Hem çirkin oluyor pazar malları. Siz alır mısınız veya alıyor musunuz?

Temiz olduğu her şekilde anlaşılıyor zaten ablacim. Seçerek alıyorsun hatta bazıları naylonundan bile çıkamamış oluyor. Hadi diyelim toz oldu onu da atıyorsun makineye sonrasında da ütü basıyorsun ve tertemiz oluyor. Değişim bile olmuyor böyle standlarda o yüzden kullanılmış olamaz
3 tanesi 5tl diyordu geçen almamak için direndim :D Bizim pazarda set halinde şeffaf paketle satılıyor onlardan aldığım oldu ölümüne pazarcıyız kfdk
Bende almam ama alanada mani olmam 🤔🙄😁 ama hrr pazarın iç öamaşırcısından kesin bir ünlü alışveriş yapmıştır denemeye de değebilir 😁
bazı pazarlardan alınabilir ama çoğunda resimdeki gibi.. tanıdığım kişiler almıyor kız arkadaşım dahil
Cevap
71Cevap
alınır neden alınmasın. Kullanmış olsa belli olur herkes elliyor evet ama pazardan almadıklarında elleniyor sana gelene kadar mağzalara gelene kadar kaç kişi elliyor onları. İkisi de eşdeğer. Aldıgın herşeyi yıkamıyor musun sonuçta?
Mağazadan aldığını hemen giyiyor musun?
Mağazadan aldığın ile Pazar’dan aldığın arasında hijyen açısından hiç fark yok tekstil fabrikası hiç görmemişsin belli hayalde edemiyorsun her koşulda yıkamadan giyme derim
Çakma elit kesim gelmiş burda sırf marka diye pazardan almıyoruz demiyolarda bilmem hijyenmiş soluduğunuz hava bile çöp olmuş sanki her yer hijyende bir iç çamaşırı kalmış gidip özellikle pazardan alırım.
İç giyim magazasinda çalışıyorum ben kendi çalıştıgım yerden alıyorum ve çamaşırda hijyen çok önemli beş on lira ucuz olucak diye sağlıgımızdan olmanın anlamı yok ve gelen malların defolu olanları alıyor pazarcılar bizden
Giymeden önce yıkamak diye bisi var a mk sala sen mağazadan alinca heralde yıkamadan giyiyorsun mağazadakiler çok temizmiş gibi...
Paran az ve ev gecındırmek zorunda kalırsan sende alırsın. Aldıgını Bı Guzel yıkar Bı Guzel de giyersin. Alırım... Aldım da...
Evet ama Erkekler gelip ilgilenmese daha rahat bir şekilde alıcaz yok kac beden giyiyorsun yok bu beden sana olmaz ama.. en iyisi loya dan almak artk
Sen biraz xlarge?
Sen nerelisin😂
Ben türko :)
Alınır tabi, ayrıca sen kafayı yemişsin eğer giyilmis çamaşırı anlamıyorsan. Kim alır giyilmisi. Ayrıca iç çamaşırı değil hiç bir giysiyi nereden alırsan al, yıkamadan zaten giyilmez. Mağaza da olsa farketmez
Ay götüm kokusundan bile belli olur, yeni çamaşır kokusu hepsi bir makineden geçiyor sonuçta hepsinde bir tekstil kokusu var
Sen yapmışsın demekki biliyosun ben kimseden giyilmiştir diye bişey duymadım sen akıl etmişsin
Ben hiç almadim ama kadin ic giyim magazasinda calisan bir arkadasim ic camasirlarini deneyenler oldugunu soylemişti ama bunun icin ozel koruyucu bir bant gibi birsey varmiş iclerinde
İç çamaşırına önem. Veriyorum şahsi fikrim olarak pazardan giyersen sağlıklı olmaz..
Kesinlikle
Mağazan aldıklarını cam kapaklı koruma bir yerde sergilemiyorlar satmak için, yine elliyor herkes. Satın aldıktan sonra yıkayacaksın tabi ki.
Mağazadan*
Neden alınmasın? Yıkama diye bir şey var sonuçta alır almaz atarsın makineye.
pazardan olsun mağazadan olsun iç çamaşırı şu bu değil gömlek bile alsam aldığımı yıkatmadan giymem ki zaten.
