Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce erkekler kadınlaşıyor mu?

Moda deyince aklimiza hep o mevsim hangi kiyafetlerin giyilecegi geliyor aklimiza.
Ben cevaplari gorunce uzuldum cunku dunyadan soyutlanmis, habersiz yasiyoruz.
Moda yasadigimiz toplumu, donemi yansitir. Bazen sokagi yansitir bazen savasi yansitir. Mesaj gondermesi alisilmadik bir durum degildir mesela gecenlerde de dronlarla defile yaptilar. Kiyafetleri dronlar tasidi. Kiyafetleri bu yil dronlar giyinmedi elbette fakat neden dronlar o kiyafetleri tasidi? Boyle bir donemdeyiz sadece. Dronlarin heryerde oldugu mesajiydi. En azindan ben oyle anladim.
Bunda ise erkeklerin muhafazakarlastigi veya muhafazakarlastirdigi ataerkil topluma gonderme olabilir diye dusunuyorum. Erkekler onumuzdeki sonbahar basortusu takmasin tabiki de.
Bazi isler gercekten zararina yapiliyor. Saniyorsunuz ki bu yapilan islerden cok buyuk para kazaniyor arkasindaki ekip. Hayir! Sirf bazi mesajlar verilebilmesi icin ordan burdan fon saglaniyor.
Bence olabilir. Geçenki bir moda haftasında da bu tarz kıyafeyler sergilenmişti 😂 Yani hemen değil belki ama giderek o yöne doğru illerliyorlar fjjffjgf
Kadınlar erkek kıyafeti giyince birşey yok erkek kadın kıyafeti giyince hemen top oluyor kadınlaşıyor ne alakası var giyimle bunların.
Kadınlar Pantolon giymesin saçlarını da erkek gibi kısa kestirmesin ve geceleri de dışarı çıkmasınlar ne o öyle erkek gibi otursunlar.
Helal bir erkeğin böyle düşünmesi güzel 👍🏻
Haha yahu şu saçma sapan podyum resimlerini topluma mal etmeyi bırakın bence çünkü bunları yapanların amacı erkekleri böyle yapmak değil, akıllarınca farklılık yapıp konuşulmak ve ünlenmek. 😂 hoş böyle kazanılan ün de 2 gün sürüyor. Zevksiz, vizyonsuz insanlar..
Cevap
68Cevap
Kesinlikle öyle. İnsanların dinlerinden yaradılış şekillerinden çok daha değişik yerlere getirmeye çalışılıyor Batı'nın bir oyunu olarak görüyorum bizi insanları yozlastirmak istiyorlar eşcinselliği falan ozendiriyorlar vs
Çok yerinde bir tespit hatta bunun bir anlamı bile var..
Modern dünyanın Erkekleri kadınlaşmıyor! Kadınlarla eşitlik sağlanıyor; şöyle ki bu gün kadınlara özel atfedilen şeylerin Erkeklerin camiasında kullanılmaya başlanması, bunlardan yarar sağlaması, fayda görmesi, Kadının da Erkeğin de eşitlik sembolüdür. Bel ki abesle iştigal etmiş olacağım, fakat bir Kadın için araba sürmek, pantolon giyinmek v. b şeyler ihtiyaçsa, estetik görünmek; cilt bakımı yapmak, farklılaşmak erkeğin de ihtiyacıdır. Kısacası kadınlaşmıyor, eşitleniyoruz..!
Sadece erkekler için geçerli bir durum değil. Kadınlaşan erkek sayısı artıyor fakat ondan daha fazla oranda erkekleşen kadınlar mevcut. Sert erkege toplum ve karşı cins genelde kaba, kro gibi yakıştırmalar yaptıkça bu durum hızla yayılır.
Erkeklerin kadınlaşmasından ziyade burada bir şeyleri denemek istemiş olabilirler. Kadınların çoğu erkek kıyafetleri giydiği için bu defilede kadınların bazı kıyafetleri erkekler üzerinde denenmiş olabilir.
Kesinlikle katılıyorum. Gitgide kadınlaşan ve özellikle böyle tiplere ilgi gösteren kadınların sayisı çoğaldı. Bu bir dönüşüm. Kılsız erkek istiyoruz diyerek bu akımı kadınlar başlattı. Sonunu hiç iyi görmüyorum.😀
İnsanlar bu modernlik anlayışını fazlasıyla abartıyor gibi. Modernizm altında yapılan sapkınlıklar devam ederse yarın öbür gün dışarda tangayla gezen erkekleri de görürüz. Artık şu modern anlayışını yenilemeli bu toplum.
Başörtü takmalarına gerek yok ki kadınlaştıklarını anlamak için.
Taktıkları takılar, giydikleri kıyafet modaları hep kadınların giydiği şekilde. Kadınlarda moda biriyor erkeklere moda oluyor. Bkz:Dar paça pantolon.
Valla bizim burda hatice abla vardı erkek oldu sakalları filan var hiç kesmez 😂 bire 21 milyara alet montalatti kendine evlenmeyi düşünüyor bakalım nasıl olcak 😂
Erkekler kadınlaşmıyor. Danimarkalı erlekler islamı kabul edip saçlarını namahremden sakınıyorlar hamd olsun.
Kdkdkdkd haklısın bence 😂😂😂
@KürkMantoluHayri şu şeyi yazım hatasını düzelt bari gözümü tırmaladı 😀😀
Bayram hedayesi olsundu 🥳
@KürkMantoluHayri bayram gelsindi
Ne alakası var gayet modern bir erkek kıyafeti ama o eşarp yerine feraje olabilirdi bide taytı çok sade desenli olabilir
moda zaten ya oğlancılığa ya da geneleve doğru gıdıyor sen bunlara fazla takılma gercek hayatına metrobuste minibuste sağında solunda ne gördüğüne bak hayatın bu yanı.
Bir zamanlar topuklu ayakkabıyı erkekler giyiyormuş şimdi kadınlar giyiyor. Kadınlar erkekleşiyormu diyen hiçgörmedim kadın kıyafetini erkek giymeye başlayınca kadınlaşıyormu hıı bizden kadınlar😂
Yenilen içi boşaltılmış yiyeceklerden, kirlenmiş solunan havadan, içilen sudan, bu kadar çok elktromnyetik dalgalardan, her türlü kimyasallardan sonra başka ne olabilirdi ki?
Olabilir bunların hepsi kıyamet alameti kadınlar erkek gibi giyecek pantolon giyolar erkeklerde kadın gibi örneği çok var bunlsrın aklıma gelmiyor
Biz onları sizler ibret alsın diye yarattık. Bu ayetteki onlar bunlar. Bizler bizleriz.
Neden kadınlaşalım ibret alıyoruz!
Aynı benim sevgilime benzemişler <3 @Spectranınsevgilisi
O değil ama insanlar ciddi manada şaşırmış durumda
( bu dediğin gibi manken ise bunun kadınlık değil bir gönderme olduğunu düşünüyorum )
Podyuma renk katmak istemişler. Zaten normalde Orda sergilenen saçma sapan kıyafetlerin kaçını bisi normal hayatında gi yebilir?
Evet, medyanın ve gıdanın etkisi büyük. Ayrıca dişilerin körüklenmiş erkek düşmanlığı eklendiğinde bu hızlanıyor. Nereye varır tanrı bilir.
Kadın olmanın ne kadar ayrıcalıklı ve ne kadar özel birşey olduğunu onlar da anladı sonunda.
Bir trans olarak bu ayrıcalığın farkındayım abla kadın olmak güzel
İlgi orrrrospuluğu bu işte. Adamlar sistemi çözmüş, iki aykırı şey bul ve birbirine monte et. Artık kral modacı, fenomen, şarkıcı, youtuber sensin.
bize ne o ib nelerden? bu modernlik değil ki. bildiğin düpedüz ib nelik.
Kıyamrt alametlerinden biriymiş kadınların erkekleşmesi erkeklerin kadınlaşması
Sokaktada enteresan tipler var sadece podyumda falan değil daracık kot giyenler, bilekleri açık giyenler bencede bir sıkıntı var gibi
göbeklerini kaşıyan erkekler mi istiyorsunuz siz bakım yapmaları niye tuhaf geliyor :D
valla bazen erkekleri kız sanıyorum arkadan görünce yanlış anlaşılmasın :D oğlancı değlim
kadınlar erkeklere erkeklerde kadınlara benzemeye başladı zaten tersine dünya diye bir film var izle
Ya bu ne . Moda haftasıymış nerde salak insan var bunları faklı olmak adı altında sergiliyor. Gerçekten utanç verici.
Kafalarına güneş geçmiş olmalı bunun başka açıklaması yok
Örneklemin evreni geneli yansıtacak düzeyde değil; hayır.
oyle malesef devir degisiyor dunyanin sonu yaklasiyor insanlar bozulmaya basliyor kime guvenecegimizi bilemiyoruz melek yuzlu seytanlarla dolu dunya..
Delirmiş olmalı bunlar bu nedir ya😂 evin önünde çekirdek citleyip dedikodu yapan teyzeler gibi
Ayyy bu ne tövbe bismillahh
Hatçe ablaaa gııı ayy mahmut abiii mi buu
Moda diye önümüze dar pantolonlu erkekler koyuyorlar.
@Vişneliim 😀
Bence yakında pazarda bol bol beyin satılır çünkü insanlarda azaldı
Müslüman olmuşlar ama yanlış, sünnet olmalılar aödksöd
Canım o öyle değil ama yanlış anlamışsın. Kim kapattı bunları
Evett bide kadin gibi dar paça giyerler igrençlerrr
Lan bu ne sjsjsjsjssnsnjs desenize dünyanın sonu geliyor
Burdan bunu anlayacak kadar ne içtiniz merak konusu
Bizim ırktan böyle bir şey beklemezdim. Hahahahahha
Modern dünyanın kadınları çıplaklığıyla erkekleri ise gavatlığıyla ön planda.
Katılmamak mümkün değil.
Rica ederim.
Aslında bunların hepsi insanoğluna bildirildi ama insanoğlu okumuyor.
Aslında günümüzde olan bir çok şeyi. Lut ve pompei kavmi ile insanoğluna bildirmiş.
Kesinlikle.
Dünyada kadın olmak varmış diyen çok erkek var!
Ben almayam böyle iyi gidiyor...
Malesef kerim can durmazlar cogaliyor ve cogalacakta
Bence mallaşıyolar ya da insanları yani tüketicileri mal yerine koymaya çalışıyorlar
Kıyamet alameti kadınlar erkeklesiyor, erkekler kadinlasiyor
Bir insan para veya moda için kendine bunu nasıl yakıştırır yahu. Midem bulandı erkek ablalardan.
Bunları buraya getirsek bunlari sag cikartmazlar dayaktan tipe bak bir etekleri eksik 😂
Bildiğin erkekler kadın oldu yakında sütyende takarlar. Yazık günah ya
Bunda yediğimiz gdolu yiyeceklerden kaynaklanıyor olmasın doğal ne kaldı ülkede bir KizlarSoruyor organik olarak duruyor
Evet sebebide kadınlar. Hak medeniyet özgürlük nutukları ile her haltı yerler adama bunun normal oldugunu aşılar güven yoksa ben yokum der.
Gülüyorum sadece
Hahahahsha tipe bak * . k kertenkelesi ciddi mi bunlar :D
Evet modernlik erkeklerin kadınlasmasını, kadınların erkekleşmesini sağlıyor.
Erkekler kadınlaşıyor, kadınlar da erkekleşiyor gibi
Yakinda erkek kalmicak herkes nonos olacak anasini satim
Avrupa erkeğini ibenelestirdiler resmen... etrafta dolaşan takım elbiseli jilet gibi abiler olmasa da gayet güzel ve şık smart casual lara ihtiyacımız var.
Hayır, erkekler kadınlaşmıyor. Danimarkalı erkekler örnek Müslüman oldukları için tesettüre giriyorlar. Ben burada kadınlaşma değil, İslamlaşma görüyorum. Allahu ekber!
Biz türkler varken olmaz o iş. Dişi sineği bile...
Kimse kadınlaşmaya cesaret edemez :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar