Yapyalnizkowboy sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılstring bikini, slip bikini, thong bikini, micro bikini, mayo olarak monokini, Sportif bikini giydiğim zamanlarda oluyor... mayo olarak monokini en sık kullandığım, hatta monokini den başka mayo kullandığımı hatırlamıyorum..
1514 Yorumla- +1 yıl
En sevdigin peki?
- +1 yıl
bunlar işte en sevdiğim..
- +1 yıl
Seksi olmayi gorunmeyi seviyosun
- +1 yıl
sen şu beni sorularına davet eden kovboy değil misin?
- +1 yıl
Evet o benim
- +1 yıl
:D yol al, abazalar ile arkadaşlık kurmuyorum.
- +1 yıl
Ok tesekkur ederim
- +1 yıl
Kesinlikle mayo daha seksi
- +1 yıl
Şu kızın saydığının çoğunu bilmiyorum 😁😁😁
- +1 yıl
@gariphersey hahaha e arastirsana
- +1 yıl
Yuzmuyorumki araştırın 😁
En İyi Cevaplar
+1 yılKilo aldıysam etekli mayo güzel bir fiziğe de bikini gider ve ben tercih ederim.
77 Yorumla- +1 yıl
Bikini mi mayo mu anlatamadim sen bikini mi diyorsun
- +1 yıl
Ben zaman zaman kilo alıp veririm bu sık olur bu yüzden incelirsem bikini tercih ederim.
- +1 yıl
Hmm ok anlasildi
- +1 yıl
Öyle işte :) Tamam
- +1 yıl
Sen bikini giyiyor musun?
- +1 yıl
Salağa yatıyorsun😂
Kızlar Ne Diyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBikini ve mayo kısmen aynı şey aslında biri marka ismi biride giysiye verilen ad rimel ve maskara gibi rimel bir marka ismidir ama maskaraya rimel derler burdada aynı hata yapılıyor. Bence insan fiziğine ne yakisiryorsa ve kendini nasıl güzel ve iyi hissediyorsa o modeli giymelidir. Kilolu ya da zayıf fark etmez önemli olan insanın kendi beyenmesi ki bir çok kez yerde çok zayfsn kemiklerin belli şunu giyme kilolarin belli oluyor bunu giyme tarzı söylemler gördüm kadın erkeğin ya da hemcinslerinin dediğine göre değil kendi sevdiği zevke göre giyinmeli.
01 Yorumla- +1 yıl
Saygı duyulması takdir edilmesi bir yanıt olmus
+1 yılKeşke hiçbiri olmasa nedir bu tabular heryer açık vajina kapalı meme ucu kapalı. Ne gerek Ciddi bir şekilde diyorum bence hiç biri olmasın ben doğal olmayı istiyorum maden havuz deniz güneş 18 yaş altı yasak olan özel bölgeler olsun bizde istediğimizi yapalim
18 Yorumla- +1 yıl
Bence de çıplaklar kampına çok özeniyorum inan ki
- +1 yıl
Ama erkekler yanında bir bayan olmadan girmemeli
- +1 yıl
Evet o konuda haklısın mesela hamamlar oluyor otellerde karma gittin mi hic
- +1 yıl
Hamam olayını bilmem kuzum gitmedim bana hijyenik gelmiyor
- +1 yıl
Hiç çıplak kaldığın oldu mu herkes icinde
- +1 yıl
O kadarda değil
- +1 yıl
Sor tabi kuzum en iyisi buraya atlayan sazanlar oluyor
- +1 yıl
Dmden soruyorum o zaman
+1 yılBikini tercih ediyorum cünkü fizigim güzel ve kendimi begeniyorum ama mayomda var regl oldugumda güneslemöeye gidiyosam mayo tercih ederim onun da gögüs dekoltelisime sahibim
15 Yorumla- +1 yıl
Bikini altının içine peşini koyan güneşlenen kızlar gördüm açıkçası sen neden bu şekilde tercih etmiyorsun da mayo giyiyorsun regl zamanı?
- +1 yıl
Daha konforlu hissediyorum aynı zamanda karın bölgesinde olusan sislik icin de ideal
- +1 yıl
Evet tanga giyiyorum
- +1 yıl
Beni cinsellik sorusuna davet etmissin seviyem düsük cevap veremiyorum üzgünüm
- +1 yıl
Ettim
+1 yılKlasik ve şık takılırım 👇🏻

bunlar gibi
13 Yorumla- +1 yıl
Yuksek bel sevmiyorum ben ama tarz ozellikle mayo
- +1 yıl
tercih meselesi 🤷🏻♀️ hem hepsi yakışması ile alakalı kendime yakıştırıyorsam bitmiştir kimsenin beğenisine ihtiyaç duymuyorum
- +1 yıl
Takdir ettim
Bikini giyiceksem yüksek bel bikini tercih ediyorum Daha rahat oluyo bağlamalı bikiniler pek tercihim olmuyo sanki heran cikicak gibi. Mayoda yanları transparan ya da değişik detaylı şeyler tercih ediyorum. Arada sıra da çok hoşuma giden mayokiniler de oluyo. O an ruh halim neyse o oluyo neon renklere bayılıyorum:)
16 Yorumla- +1 yıl
Onemli olan vucuduns yakisip guzel durmasi anladigim kadariyla
- +1 yıl
Boy kilo kac ki? Fiziginr bayagi guveniyorsun
- +1 yıl
Manken gibiymissin bayagi bayagi
+1 yılSu zamana kadar full bikini giydim slip, string, thong hepsini giymisimdir iddiali olmayi sevdigim icin bikininde en acik en iddiali modelleri giydim. Mayo giyen kizlara hep ezik gozuyle baktim ailemde kimes mayo giymedigi icin sanirim. Mayo giymek cok sacma karnin acik olsa nolur degisik bir algi ondan dibine kadar bikini
09 Yorumla- +1 yıl
Ailede bütün bayanlar da bikini mi giyiyor?
- +1 yıl
Ayn bizde mayo giyen yok annem beni mayo giymemek uzerine yetistirdi kendisi benim kuccukken moda ikonumdu
- +1 yıl
Hahaha. Kaç yaşından beri bikini giyiyorsun?
- +1 yıl
3 4 yani cocukken ciplak girilmiyo denize sonucta
- +1 yıl
Belki sadece kilit şeklinde bikini altı giyiyorsun o yaştan beri ne zaman bikini üstünü giymeye başladın?
- +1 yıl
Ne bilim hafizam o kadar iyi olsaydi
- +1 yıl
Çıplak neden girilmesin ki erkek çocukları sokuluyor denize ciplak
- +1 yıl
Bu duruma karsiyim herkesin ozel bolgesi var ve sonucta benim vucudum ve benim vucudum hakkinda soz sahibi benim cocukken kendi kararlarimi veremeyecegim icin ailem bikini giydirmis en dogrusu da bu zaten turkiyede ki erkek cocuklarini ciplak sokmayi anlamiyorum zaten ama benim. buyudugum yerde boyle bisey yok
- +1 yıl
Çok beğendim düşüncelerini çok mantıklı ve güzel düşünüyorsun. Hiç çıplak kaldın mı peki başkasının yaninda
+1 yılBikini de mayo da severim yani modeline göre ne güzel görünürse giyiyorum :3
21 Yorumla- +1 yıl
Belli bir modelin var mi?
+1 yılBikini, mayo da olur ama ipli modeller güzel desenler estetik dursun
13 Yorumla- +1 yıl
Ipli bikini mayo farketmez diyosun
- +1 yıl
Fark etmez ama şort falan ne bileyim giyince denizin tadı çıkmıyor sanki pantolon giymişsin gibi
- +1 yıl
Aynen ipli bikini tanga bikini straplez bikini ben daha cok begeniyorum
+1 yılMayokini tercihim hem sexsi görünüyorum hem de bana çok yakışıyor en azından etrafımdaki her kes öyle diyor😊
626 Yorumla- +1 yıl
Mayokini de guzel ben de begeniyorum sen seksi gorunmesini ve yakismasini seviyodun. Kimler yakistiriyor etrafinda
- +1 yıl
Çoğunlukla erkekler in dipleri düşüyor kızlar da gıpta ile bakıyor yetmez mi😅😎
- +1 yıl
Yeter tabiki de ama merak ettim kimmis bu soyleyenler diye senin fizigin de guzel bu arada demek ki
- +1 yıl
Önceden çok kötüydü 80 kiloydum ve giysilerim olmuyordu öz güvenim düşüktü sonra kendime bir söz verdim ve 3 ayda 15 kilo verdim yemekten kıstım spir yaptım ve şu an da bir ortama girdiğimde farkımı rahatlıkla ortaya koyabiliyorum ve çok mutluyum öz güvenim yerinde şu an şükür 😊
- +1 yıl
Merak ettirdin bana da vucudunu
- +1 yıl
Merak iyidir insani canli tutar😂😅
- +1 yıl
Ask olsun 😅
- +1 yıl
Burada olsan anlardin farkimi ama neyse sen ve senin gibiler mahrum kaldilar😂😊
- +1 yıl
Cok gaddarsin
- +1 yıl
Kiloluyken yüz vermeyen çok yakışıklı bir çocuk gördü hatta benimle dalga bile geçiyordu sonra ne Oldu biliyor musin?
Ben kilo verince ve kendime dikkat ettim bir ara bir kıyafet giydim fiziğimi belli edicek ve saçlarımı da tabi uzattım kalcama kadr salınarak merdivenden indim ve o anki bakışları muazzamdı sonrasında pesımde dolanmaya başladı ama bu sefer ben soğudum ondan bana laf yapan olursa da anın da bozuyor kim olursa😂😅 - +1 yıl
Hahaha bildigin intikam almak olmus seninki
- +1 yıl
Belki ama deydi o bakışları amacına ulaştiğımı gösterdi😎😅
- +1 yıl
Gaddarsin demistim degil mi niye bunu yapiyorsun insanlara
- +1 yıl
Ben bir şey yapmıyorum sadece bana yapılan yanlışı ödetiyorum ve şu an it gibi peşimde dolanıyor o bunu haketti
- +1 yıl
Saka diyorum iyi yapmissin canim
- +1 yıl
Okulda sürekli alay ediyorlardı ama mezuniyet günü hepsi etrafimda pervane oldular. Şimdi ise benimle alay edenlere günlerini gösterdim tabiki zor oldu ama başardım ve şu an onlardan kat be kat daha iyiyim
- +1 yıl
Seksi olmak ozguvwn sagliyor degil mi? Hem seksi olup hem abaza diye erkeklere laf eden kizlar icin ne dusunuyorsun? Daha once sen seksi degildin ve bakmiyorlardi simdi seksisin ve bakiyorlar hangisini tercih edersinM
- +1 yıl
Insanın öz bakımına dikkat etmesi ve beyenilmek aşırı öz güven yapıyor önceden dikkat çekmeyen biriydim ama şimdi her şey çok deyişti bana laf yapanlar peşimde dolanır oldu ve sürekli konuşma çabaları cidden öyle insanlardan nefret ediyorum. Tamamen görünüşe bakıyorlar ama biliyor musun insanların asıl yüzleri ortaya bu şekilde çıkıyor. Ben kendime bakarak onlara aslında insanlara yüzeysel bakmanın ne kadr yanlış olduğunu göstermeye çalıştım bak ben gaddar bir diyilim hiç olmadım da sadece insanların maskeleri beni deli ediyor o kadr
- +1 yıl
Hak veriyorum bu konuda sana cok haklisin maalesef boyle insanlar
- +1 yıl
Şimdi söyle bakalım gaddar mıyım Ben? Ben sadece farkına varmalarını sağladım ve onların gerçek yüzlerini ortaya çıkardım
- +1 yıl
Hayir sen kraliceymissin de saklamissin gizlemissin kendini 😉
- +1 yıl
Teşekkürler 😊😅
- +1 yıl
E bir karsi tkp yaparsin artik
- +1 yıl
Fark eder mı?
- +1 yıl
Eder
- +1 yıl
Peki
+1 yılbu değişir hoşuma gidişine göre ikisinide kullanırım hoşuma giden mayoda var seks gösteriyor hoşuma giden bikinide var yani illa şu diyemem o anki ruh halime göre değişir bu
21 Yorumla- +1 yıl
Fizik var sende her turlu ikisi de gider bence sana
+1 yıl
Bu tarz görenin ağzının suyunu akıtacak bikiniler tabiki de
11 Yorumla- +1 yıl
Ooo seksi hatunsun
Kesinlikle bikini ilk gun Normal alt bikini 2. 3. Gun ve daha sonrasi tanga giyerim tam bronzlasmak icin.
Mayo cok ezikce iddiasiz kisiler giyer askoo17 Yorumla- +1 yıl
Katiliyorum sana varsa eger fizigin guvenmeli ve giymelisin
- +1 yıl
Mayo cok cirkin bence. Tanga bikini poposu olani harika gosteriyor. Yas kac ne zamandan beri giyiyorsun
- +1 yıl
Kendini bildin bileli bikini o zaman kac yildir tangayi giyiyorsun
+1 yılMayo daha rahat yüzmeyi ben kadar seven biri olarak bikini beni kukla gibi hissettiriyor. Hareketlerim kısıtlanıyor falan filan işte
21 Yorumla- +1 yıl
Anladim tesekkur edrrim canin
Yüzücü mayo giyerim. Şimdi sen neden diceksin, yüzerken dekolteye ihtiyaç duymadığım için tercih ederim.
21 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim
+1 yılBikini. mayo buyuk isi gibi geliyor ama evde dura dura ayva gobegi yaptim artik denize gittigimizde ne yapcam emin degilim. etekli bikini alti giyerim herhalde
01 Yorumla- +1 yıl
Ben de mayoyu yasi ilerlemis bayanlar icin diye dusunuyorum. Ne tarz bikini tercih ediyorsun?
ikisini de tercih ederim güneşlenmek için tabikide ince askılı bikini ne kadar az iz o kadar iyi , bide karnını üşütmüyor ama mayolarda çok şık olabiliyorlar ve o şişkinliği gizleyebiliyor duruma göre
01 Yorumla- +1 yıl
İpli ucgen bikini de çok hoş haklısın
+1 yılBen bikini sevmiyorum. Bikini üstleri var ama dekoltesiz kapalı onlardan giyiyorum. Altıma da ustle uyumlu deniz şortu giyiyorum rüzgar sörfü yaparken giydiklerimden
05 Yorumla- +1 yıl
Sporcu tarzı neden sevmiyorsun peki bikini
- +1 yıl
Çok açık geliyor bir de rahatsiz
- +1 yıl
Açık olması mi rahatsız
- +1 yıl
Ben açık şeyler sevmiyorum. Benim tarzım hippi. Bikini altı rahatsız ya. Sıkı
- +1 yıl
Hmm anladım canım tabi senin tercihin
+1 yılFiziğiniz müsaitse bikini giyersin mayobikini giyersen göbeğinizde fazlalık vardır. Mayo giyersen kusurlarını biraz da olsun gizlemiş olursun
15 Yorumla- +1 yıl
Senin tercihin bikini mi oluyor?
- +1 yıl
Evet 👍
- +1 yıl
Ne tarz tercih ediyorsun genelde straplez mi ucgen ipli mi tanga mi?
- +1 yıl
Sananeee
- +1 yıl
Amaan sende yani
+1 yılBu soru neden bu kadar çok görüş almış 😅 bikini ✩
66 Yorumla- +1 yıl
Seviyor bayanlar bikini hakkinda konusmayi 😉 sen neden bikini tercih ediyorsun ve ne tarz bikini tercih edersin?
- +1 yıl
- +1 yıl
Biz modayla alakalı her şeyden konuşmayı severiz, bikiniye özel bir durum bu. Hele siz abazanlar gibi bundan zevk almaya çalışacak kadar yoklukta değiliz çok şükür.
- +1 yıl
Dogru bence de
+1 yılBikini tercih ediyorum genelde çünkü daha hoş duruyor
21 Yorumla- +1 yıl
Ne tarz bikini peki?
Mayo çünkü daha rahat oluyor her açıdan iki parça olunca fazla rahat hissedemiyorum kendimi
23 Yorumla- +1 yıl
Rahatsizliginin sebebi ciplak hissetmen mi acilacak korkusu mu
- +1 yıl
Anladim tesekkur ederim
+1 yılben bikini tercih ediyorum fizigim düzgün oldugu için fizigine kilosona güvenmyen ya da fazla açık olmasın diyenler mayo tercih ede bilir
01 Yorumla- +1 yıl
Ne tarz bikini tercih ediyorsun peki?
spor bikiniden başkası yalan
Çok atletik duruyor geniş omuzlarımı bir sporcu gibi gösteriyor <303 Yorumla- +1 yıl
Üçgen bikini filan tercih etmiyor musun?
- +1 yıl
Tanga tarzı mi alt tarafin?
Genellikle kimsenin olmadığı yerlerde nü güneşlenmeyi seviyorum. Çünki üzerinde birşey varken ysndığında komik oluyor. İlks bişey giyeceksem bikini.
01 Yorumla- +1 yıl
Nu guneslenmek cok daha guzel o konuda katiliyorum. Yalniz mi nu gunesleniyorsun arkadaslarin oluyor mu
+1 yılBenim Tercihim kesnlkle Bikini :) vücudum da haliyle buna müsait tabiki
11 Yorumla- +1 yıl
Ne tarz bikini tercih edersin peki?
+1 yılEskiden olsa bikini derdim ama mayo diyorum çünkü daha bir toparlayıcı oluyo
15 Yorumla- +1 yıl
Ben bu toparlama konusunu hic anlamadim neyi toparliyor mayo
- +1 yıl
Sarkan yağları djdjdjdj
- +1 yıl
Kilolu musun?
- +1 yıl
E biraz
- +1 yıl
Boy kilo kac
+1 yılDaha önce bikini giyiyodum ama artık mayo tercih ediyorum
17 YorumlaNeden peki
- +1 yıl
Birazcık göbeğim çıktı
- +1 yıl
Hahahaha sevsinler ne gobekliler giyiyor senin birazciktan bisey olmaz 😉
- +1 yıl
Ben rahatsız oluyorum
- +1 yıl
Kac yildir mayo giyiyorsun
- +1 yıl
Daha yeni
- +1 yıl
Bence bikini daha hos hafif gobek sorun olmamali
+1 yılMayo daha çok açılıp yüzeceksem açıkçası daha rahat oluyo
13 Yorumla- +1 yıl
Frikik verip vermeme olayindan mi mayo tercih sebebi
- +1 yıl
Hayır rahat edemiyorum sanki biryerlerde takılıp yırtılacak gibi geliyo açılırken
- +1 yıl
Anladim tesekkur ederim
+1 yılBen kapalı olduğum için açık denizde haşema kullanma taraftarıyım ama eğer bayanlar arası bir yüzme ise mesela havuz gibi veya kadınlar plajı gibi o zaman sadece bayanlar olduğu için bikini ve mayo
06 Yorumla- +1 yıl
Bikini tarzin ne tarz olurdu boyle bir durumda? Kadinlardan cekinmez misin?
- +1 yıl
benim bikiniden kastım bütün vücut hatlarını ortaya çıkaran iç giyim gibi olan şeyler değil daha çok şort yarım atlet tarzı olabilirdi ama onun haricinde her yerim ortaya çıkaran kıyafetleri tercih etmiyorum yani en azından başka insanların yanında
- +1 yıl
Anladim kadin da olsa yine dikkat ederim diyosun
- +1 yıl
Evet ,😇😇😇😇
- +1 yıl
Tesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ettij
+1 yılAllah im soruya bak ! rica ediyorum beni böyle sorular a davet etmeyin 🙏
20 Yorumla- Daha fazla (332)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!