Kısa saç yakışmıyor bana. Bu yüzden uzatıyorum fakat aşırı dalgalanıyor. Düzleştiricim var. Çok zarar verdiğini düşünüyorum. Kullanmk istemiyorum ama mecbur. Ne yapmalıyım, saça zarar vermeyen düzleştirici var mıdır?Saça zarar vermeyen düzleştirici
Elbette ki vardır. Saçlarımız şüphesiz en değerli hazinemiz. Onları korumak için canla başla mücadele ediyoruz. Her gün tarıyor, şekiller veriyoruz. Zararlı ısılardan ne kadar koruyabiliyoruz dersiniz? İşte tam da bu yüzden imdadınıza yetişen, bir teknoloji harikası olan Dyson Airwrap'la tanışmaya ne dersiniz? Dyson' un bu büyüleyici özelliklerini tanıyınca tercih etmemeniz için maddi açı dışında başka bir neden olacağını düşünmüyorum. Hadi bakalım, bu özellikleri tanımaya gidiyoruz.
Dyson'un pürüzsüzleştirici Fırçasıyla Düz Ve Pürüzsüz Saçlar Hayal Değil
Dyson'un pürüzsüzleştirici Fırçasıyla Düz Ve Pürüzsüz Saçlar Hayal Değil
Dyson' un pürüzsüzleştirci fırçası sayesinde mükemmel düzlükteki saçlara fırçaların özel tasarımlı Coanda etkisi sayesinde kavuşabilirsinsiniz. Saçlarınız bu zararsız şekillendirmenin verdiği rahatlıklayken size de gün boyu saçlarınızla muhteşem görünmenin keyfini çıkarmak kalır.
Farkını Konuşturmayı Sevenler İçin: Farklı Saç Başlıkları
Farkını Konuşturmayı Sevenler İçin: Farklı Saç Başlıkları
Saçlarımızı yalnızca tek modelle sınırlandırmak elbette doğamızda yok. Farklı saç stilleri denemek istemek en doğal hakkımız. İşte sırf bu yüzden Dyson birden çok saç başlığına sahip ve istediğiniz zaman başlığını değiştirebiliyorsunuz. İster düz, ister kıvırcık, isterseniz de dalgalı tamamen tercih sizin.
Saç Aparatlarınızı Ve Saç Şekillendiricinizi Saklamanız İçin Özel Tasarımlı Saklama Kutusu
Saç Aparatlarınızı Ve Saç Şekillendiricinizi Saklamanız İçin Özel Tasarımlı Saklama Kutusu
Saç şekillendiricinizi iyi korumanız gerekiyor çünkü çok hassas olan saçlarınızda tekrar tekrar kullanacaksınız. Sıradan saç şekillendiricilerin çoğu zaman saklama kutusu bile olmayabiliyor. Dyson yine saçlarımızı düşünmüş ve onlar için bir de özel saklama kutusu tasarlamış. Bu kutu deri ve yumuşak kumaşla kaplandığından saç şekillendiriciniz uzun yıllar kendini koruyabilir.
İsteseniz De Saçınızı Yakamayacaksınız: Akıllı Isı Kontrolüyle Saçlarınızı Güvende Tutun
İsteseniz De Saçınızı Yakamayacaksınız: Akıllı Isı Kontrolüyle Saçlarınızı Güvende Tutun
Siz saçlarınızı şekillendirirken bazen ısı ayarının farkında olamıyor olabilirsiniz. Ama buna artık gerek yok. Dyson akıllı ısı ayarıyla, hava akımındaki sıcaklığı ölçerek 150 derece altında ısıyı kontrol altına alır ve saçlarınızın yıpranmadan şekillenmesini sağlar.
Saçlarımızı sürekli düzleştirme, şekillendirme ihtiyacı duyuyoruz. Çünkü doğal hali yapılmış saç kadar iyi durmuyor. Hal böyle olunca yıpranmaların da önüne geçemiyor, ısıdan zarar gören saçların yapısı değişiyor ve çok yıpranıyor. Ben genel olarak 190 derecenin üzerine çıkmamaya çalışıyorum fakat bu sefer de yaptığım model kolayca bozuluyor.
Saça zarar vermeyen düzleştirici var mı?
Seramik plakalı düzleştiriciler diğerlerine göre daha az zarar veriyor denebilir. Bunların keratin katkılı olanları da bulunmakta. Böylelikle saçların ısıdan daha az görmesini vaat ediyorlar. Benim kullandığım düzleştirici seramik plakalı ve keratin katkılıydı fakat saçlar yine de yanıyor.
Saçlara zarar vermeyen saç şekillendirici: Dyson Airwrap
Dyson Airwrap V9 dijital motora sahip, teknoloji harikası bir saç şekillendirici. Saçlara şekil vermek için yüksek basınçlı ve hızlı hava akımını kullanıyor ve coanda etkisi yaratıyor. Saçları kendine doğru çekiyor, sarıyor şekillendiriyor.
Saçları aşırı ısı olmadan şekillendiriyor. Isıyı kontrol altına alarak, saç tipine göre ayarlıyor. Zaten hava sayesinde saçları şekillendirdiği için saçlar zarar görmüyor. Sıcaklığı 150 derece altında tutmasına rağmen saçlarda oluşturulan şekil çok kalıcı ve kuaförden çıkmış gibi oluyor :)
Sert ve yumuşak saç düzleştirme fırçası başlıkları erkeklerin de kullanabileceği kadar kolay. Yapman gereken sadece saçlarını taraman ve mükemmel düzlüğe kavuşman :) Bunun yanında bukle yapmak, hacim vermek, kurutmak için ayrı başlıkları da bulunuyor. Yani tüm şekillendiriciler bir arada, tüm aile kullanabilir. Bir tane edinmeni tavsiye ederim :)
Aah ah, dertlendim soruyu okuyunca :D Düzleştirici adı altındaki her ürün ne yazık ki saça zarar veriyor. Düşünsene, 200 derecelik bir ısının arasına saçlarını sokuyorsun, nasıl vermesin :/ Ne yazık ki çok küçük yaşta saç düzleştirmeye başladığım için saçlarım düzleştiricinin o zararını kaldıramıyor artık :(
Ben de senin gibi araştırmalara düştüm ve Dyson'ın Airwrap Saç Şekillendirici ürününü buldum. Henüz denemek kısmet olmadı ama bir ton video izledim, denesem bu kadar iyi bilmezdim ürünü galiba :D Favori videom Elvin Levinler'inki. Zaten kendisini ve saçlarını çok beğeniyorum, videosunu da ekliyorum:
Öncelikle izlediğim kadarıyla sana faydalarını şöyle sıralayabilirim.
Saça yüksek ısı vermediği için saçı yıpratmıyor ki bu senin ve muhtemelen tüm kadınların aradığı özellik.
Saçların daha geç yağlanıyor. Düzleştirici kullandığında saçı kafana yapıştırdığın için yağlanması daha çok oluyor benim deneyimlerime göre. Ama Dyson Airwrap kafaya yapıştırmadan şekillendirdiği ve hatta hacimlendirdiği için böyle bir sorun çıkarmıyor.
Daha doğal bir görüntü elde ediyorsun. Çünkü maşa ya da düzleştirici çok yapay bir görüntü yaratıyor, doğal saçı düz olanlar (pırasa dahi olsa) hiç bu kadar düz saça sahip olmuyor. Ama Dyson Airwrap daha doğal sonuca ulaşmanı sağlıyor.
Ve videodan da izleyebileceğin gibi çok kolay. Düzleştiricilerde saçı tuttur üstünden 2-3 kere geç ısısını ayarla bir ton dert. Dyson Airwrap'te o yok, çok pratik ve saça gerçekten zarar vermeyen bir yapısı var. En kısa zamanda denemek istiyorum. Sen de deneyebilirsen yaz lütfen :)
Benim saçlarımn tamamnda değil ama ucları berbat bir şekilde kırılıyor sürekli kestiriyorum uzama hızına bile yetişemiyor gittikçe kısalıyor. Düzleştirmsemde kötü görünüyor bizim dertlerimiz bitmez bence okurken bende baya dertlendim iki yandan topuz bende çok sevrim keşke saçlarım uzun olsa
@KağıtMakasTaş Aynen ya o maalesef döngü, düzleştirdikçe saçların kırılıyor kabarıyor, kabardıkça kırıldıkça da yüzleştirmezsen olmuyor :D bir kopabilsek düzleştiriciden her şey güzel olacak. Böyle yüksek ısı vermeyen ürünler lazım aslında.
Yüksek ısı mahvetti gerçkten düşük ısıda güzel sonuçlar veriyorsa çok iyi bir şeymiş bazen sırf saçımı yapmamak için dışarı çıkmadığım oluyor biraz bakam buna fiyatı yüksektir muhtemelen değilmi özellikleri fazlaymış baya
@KağıtMakasTaş uzun vadede bence fiyatının hakkını veriyor ya. şöyle düşün, düzleştirici alıyorsun ortalama 300-400 tl. Onun yıprattığı saçı düzeltmen ise her ay 400 tl :D Keratin bakımıydı kremiydi serumuydu bir ton şey. Dyson Airwrap'e bir kere para veriyorsun, senelerce ekmeğini yiyorsun. Ben de alacağım en kısa zamanda
mağlesef öyle bişi yok ben seramik tabanlısını kullanıyorum iyonn özellikli diğerlerine göre daha az zarar veriyor tabiki.hepsi zarar veriyo bi şekilde fakat saçına bakım yaptığın taktirde bu zararı en aza indirebilirsin ancak
Düzleştirci soruyorsan ben Braun kullanıyorum. 7 yılı geçiyor tavsiye derim.. Sprey soruyorsan çeşitli markaların ürünleri var, şu iyi diyemem kullanmadım çünkü gerek duymadım, araştırabilirsin istersen..
En İyi Cevaplar