Mağazada sanki ellemiyorlar bir sey alırken sırf sadece deneniyor giyilip çikartilıyor niye alınmasın pazardan hepsi aynı değişen bir sey yok
Alınir ve alınmakla kalınmaz, hemen oracıkta denenir! Abi oldu mu, daha büyüğünü mü alayım, tanfanın pembe kurdela olanınsan yok mu denir 😁
Alınca yıkamadan giyme sende 🤣 yıka öyle giy 🤧 ben hiç almadım pazardan ama hiç pazara gidiyor muyum oda var tabi 🤣
Magazadan da alsan orani burani ortuyo pazardan da alsan kapatir belliki pazar mallari seni sarmiyo paran cok magazayi tercih ediyon
Alırım, ayrıca o mağazalardan aldığınız iç çamaşırı paketlenirken yerde sürünüyor keşke bunu da bilseniz
Elbette alınabilir kumaşı kaliteli olduğu sürece yıkadıktan sonra giyildiği sürece sorun olmaz yani
Mağazada satılanları kimsenin ellemediği ne malum? =)
Herkes elliyor diyorsun da mağazadan da alsan o aldığın şeyi yıkamadan giyiyorsan o senin ayıbın :D
.
İster pazardan,
İster Victoria Secret ten alın,
Temizlemeden zaten giyilmez.
.
Bende erkek olmama rağmen almıyorum pazardan iç çamaşırımı
Nerden alırsam alayım yıkarım ama daha önce hiç pazardan almadım
Ölçüme uygun ve temiz tertipli bir tezgahsa paramin ölçülü oldugu zaman alabilirim.
Araya kaçan don bir milyon abla gel ablaaaa.
Almisligim var. şu an pamuklu dışında almiyorum
Alinabilir ama satanin da psikolojisinin duzgu olmasi lazim
alnıır pazardaki mallar enazından magazadakıler gıbı denenıp tekrar raflara kaldırılanlardan degılelr daha temızler
Hiç tanımadığım birinin cinsel organının değdiği yere benim organlarımın değmesini istemem
Ayrıca kapalı ambalaj ürünleri alırım ve ayrıca muhakka yıkamadan giymem.
İkizlere takke ikizlere takke tanesi 10 liraya gel gel ama bu atmosferde nasıl almazsın be 😂
Yıkanır aslında o problem değil mağazadan alıncada yıkıyorum. Ama mağazadan almayı tercih ediyorum.
Sırf pazarcılar üstlerine giydikleri için alamıyorum. O ne ya? :D
Tangalı pazarcı Hasan aga :) :) :)
@vaveylavavey 😂😂😂
Bir de tam tersini düşünsene pazarda. Boxerlı pazarcı nalan ile slip donlu kezban bağırıp duruyorlar tezgahın başında. Gel abi dona gel atlete geeeeeeeeeeeeelllllllllll :) :) :)
valla biz zamanında aldıydık hala kullanıyoruz :D :D çoğu ürünler kaliteli oluyor
Alınamaz ya mağazadan deneyerek almak daha mantıklı
Annem ilk başladığım dönemde alıyordu. Artık almıyorum
Don namusdur herkesin elledigi yerden don alıp giymeyin.
ben alıyorum giymeden önce bir zahmet yıkarsın zaten
Ben nereden alırsam alayım yıkarım. Pazardan bir kaç kez aldım sanırım. Emin değilim ama
yok asla... öyle şeyler kaliteli olmalı öyle çaput pazarından değil
bu eylem sonucunda pazarcının kafasının tadına bakmış bir don sahibi olunabilinir.
İkizlere takke hade hanim gel gel gel ikizleri sevindir ablaa 🤣🤣🤣😉
Alınır güzelce yıkanır evde falan kullanmaya neden bu tip kapma olayı anlamıyorum
neden alınmasın ki yiyecek alıyosun ya ayıplıyorlarmı giyeceke ayıplasınlar alınır bence
Alınmazz
Kadının biri deneyip getirin demişti hiç unutmuyorum
Alınır bence kalite diye 20 katı ödemenin alemi yok
Alınır tabiki sosyete pazarında mesela harika iç çamaşırları var almadım hiç ama niyetim var 😂
Hayır tabiki bir kere hijyen değil iki kalitesiz asla!
Pazardan bişi almıyorum ama mağazadan da aldığım çamaşırları yıkamadan giymiyorum zaten
Hoşuma gittiyse alırım öyle takıntılarım yok
A101 den alıyorum hen
Ne güzel şeyler var 😂
Baksir ve alet 🥰🥰
Atlet 🥺🥺
Evet baya şeyler var 😂
Aldığım oldu valla :)
Ben alamıyorum yaa utanıyorum 😅☺️
- Hayır, alınmaz.
- Hayır; almam, almıyorum.
evet alıır neden alınmasınki
Ya sonra ölürsen aaaa düşmanımın başına
Pazardan kıyafet alırım ama iç camasiri almam.
Alamam paketini kendim açmam lazım
Paran yoksa alınır, donsuz gezilmez.
Pazardan çorap bile almam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar