kulak pirsingleri kıkırdak kulak içi vs. bende yaptırçam harika duruyor 🖤
burun veya kulağın kenarına küçük bir şey güzel olur.
Burunda sümük gibi takmayinda nereye takarsaniz takin
Göbekte biraz çekici ama burunda ve dilde garip görünüyor
Burnun ortasına yaptırma da neresi olursa olsun. Burun kenarı, dudak, kaş, göbek... Hepsi olur.
Göbek tikim olmasa ve çok tehlikeli olmasa bence en çok göbekte güzel duruyor.
Yaptiricaktim ben ama videosunu izledim adam çubuk sokuyor aman aman istemem gari
Bence göbek kulakta bir kaç tane kıkırdağında burunda hızma çok hoş hepsi bende var
Hic bir yerinde. Hic hoslanmadigim bir aksesuardir. Hadi burnunun yanı anlarim da.. otekiler cok abes.
ben çok pirsingli kızla tanıştım ve öpüşürken dilinde olan kadar beni etkileyen hiç bir şey olmamıştı. vajinadakini de yalama imkanım oldu ama en etkilisi dilde olan
Tabi kadından kadına değişiyor fizik çok önemli ama klitoris meme ucu gibi yerler çok sorun yaratıyor genelde göbekte çok begenirim
Tabıkı dil öpüşürken cok guzel oluyor sevgilim yaptırmıştı bıde oral yaparken muazzam
Gobek ya da brun baska hic bir yerde cekici bulmam
Dudak altı ve dudak bölgesi en çekici olan bölge bence
Özel yerinizde ve göbeğinizde çok ama çok fena duruyor piercing cesaretin varsa vajinana yaptır yok utanırim diyorsan göbeğine yaptır
özelyer açık değil kimse görmez en hoş burun dildede yaşamını olumsuz etkiler
Göbek harici hiç estetik değil bence
Meme uzu, özel bölge, göbek
Hımmm meme ucu ve özel bölgede çok acı vermez mi?
yalarken zevk verir
dil ve meme uçları kesiinlkle favori aman da aman skdjskd
artık hepsi klasik oldu herkeste gördüğümüz şeyler
Bana Hindistanlıları hatırlatıyor. Hindistanlıları hiç sevmem
Hiçbir yerinde sevmem
Burun.
Ozel yerde
Yaptirdinizmi
görebilir miyim
Hepsi güzel bence de 🙂
Vajinada çok sexy duruyor
Hiçbir yerde güzel olmuyor
Dudak kenarında ve burunda 😊
Piercing kimseye yakışmıyor bence
En güzeli göbekte bana göre..
Olmazsa daha iyi olsa göbek knk
Bence saçlara daha güzel yakışır 😁😁töbeeeee
Burnu bence
#emre00
Kaşta hoş duruyor.
Haminda
Dudak üstü ve göbek piercingi hoş duruyor.
Hiç bir yerinde takmasın
Göbek. Burunda da guzel bulduklarım oluyor hani.
burun gobek farkli yerler
Bence meme uçları , sende varmı?
Oralda çok iyi oluyor
Hiç bir yere :/
Göneğinde sanki daha iyi durur gibi
özel yerinde daha güzel olur.
Yağlı değilse göbek kesinlikle
Hepsi de güzel bence
Burun
Meme ve kilitores derisine bayılırım
Meme uçları veya dil bence
Göbek ve özel yerinde 😊