#Kedimbeni7

Amerika'daki gibi cıvkı çıkmadan ortama uygun giydiği takdirde itici olmayacaktır. Şimdi ülkemizde bu tarz giyinebileceği ortam çok az, şimdi özel üni. deki partide olur ama sokakta giymek cesaret kavramını almaz bence. Batıya yanaşma bizleri geriye götürür, illa yarı çıplak olmadan da kendinizi gösterebilirsiniz. Bir erkek olarak tabi isterim bir sanat eserini yürürken görmek ama bizim toplumumuzun bir adabı var, ve bizi biz yapandır. Özgürlük diğer insanların özgürlüğünü kısıtlamadan yaşanır.
İsterlerse çıplak dolaşsınlar, nasıl olsa kokuşmaya yüz tutmuş ve çürüyecek olan et, kemik ve yağ yığınları her biri, bunun hangi yanını çekici görebilirim ki, bir insana baktığımda onda sayısız iğrendiricilik görüyorum, bu şekilde çekiciliği söz konusu edebilir miyim dersiniz?
edemeyeceğimdir.
Yetmeyecek olan bir şey yok. Aksine fazla gelecek olan bişey var, ahlakı ve zekası. Gerçekten akıllı olan bir kadın kadınlığını da bilir, etten kemikten ibaret biçimde kendini sokağa salmamasını da. İnsanlara kendini fikrin, düşünelerin, meziyetlerin, akıl-zeka-ferasetin ile değil, çürüyüp gidecek olan bedenin ile beğendirmeye çalışıyorsan, bir obje olmaya mahkumsun. Varsa başka bişeyin göster. Onlardan hepimizde var.
👍👏
Hayran kaldım yazına 👏👏
Bunu neden annenize, kardeşinize sormuyorsunuz?
Sorun bakalım cesaretsizliklerinden dolayı mı giymiyorlar?
Soruyu neden bana yöneltiyorsunuz ki şimdi?
Soruyu siz sorduğunuz için olabilir mi?
Her sorduğum soruyu bana yöneltecekseniz eğer yarın doğumla ilgili bir soru soracağım, ona da beklerim.
Tabiki. Sonuç olarak erkek olup hamile kalanda var neden olmasın. Tercihlere saygım sonsuz.
La havle ve la kuvvete.
Neyse hanımefendi iyi günler, yoksa birbirimizi kıracağız.
Neden kıralım? Ben kavga etmiyorum sizinle. Siz ediyorsanız kendi kendinize ediyorsunuzdur.
İyi günler.
Sırf soruyu soran olduğum için bu davranışlarınıza maruz kalmaktan hiç hoşnut değilim açıkçası.
Merak edip sormuş olamaz mıyım?
Neden düzgünce fikrinizi belirtmek yerine aileyi karıştırıyorsunuz ki?
Cevap
74Cevap
Sizin cesaret algınız aslında namustur belki de. Öyle düşündünüz mü hiç? Aklınız fikriniz orayı burayı açıp çağa ayak uydurmak. Memesi var diye göstermek zorunda değil her kadın.
Çok güzel demişsin ağzına sağlık
Edepsizliğin yeni adı cesaret galiba. Kadını vücudu üzerinden değerlendirmek , zekasını bilgisini hiçe saymak insan olmaktan çok cinsel obje olarak görmek içler acisi.
Giyinmek şık olduğunda güzel.
Vücudunu teşhir etmek bence cesaretle değil akılla ilgili birşey.
Bu tarzı seven erkekler varsa, kızlarına ve eşlerine giydirsinler🙊😉
Topluma uygun değil giyenlerede bir kadın olarak saygı dahi duymuyorum çok saçma geliyor milletin ahlakını bozuyorlar. Evinde ne bok yiyorsan ye sonra millet baktı mı vay şöyle vay böyle erkeklerin göz zevki için giyinmiyorda ne?
kendim adına konuşacak olursam Türkiye şartlarında cesaretim yetmez zira pantolonu dar giysek, hafif popomuz belli olsa, tayt giysek bile bunları abartıp taciz tecavüz edenler varken böyle bir dekolte versek neler olacağını tahmin edemiyorum. sonra aa senin fiziğin bu kadar güzel miydi yaa, kanka biraz belli etsene güzelim fiziğin var neden heba ediyosun gibi söylemler duyuyoruz. canım ülkemin abazaları sağolsun...
