ben monokinide tercih kıldım.
herkese cevaplar için teşekkürler.
Genel plajlarda bikini..
Özel plaj ve havuzda mikrokini veya monokini..
Kendi havuzumuzda "zerokini"..
Neden.? Aşkolsun yani.! Bu da sorulur mu şekerim.? Nedeni gayet açık; Denize ve havuza neden gidiyoruz.. Bedenimizin güneş ışığından yararlanması için..
monokini almayı düşünüyorum ben de :)
Memeler de güneş görmeli, di mi.. :)
evet ya :)
bence bikini ince olanlarından tercihim mesela straplez bir elbise giydin yaz günü yanıklar her şeyi mahfediyor iz kalıyor rahatsız oluyorum ama böyle çok aşırı kalabalık erkeklerle dolu bir plaj olursa bir günlüğüne mayo giyebilirim yani çekinirsem falan =)
*mayokini* bazende bikini.mesela bikiniyle havuza giriyosun çıkıyosun üstüne bişey giymiyosun altına sadece bi mini etek giyiyosun ya da kısa şort süper duruyo.
Bikini hem daha rahat hem de yaninca daha guzel izi cikiyor.Mayo giyince dekolte bir elbise giyiyorsun tum anlam kayboluyor.
Bikini.. bikini.. bikini!
Bayanlarda mayo demode geliyor bana artık. Demodeden öte beğenmiyorum şahsen.
ama giyen kişiye göre değişmez mi bu bikini giyenlerde hoş duruyor ve vücut yapısına uygunsa tabi
Cevap
8Cevap
yalnız şunuda atlamayalım hanfedni :)
kroluk oranına göre değişir iş.
kroların fazla olduğu yerde haşama giyerim
kroların azaldığı yerde mayo giyerim
tek tük kro kalmışsa bikini giyerim
sadece bayanların olduğu bir yerse.. yine bikini giyerim :D
ikisini de edemiyorum çünkü eşim istemiyor onun tercihlerini de ben istemiyorum herkez sütlü kahveden çikolataya dönerken ben süt beyaz, herkezden farklıyım avuntusuyla dolaşıyorum
hahaa oda güzelmiş evet kıskanç
Bikini ama bu altı ince ipli olanlardan değil :) çözülüyo sonra panik oluyorum :)
bikini seviyorum vucudumda guzel durdugu icin ve tabikide guneste bronzlasmayi sevmem
Bikiniden şaşmayın lakin zevksiz zevksiz de seçmeyin. Uyumlu olsun.
her ikiside taşıyacak kişinin bedenine tipiyle alakalı yoksa 90 kg bir bayan bikini giyerse görüntü kirliliğine sebep olabilir değilmi ama ;)
Güneşlenmeyi sevmiyorum .Sadece denize girip çıkmak ve plajda uyumayı seviyorum.
ben bikini giyiyorum sahsen
neden bikini?
bikini tabiki. taşıyabildiğimi düşünüyorum.
Bikini seviyorum daha rahat ediyorum diyeyim .
Bikini.. Daha hoş durduğunu düşünüyorum.
Bikini rulzzz diyorum
Plaj, kumsal zamanı bikini; spor salonunda mayo
mayo tercihimdir herdaim:)
bikini tabiki.daha kullanışlı.
tabiki bikini
haşema
bikini
Bikini
mayokini
Bikiniii
bikini
bikini