Alışveriş & Hediyeler Çeyiz için alınan iç çamaşırı markalı mı olmalı? Bahtıgüzel00 Takip Et Master Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce çeyiz için alınan iç çamaşırı iddialı bir markanın mı olmalı? Çeyiz için alınan iç çamaşırı markalı mı olmalı? Cevapla Marka Soruları Çeyiz Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Bence markalı olabilir 0 0 Yorumla
magicalbetüş Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Kullanışlı olmalı marka takıntım yok orta düzey bir şey olsa da yeterli 1 13 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet ama markalı ürünler sağlıklı oluyor Yorumla eflani7878 +1 yıl Kullanışlı derken hepsi aynı degilmi Yorumla magicalbetüş +1 yıl Sırf marka diyede alamam şahsen Yorumla magicalbetüş +1 yıl @eflani7878 Rahat anlamında Yorumla eflani7878 +1 yıl Sadece merak ettim İnan dantelli mi rahat düz mü rahat Yorumla magicalbetüş +1 yıl @eflani7878 Düz Yorumla eflani7878 +1 yıl Teşekkür ederim betus Yorumla magicalbetüş +1 yıl @eflani7878 Rica ederim. Yorumla eflani7878 +1 yıl Sen estetik yaptirmistin dimi Yorumla magicalbetüş +1 yıl @eflani7878 Bunu burada niye söylüyorsun şimdi yerimi? Yorumla eflani7878 +1 yıl Diğer tarafa bakmiyon Yorumla magicalbetüş +1 yıl @eflani7878 Bakmak zorundamıyım? Yorumla eflani7878 +1 yıl Tabiki değilsin kimsenin bir zorunluluğu yok Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 429 cevap paylaştı. Görsel şölen sunmalı daha çok 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Onda gerek Yorumla criollo +1 yıl Fantezi türünde çeşit çeşit desenli olacak Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Gerek yok bence şık ve rahat olsun yeter 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Elbette Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Markaya gerek yok, markasız olup kaliteli ve güzel ürünlerde var. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Markalı iyi olur ama takacak sensin seni rahat ettirecek bir şey olsun 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 616 cevap paylaştı. Markanın bi önemi var mı bilmiyorum üzerinde çok uzun süre durmayacak zaten 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu tarz iç çamașırı giyen kadınlara bitek ben mi yükselemiyorum, Bana düz sıradan iç çamaşırları çok daha çekici geliyo, Beyaz ince olanlar 🙄🤔 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. bence gerek yok marka olmasına 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 421 cevap paylaştı. Gider en markasizini alirim ona 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,7b cevap paylaştı. Victoria secret 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence markalı olabilir
Kullanışlı olmalı marka takıntım yok orta düzey bir şey olsa da yeterli
Evet ama markalı ürünler sağlıklı oluyor
Kullanışlı derken hepsi aynı degilmi
Sırf marka diyede alamam şahsen
@eflani7878 Rahat anlamında
Sadece merak ettim İnan dantelli mi rahat düz mü rahat
@eflani7878 Düz
Teşekkür ederim betus
@eflani7878 Rica ederim.
Sen estetik yaptirmistin dimi
@eflani7878 Bunu burada niye söylüyorsun şimdi yerimi?
Diğer tarafa bakmiyon
@eflani7878 Bakmak zorundamıyım?
Tabiki değilsin kimsenin bir zorunluluğu yok
Görsel şölen sunmalı daha çok
Onda gerek
Fantezi türünde çeşit çeşit desenli olacak
Gerek yok bence şık ve rahat olsun yeter
Elbette
Markaya gerek yok, markasız olup kaliteli ve güzel ürünlerde var.
Markalı iyi olur ama takacak sensin seni rahat ettirecek bir şey olsun
Markanın bi önemi var mı bilmiyorum üzerinde çok uzun süre durmayacak zaten 😅
Bu tarz iç çamașırı giyen kadınlara bitek ben mi yükselemiyorum, Bana düz sıradan iç çamaşırları çok daha çekici geliyo, Beyaz ince olanlar 🙄🤔
bence gerek yok marka olmasına
Gider en markasizini alirim ona
Victoria secret
Tutku 🤣
Bunumu aldin