Sadece özel olan özel bölgeme bu açıdan bakabilir.. 😉
Bir tren degiliz ki her öküzü baktıralım.. 😉
Cesareti birak daha şort giyiyor diye tekme tokat dayak yiyen kadinlar kizlar var bunu yapsalar linc ederler
Ne kadar cok Türk kadının fizigi yle ugrasan derdi olan erkek varmış valla pes. Keşke herkes dönsede kendine baksa biraz. Götü göbegi salmış erkekler geliyo burda yabancı kız yok bel ince kız muhabbeti yapıyo. Eee biz kızlar kel miyiz sen isterken iyi biz isteyince abes. Türk kızlarını sevmiyorsunuz da fizikleriyle alıp veremediğiniz ne anlamıyorum. Cok veriyolar sana bellü heralde
Bizim toplum buna hazır mı peki? Açıkçası bunu yapacak kadar güzel fizik var evet ama gerekli mi diye sorarsan hayır fazla bu kadarı bence ki bizim toplumda bunu giymek sadece sıkıntı verir insana
Vücudumuzu teşhir etmedik diye cesaretsiz olduk iyi mi hsjsjdj
Cesaretle ne ilgisi var.
Eşlerinize söyleyin onlar giysin o halde.
Taciz, tecavüz haberleri arşa çıkar. Zaten bahane arıyor a. kodumun çocukları.
Tüm sapıklara vur emri çıkartılsa keşke.
Sonuna kadar katılıyorum.
Açık giyinmeninde bir adabı var 🙄 bunu düşünüyorlardır belki
Coğrafya yetmez. Sanki ülke avrupa ülkesi burası küçük çocuğa hayvana engelliye direğe bidona heykele tecavüz edenlerin bulunduğu ülke. Modern ileri görüşlü refah seviyesi yüksek zannetmekten vazgeçin ortadoğuçöpü gibi ülke bacak görünce dik dik bakıyorlar kendilerinde yokmuş gibi.
Fizik yetmez. 5 kat göbeği plajlarda sergiliyorlar. Buna da vardır cesaretleri de o fizik yok malesef
İyi güldüm ama ya :D :D
Gulersin tabi cunku haklıyım 😄
Doğru söze ne hacet :)
Bunun için cesaretsiz ilan edileceksem edileyim, birilerine kendimi teşhir etmek cesaretse varsın olmasın.
Bazı ahmahlar medeniyetin bendeni açmak olduğunu söylemiş ve Türkiyenin daha gelişmesi lazım yazmış papucumun satanistleri size Mehmet Akif ile cevap veriyim
Kim demiş Avrupa medeni
Medeniyet açmaksa bedeni
Hayvanlar insanlardan da medeni
...
Taş gibi Türk kızları var. Cesaretten de değil giyinme adapları var demekki.
Ustten açtıkları yetmiyor alttan mi açıyorlar şimdi 😏😏😏😏
Yeni moda alttan açılıyormuş artık.
Bana laf düşmedi sanırım. İzninle...
kezbanyuslar uzgunnn :( hayır neymıs toplumu begenmıyorlar ba ba ba ba hele ya la 1.55 1.60 boyunuz var yuzler enkaz tırt bırde boyle guzellık ve gorsellık ısteyen dekoltelerı gıyme tesebbusunde bulunuyorlar öldürüyorlar bızııııııı sD:S:DD:SD: kedının haklı hep cıgerdeydııııı ama olmayınca vayy dedı cıgerınınındeeeee cıgerı koyanındaaaaa :SD:DSD:
Türk kadınını fiziğine ve cesaretine kimse dil uzatamaz. Bunları kullanmaya edebi izin vermez ayrıca bunları kullanmak cesaret işi değildir basitliktir.
Dindar biri değilim her şeye de açık görüşlüyüm ama insanlar sokakta böyle gezmesin. Bunu bir moda olarak görmüyorum, tvdeki kaşarlara özenip giyen olacaktır ama.
Bunun cesaretle ne alakası var? Giyelim de gözleriniz bayram etsin değil mi önce herkes annesini ve kardeşini düşünsün bunu giyseler tebrik mi edeceksiniz bide madalya verin cisel obje gibi açmadığınız yer kalmadı
Edep haya nedir bilmezmisin kardeşim bunun fizikle veya cesaretle ne alakası var oldu olacak anadan doğma dolaşalım
Ka@sarin biri eksilemis.
Valla hepsini yaptım ama gerçekte yapamam utanırım cesaret edemem
Hepsini yaptım derken?
Sanal oldu
Doğru soruya cevap verdiğine emin misin? :)
Emin
@Bengeldi Resim koydum demek istemiş.
Sort giydi diye dayak atan bir milletten bahsediyosak eger kadinin cesaretini sorgulamayi bir kez daha dusunmeli
Ikisi de. Ayıpla, günahla yetistirilen bir cins olarak zar zor açılıyoruz işte. Mini etek, tayt, kırmızı rujla şiddet görüyoruz, tacize uğruyoruz. Ne cesareti pardon? Komik bir soru olmuş sanki...
Dekolte yeri ve sınırı olunca güzel duruyor , bu fotoğrafta ki kıyafet yatak odasında giyilebilebilir. Ev dışı bir yer olunca bildiğin teşhircilik, bu da uygun değil.
Takdir ettim 👍
Şimdi bu görüntü hoş mu çok itici giydin diyelim ananın babanın abinin yüzüne nasıl bakacaksın
Sapık ve yobaz beyinli bir ülkedeysen dar pantolon bile giymek eziyet gibi geliyor kaldı ki fotoğraftaki gibi dekolte açmak.
Allah aşkına daha mini etek giyen kızlara nasıl bakıldığında biliyoruz sokakta sence giyerler mi böyle bir şey fizikle alakası yok
Yok bunlar çirkin duruyor ama dekolteli giyinebilirdim
bunu bence annen bacına ya da sevdıgıne sormalısın.. emın ol en dogru yanıtı onlar verıı bız varoşlar, yobazlar kıtlesı nereden bılelım bunun yanıtını..
Keşke Türk kadınları içinde, genel olarak kadınlar içinde, fizikleri, giyinişleri değilde zekaları, ve yapabilecekleriyle ilgili sorular sorsak daha fazla.
Namusu ahlaki fazladır kardeşim benim:) ne kadar açarsan o kadar cesur olmuyon k. b.
👍👍👍👍
Türkiye de şöyle bir algı var, YurtDışında bir ünlü giyse diyelim Kylie Jenner, Aaaa! Çok güzel dersiniz ama sonra Türkiye’ye gelince bir dindarlık taşlamalar falan. Ayrıca kendine yakışmayacağını bildiği için başkalarına b*k atanlardır.
En iyi görüş seçilmeli hatta billboardlara asılmalı 😮
@Crazyygirlll 🤣👍🏻
Cesaret edemez ne yazık ki öyle iğrenç bir toplumda yaşıyoruz ki kahkaha atmamız sorunken bu mümkün değil. Ha hoşta bir görüntü değil bence.
Önce kafa yapısını değiştirmek lazım azıcık dekoltesi var diye tecavüz taciz olayları gitgide artış gösteriyor bir kadının kolundan tahrik olan sapıklar var bunu yapsa kadınlar neler olacağını düşünemiyorum bile
Herşeyi yeter aslında ama birşeyin bokunu çıkarmayı sevmez Türk kadını
Sen öyle birini yaninda karim diye geziderecek cesarete sahip misin peki?
Soruyu bana yöneltmeyin yahu.
Biz de biliyoruz kimsenin bunu kabul etmeyeceğini. Soru işte cevaplayıp geçin.
Ikiside hayllli hayyli yeter de bu ulkede 1 yasinda ki bebege tecavuz eden ölen insanlık izin vermez.
Göbek deliği görünce kuduran insanlar var. Tabiri caizse meme altı gösterse kızlar ortalık walking dead dizi çekimine döner.
Herşeyi geç güzel değil. Moda buysa ben buna moda demem. Çıplak olsa daha güzel.
Aptalca bir soru. böyle sorularla fenomen falan filan olmuşlar
Sen daha mantıklısını sor o zaman.
Hadi eyvallah.
Bacını böyle bir sal bakalım ortalığa... Bir bakalım güzelse tavsiye ederiz
evde giyebilir giyiyorda ben istiyorum teşhir edecekse bana teşhir eder. dışarıda hele türkiyede giyilmez avrupa da bile denk gelmedi bana anca gece diskoya filan gidenlerde olur
Begenmeyen almasin. bir tarafımızi gostermek zorunda degiliz.
Kadınlar bunu yapsa erkekler hem görmemiş gibi bakar hem de ahlâk bekçiliği yaparlar.
Fizigi gectim Turkiyede cesaret yetmez çocuğA tecavuz ediluyor kizlar nasil giysin
Şahsen Türkiyede limitleri zorlamam
önce gelişip medeni olmayı öğrenın bunlar k olay
Geneli balık etli olduğundan önce fiziği sonra cesareti.
Türk kadını Böyle bir şeyi giymeye gerek duymaz. Ne fizik ne cesaret. İlla edep illa edep.
5 ülke gezdim bu dekolteyi kullanan kadın görmedim Bella dışında :D
cesareti tabiki bunu giyene direk yollu markası yapıştırır bizim milletimiz
Babamın söylediği laf doğruymuş üstü tal tal altı hal hal
Cesaretimiz yetmez hayvanlarla yaşıyoruz tecavüze uğrar yakılırız şunu biz yapsak
Her ikiside yeter ama önemli olan ne amaçla giydiği, giyinmek için mi soyunmak için mi?
Türk kadininin fizigide guzellligide cesaretide her seye yeter ama bu elbise casaretle alakli degil hic giyme daha iy
Böyle dolasmak cesaretten çok hadsizlik bence
Fiziği yetmez tabi ki.
Kadınların çoğu destekle sütyen takıyor olmadığından 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar