+1 yılAslında iyi bir vücut olduğu zaman çoğu kıyafet güzel durur. O elbiseyi giyen erkeğin hareketleri ve vücut yapısı karşıdaki kıza göre güzel ve hoş görünüyorsa tabi ki elbisede güzel görünür.
Dışarıdan görünüm ile karşıdakini hiç bir zaman tanıyamazsınız o yüzden dışarıdan bakarak ilk izleniminiz ile bir erkeğe not veriyorsanız bu da sizin yanlışlarınızdan bir tanesi.
Kimi kızlar takım elbise giyen yakışıklı erkeklere bakarken kimileri ise serseri gibi giyinip saçlarını hiç görülmeyen şekillerde tarayan erkeklere bakarlar.
Ama işin aslı tamamen zevk meselesidir. Her kız aynı değildir ve her erkekte aynı değil. Eğer marka giyinen erkeklere bakan kızlardan hoşlanmıyorsan demek ki bu kız grubu sana ters ve yapman gereken diğer gruplara üye olan kızlara bakmak olacak :)
Giyimine kuşamına bakıp evlenen ve daha sonra anlaşamayıp ayrılan çok çift var, yani her şey ne istediğini bilemene bakıyor.
Bir insanın giysilerinden tanıyamazsınız, ruh durumunu, psikolojisini, hobilerini, sevmediği şeyleri, nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu falan filan dışarıdan anlamak imkansız gibi bir şey.
Amma yazdım, yaz yaz bitmez.02 Yorumla- +1 yıl
şimdi bazıları ne performansı diycek onuda başkası cevaplasın artık :D
En İyi Cevaplar
genelde orta ve pahalı kıyafetler gerçekten kaliteli oluyor geneli. Kaliteli giyimde maddiyata dayanıyor her ne kadar kaliteli ve ucuz diye söylediğiniz şeyler olsada her zaman yakalayabileceğiniz mallar kaliteli olmuyor. İnsan pahalı eşyalar kullanmasada temiz ve kendine bakan biri olmalı bunu karşıdaki insanın anlaması yeterli
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşımdaki kişi marka giyinmeyi seçiyorsa eğer modayı, belli markaların yeni sezonda çıkardığı ürünleri yakından takip ediyor demektir, ki bu güzel bişey, demek ki belli bir giyim zevki, belli bir tarzı var izlenimi oluşturur bende. Yine de marka olup olmaması önemli değil ama karşımdakinin giydiğinin kalitesine bakarım çünkü bu da bence kişinin kendine ne kadar önem verdiğini gösterir.
216 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim umarım gerçekten de hak ettiğim için en iyi cevap seçmişsinizdir..
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler bayım
:)
Cevap sahibi+1 yılTabiki haklısın maddi özgürlüğünün el verdiği kadar giyinebilirsin ama marka giyinmek zorunda değilsin zaten, giydiğin şey kaliteli olsa yeter, ucuz ama kaliteli bir çok ürün var piyasada... Üzerinde giydiklerin bir insanın sana bakarken ilk dikkat ettiği şeydir dolayısı ile ilk izlenim iyi olmalıdır her anlamda, insanlara kendini ifade etme şeklindir giydiklerin, bu yüzden özenli olunmalıdır bence kıyafet konusunda.
Cevap sahibi+1 yılBen şimdi ne dedim sen ne anlamışsın arkadaşım ya üzerine giydiğin önemli diyorum ama marka olmalı demiyorum kaliteli olmalı pazardan da alsan seçici olacaksın kısacası bunu demek istemiştim. :s
Cevap sahibi+1 yılboşver gitsin ya önemli değil :/
Cevap sahibi+1 yılhayir, maddi durumu yoksa giydikleri temiz, düzgün olsun bu yeterli kendine önem verdigini anlamamiz için
Cevap sahibi+1 yılaynen ya beni en iyi cevap seçmeseydin keşke :((( demediklerini bırakmadılar bana :(
güncellemeye katılıyorum ve MARKA giyinmek zorunda değilsiniz diyorum ama anlayan yok :s
+1 yılAbi marka eger ben buradayim diye bögürüyorsa mecbur yani bizdeki de göz. Mesela adamin tshirt abercrombie ya da ysl adam kadin fark etmez ki göz aliyor yani hele bir de kocaman logo varsa :S yoksa begendigimizden cok marka düskünlügümüz oldugumuzdan degil :S
111 Yorumla- +1 yıl
Bahsetmemis olabilirsin abisi ;) ama bende nacizane fikrimi belirttim, yorumu begenirsen dikkate alirsin begenmezsen canin saolsun ;)
- +1 yıl
Anladim abisi kabahat senin sorunu ciddiye alip yorumlayanda :) Saglicakla kal kardesim.
- +1 yıl
Tanik? Benim bildigim tanik kelimesinin anlami bir olaya sahit olmaktir.Hee eger tanidik demek istiyorduysan da dogru yazmayi ögrenseydin keske :) Bu arada senin tanidigin biri hic degilim eger "tanik" kelimesiyle onu kastediyorsan. Istesende zaten abisi veya kardesim olmazsin, lafin gelisiydi o, ama bayagi takintili bir kisiligin oldugunu yorumlarda göstedin zaten :)) ;)
- +1 yıl
Akil yas da degil bastadir derler :) Söyleyecek söz bulamayinca karsindakini cocuk görmen de normal. Bir lafa bakarim laf mi diye bir de söyleyene bakarim demis Mevlana vesselam :)
- +1 yıl
Kimseye tatli veya hos görünme gibi bir cabam yok :) Beni itici görebilirisin, sorun degil ;) Ama senin önyargilarinin kurbani bir insan oldugunu söyleyebilirim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılBence markaya bakan tiplerle çok takılma derim. Onlar insanları etiketleyen tarzda insanlar. Ve bu kişiler kendilerini kapitalist sistemin kölesi olmuş ve bundan kurtulamayacak tipler. Sınıflandırma yapıyorlar. Sen iyi marka giyiyorsan gözdesin ama herhangi bir kıyafet giyiyorsan da kötüsün bu kafadan çıkılması lazım. İnsanlar bu şekilde etiketlenemez derim ben.
11 Yorumla- +1 yıl
Takılmıyorum deepblue sadece bence o kadar uzun bakmalılar tamam brove gözlerin çarpabilir ama sadece buna odaklanmak sonra gözlere odaklanmak saçma değil mi ? yani göze uzun bakmakta saçma bana göre ama bakanlar var sonra gözlük kullananlara çok dikkatli uzun bakanlar var bu hoş bir durum değil bazen abartı olduğu zaman insanları rahatsız edebiliyor. uzun yazdım özür dilerim , uzun cevap için teşekkür ederim.
+1 yılBen hiç bakmak, marka takıntım olmadığındandır belki'de.
Yakışıp yakışmadığına ve üzerinde kaliteli durup durmadığına bakarım.
Marka çok'da önemli değil.11 Yorumla
+1 yılben markadan çok nasıl kombinlemiş ona bakarım marka giyinipte giyinemeyenler var :)
13 Yorumla- +1 yıl
ben kıyafetten ya da markasından çok giyene baktığımdan nasıl taşıdığına baktığımdan bilmiyorum:)
Öyle açıp bakacak değiliz ya sonuçta göze çarpar ya da merak eder bakarım. dfghjklş
15 Yorumla
+1 yılharbi ben de de öyle bişi var neden yaptığımı bilmiyorum şuan farkettim ben :D:D:D:DD:
13 Yorumla- +1 yıl
heyecanlanmadım sadece kendim güldüm?
Marka şart değil güzel ve zevkli giyinmesi daha önemli. Tabi markanında ayrıcalığı vardır çünkü marka kalitelidir ve kaliteli giyinmeside kılığına kıyafetine önem verdiğinin göstergesidir.
11 Yorumla- +1 yıl
- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılkardeşim zaten marka olan şeyler güzel şeyler kaliteli olan ve üstüne yakışan marka ürünler oluyor genelde..
10 Yorumla
+1 yılmarka olan şeyler şık olur ve kendini kalite anlamında belli eder de ondan doğal olarak bakılır
mesela bir günşe gözlüğü rayban ın o kadar şık ki gözlük modelleri ve doğal olarak dikkat çekiyor misal00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben marka ismleri bile bilmemki begendiğimi alırm mağazadan o kadar D:
13 Yorumla- +1 yıl
Diğer bayanları bilmediğim için kendi adıma cevap verdim .
+1 yılGiydiği markaya değil tarzına bakarım ben genelde erkeğin iyi giyineni makbuldür :)
11 Yorumla- +1 yıl
Diğer bayanları bilmediğim için kendi adıma cevap verdim .
