Benim hayranı olduğum pek çoğunuzunda duyduğu meşhur "Yu-gi-oh" animesinden bir aksesuar. Milenyum Halkası. Fakat tabii illümünatiye göndermeler yapan bir animeydi. Bu kolye sizce kötü mü dikkat çeker?Takmak istediğim kolyeAnimedeki orjinal hali
çok pis dikkat çeker... Yu-gi-oh u bilen bilir de bilmeyen sana sağlam laf kayar.. The Division oyunu ilk çıktığında logosonun özel Patchlerini yaptırıp şapka ve de çantaya dikimini de yaptırmıştım.. bilenler bayağı bir sorguya çekmişti.. nerden buldun , nertden aldın , parasını verelim bize de yaptır diye... Bilmeyenlerde cins cins bakıyordu... :D
Tobe yok tobe... halbuki cok yaratıcı ve güzel cosplay yapanlar var... o yüzden the division 2 icin clan icinde birseyler yapacaktık İstanbul’da buluşup sonrasında vazgeçtik ama yapma planımız var yine de... bizim millet anime izler anime olduğunu bilmeden çizgi film der geçer... üye olduğum bir anime grubunda biri bana otaku dedi daha anlamını bilmeden fırçayı kaydım , annesinden o kadar fırça yememiştir kesin
tamam işte. İllüminati zaten eski Mısır, Antik Yunan ve Yahudi mistisizmi kabbalah kökenlidir temelini o zamanki batıl ve şeytani inançlardan alırlar. . Bu semboller onlar için herşey demek. Telefonda kullandığımız emojiler neden çıktı sanıyorsunuz? Eskiye döndürmeye çalışıyorlar sembollerle yaşantımızı. Emoji dili ile yazılmış kitaplar bile basıyor bu şeytanlar dilleri ortadan kaldırmak için 2045, 2050 gibi yıllarda ortak alfabe kullanımına geçileceğini söylüyorlar o alfabe dedikleri de emoji alfabesi işte
İllümünati 1700 lü yıllarda mı ne kurulmuş ayrıca simgesi de çok başka bir şeydi. Bu tvlarda reklamı yapılan illümünati internet geyiği tamamen yok tek gözmüş üçgenmiş. İnanmıyor çoğu kişi buna
İllüminati gibi bir sürü böyle şeytani gizli örgüt var zaten. Şimdi illüminati resmi olarak olmayabilir ama amaç ve hedeflerini ilerleten diğer örgütler var herkes biliyor zaten kendileri de sallamıyor artık. Gözümüzün içine soka soka yapıyorlar nasılsa artık dünya avuçlarında.
İşte böyle diyenler ve uyuyanlar yüzünden dünyayı bu kadar rahat teslim alıyorlar. Daha ne diyim ki anlatılacak çok şey var da inanmak istemeyene yapacak bir şey yok sonuçta. 😏
Hepsinin farklı yetenekleri var. Özetin özeti geçersem Milenyum gözü zihin okuma ve ruh çalma, milenyum halkası sahibine istediği aradığı şeyin ya da bir tehlikenin yönünü ucundaki ibrelerle gösterme, uzaktaki konuşmaları dinleyebilme, hafıza silme, gölge diyarına ruh götürme ya da geri getirme, milenyum asası akıl ve irade kontrolü, milenyum kolyesi yakın geleceği görme ve geçmişe ziyaret etme vs vs
@Zenafromearth ne demek :). Ayrıca milenyum halkası sahibini seçen tek milenyum nesnesidir. Sahiplenmek isteyen kişi boynuna taktığında eğer kalbi yeterince temiz ve ruhu güçlü değilse ucundaki ibreler göğsüne saplanır ve ölür. Bölümün birinde öyle olmuştu. Ayrıca kolay kolay kurtulamazsın. Bakura milenyum halkasının içindeki kötü ruhu fark ettiğinde ormana atmıştı fakat halka birkaç gün içinde tekrar karşısına çıktı.
En İyi Cevaplar