+1 yılHiç bir erkeğe dur giydiklerinin etiketine bakayım demedim , şık giyinmek eşittir marka demekte değildir :)
110 Yorumla- +1 yıl
Gözü takılmıştır belki :)) hem onun marka olduğunu nerden bilicek , yan ürünlerinde de aynı isim yazılıyor :)
Ama o kızın cidden paranla ilgilendiğini düşürsen uzaklaş - +1 yıl
Valla hiç işim olmaz ,o kadar paranin markalara verilmesinede karsiyim :)
Eğer bir kiz markalarinla ilgileniyorsa , seni sevmez parani sever :) anlamişsindir umarim - +1 yıl
Bu ne demek simdi anlamadim ? Espirimi yaptin :)
- +1 yıl
Pardon istemsiz yazmişim :D
- +1 yıl
Sende gizli soru sordaydın :))
Moda & Stil konusunda 660 cevap paylaştı. Yoo ben şahsen bakmıyorum. Kimisi var giyse waikiki yakışır, kimisini fred perry paklamaz.
11 YorumlaBenim param yok marka giymeye alirim sev,digimi giyerim beğenmeyen hususun gitsin
00 Yorumla
+1 yılİyi geliyor artist oluyorlar.:D
13 Yorumla- +1 yıl
salla
- Moda & Stil konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılMarka giyinene değilde güzel giyinene bakarım
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıyafetin Markasına değil, kişinin adamlığına bakmak lazım
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYolda gördüğüm adamın kıyafeti beni ilgilendirmez ki..
Cevap sahibi+1 yılBakmıyorum demedim, kıyafeti beni ilgilendirmez dedim
Sadece çevremdeki kişiler ve benimle ilgili kişilerle detaylı ilgilenirim.
Ve detaya inince de kişiliğini beğendiğim insan modayı takip etmese de pazardan da giyinse umurumda olmaz.
Cevap sahibi+1 yılaz bulunan tuhaf biriyim. ama huzurlu..
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi giyinmek için gidip taklit ürünler almamali bn ona bakarim de facto gitsin mis gibi niye gidip tommynin taklidini aliyorki
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKesnlkle
Cevap sahibi+1 yıl.)) doğrudur .)
Cevap sahibi+1 yılCiddi marka saatin almam acikcasi tesettrlu oldgum için testtr magazalrndan Alisveris yaparim genelde aker veya herry nin ürünleri çok kaliteli bence .. Armine tamamen vasat.)
+1 yılben marka ya da değil diye bakmam giyinişi güzel mi çirkin mi diye bakarım
10 Yorumlagüzel duruyo çünkü. kalitesiz mal kötü durur ve basit gösterir.
00 Yorumla
+1 yılDiikkat çekiyor ama hem kalite herzamn güzeldir...
00 Yorumlane adamlar gördüm üzerinde elbise yok ne elbiseler gördüm içinde adam yok ;) ya da böle bişeydi :)
00 Yorumlapeki bu kızlar marka giyinmeyen erkeklerin neresine bakıyorlar bu sorunun cevabı da önemli bence :D
01 Yorumla- +1 yıl
performansına mı? :D
+1 yılhiç öyle bir şey yapmadım. genelde onları marka takıntısı olanlar yapar.
00 Yorumlamarka giyenin cebinde parasıda vardır düz mantık...yani kısaca markaya degil praya bakıyorlar...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMarka giyindikleri için olabilir mi ?
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGenelde markalar begenilmiyor mu zaten ?
Cevap sahibi+1 yılCogu kadın markaları bilir diye düşünüyorum. Kadınlar kadınların ne giydiklerine dikkat ederler daha cok ama eminim ki erkeklerin ne marka giydiklerinide biliyorlardır. Biz kadınların bilmediği ne var ki ? :)
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum :) Baba parası yediğimdendir :))
Cevap sahibi+1 yıl18
bence yanlış birsey insanlar markaya göre sınıflandırmak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmarka her şey demek artık. tel. de öyle
11 YorumlaÖylemiymiş.
12 YorumlaÇünkü bayanı para çeker :)
20 Yorumlazengin mi fakir mi :)
21 YorumlaYok öyle bir genelleme
01 YorumlaParalı olduğunu hissettiklerinden heralde ^^
21 Yorumla- +1 yıl
Kalite herzaman güzeldir paralıysa ilgisi yok:)
+1 yılilgiyle takip ediyoruım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPara varmi yok mukontrol ediyolar :)
20 Yorumla
+1 yılYok oyle bise
01 Yorumla
+1 yılben bakmıyorum.
05 Yorumla- +1 yıl
yüreğe.
- +1 yıl
birinin gördüm yeter.
+1 yılTarzımız bu cünkü
01 Yorumla
+1 yılBen bakmam :)
00 Yorumla