Loreal Paris bb krem kullanan var mı? Memnun musunuz, doğallığı ve kapatıcılığı nasıl? Loreal Paris bb krem çeşitleri nelerdir? Bu markanın bb kremlerini kullananlar herhangi bir zararını gördünüz mü?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Loreal Paris bb krem kullanan var mı? Memnun musunuz, doğallığı ve kapatıcılığı nasıl? Loreal Paris bb krem çeşitleri nelerdir? Bu markanın bb kremlerini kullananlar herhangi bir zararını gördünüz mü?

Merhaba tatmış kızçem✨
BB krem deyince aklıma ilk gelen marka Loreal oluyor. Belki ilk makyaj yapmaya başladığım zamanlarda makyaj malzememi Loreal seçmemden dolayı da olabilir ama benim zamanlarımda bb kremlerin kraliçesiydi. O zaman bende sana bu markanın bb kremleri hakkında bilgi vereyim.💕
L'Oréal Paris cilt bakımını makyajla birleştiren birkaç farklı BB krem sunuyor. Cilt tonunu eşitlemek, nemlendirmek ve hafif bir kapatıcılık sağlamak isteyenler için harika seçenekler var. Fakat ülkemizde şu an eskisi kadar fazla seçeneği olduğunu söyleyemeyeceğim.🙁 Ama öyle bir bb krem yapmışlar ki diğer bb kremlere zaten ihtiyaç yok dedirtecek cinsten.

O da hiç şüphesiz "C'est Magic BB Krem". Bu krem bb kremler arasında en popüleri. Bu da her biri farklı cilt tiplerine ve ihtiyaçlarına uygun olarak formüle edilmiş olmasından ve maksimum kapatıcılık sağlamış olmasından gerek.🌟
Kendi deneyimimden ve çevremdeki geri bildirimlerden yola çıkarak söyleyebilirim ki L'Oréal Paris BB kremleri kullananların çoğu oldukça memnun. Özellikle cildi ağırlaştırmadan doğal bir ışıltı katması ve gün boyu taze bir görünüm sağlaması en çok sevilen özellikler arasında.🥰

Loreal'in BB kremleri aynı zamanda ciltte ağırlık yapmayan ve gözenekleri tıkamayan yapısıyla da övgü topluyor. Kullanıcı geri dönüşlerine bakılırsa BB kremleri bir kere deneyen vazgeçemiyor.😊
L'Oréal Paris'in BB krem ailesinde en sevilen ürün "C'est Magic BB Krem" diyebilirim. Özellikle cilt tonunu mükemmel bir şekilde eşitlemesi ve doğal bir bitiş sunması onu bir adım öne çıkarıyor.🌟

Ciltteki kusurları hafifçe kapatırken, doğal bir parlaklık vermesi de çok beğeniliyor. Kullanıcıların favorisi olmasının sebeplerinden biri de hem cildi güzelleştiriyor hem de doğal bir görünüm sağlıyor. 🌼
Benim favorim olan "L'Oréal Paris C'est Magic BB Krem," ciltle uyum sağlayan hafif yapısı ve kolay uygulanabilirliğiyle dikkat çekiyor. Özellikle sabahları hızlı bir makyaj yapmak isteyenler için biçilmiş kaftan. 🌈

Ciltteki renk eşitsizliklerini ve hafif kusurları kapatırken, cilde sağlıklı bir ışıltı kazandırmasının yanında aynı zamanda cildi nemlendirip gün boyu konfor sağlıyor. Kısacas hem pratik hem de etkili.🌸
BB kremler genellikle cildi nemlendirirken hafif bir kapatıcılık sağlar. L'Oréal Paris C'est Magic BB Krem'de bu işlevi mükemmel bir şekilde yerine getiriyor. CC kremler ise "Color Correcting" yani renk düzeltme amacıyla formüle edilmiştir. Yani CC kremler ciltteki renk düzensizliklerini daha yoğun bir şekilde düzeltmek için tasarlanmıştır.🙆♀️

İkisinin arasındaki farkı cildinin ihtiyacına göre seçebilirsin. Ben günlük kullanımda BB kremi tercih ediyorum ama daha yoğun bir kapatıcılık istediğimde CC kremi kullanmıyor da değilim. 💁♀️
Gözeneklere karşı çok iyi bir ürün. Aynı zamanda güneş koruyuculuğu da var. Yağlı cildi olanların uzak durması gerekiyor ama. Çünkü formülü daha çok kuru, normal, hassas ve karma ciltlere uygun. Yağlı bir ürün. Ayrıca çok sıvı. Kolay sürülmüyor. Süngerle sürmeye çalışınca da süngerler çok emiyor. Ama kullandığında çok ışıltılı ve sağlıklı bir cilt sunuyor. Ayrıca cildi yumuşacık yapıyor.
Yaz tatillerinde kullanmak için ideal bir ürün bence. Deniz ve güneşten sertleşen yüzü canlandırıp nemlendiriyor. Fondöten gibi ciltteki kusurları güzel kapatıyor. Ama fondötenden çok daha hafif ve daha faydalı. Göz kremi de mevcut. İkisini birlikte kullanırsanız daha sağlıklı bir görünüme kavuşursunuz. Yorgunluk karşıtı bir ürün olduğu için ekstradan canlı gösteriyor yüzü. Loreal bb krem kullananlar da bana katılıyordur eminim.

Loreal BB Krem fiyatı 70 TL. Gratis, Watsons, Rossmann, Trendyol gibi birçok yerde bulabilirsiniz. İndirimde yakalarsanız 35 TL civarından alabilirsiniz. Göz kreminin fiyatı ise 56 TL.
hiç bir kapatıcı kullanmanı tavsiye etmiyorum ne kadar doğal gözüksede bbler ccler gene de pürüz yaratıyor akneye eğilimli hale getiriyor aşırı problemin yoksa kullanma varsa ise la roche unkileri dene onlar ciltte sorun yaratmadığı gibi cilt problemlerini önlüyor
la roche yi nerde bulabilirim fiyatı nedir
internette eczanede vs watsonsda falan olacağını sanmıyorum onlineeczanem diye bir site var orada inceleyebilirsin bütün ürünleri ve orada baya indirimi oluyor mesela kompakt fondöten normalde 83 e satılırken o sitede 67 ye satılıyor üstelik güneş koruması da var gene de birsürü çeşidi var kendin seç çünkü ben bunları kullanmak yerine la roche un renkli güneş kremini kullanıyorum sadece renk farklılıkları olduğu için
anladım canım teşekkür ederim
kullanan bir arkadasım memnun kalmış bende almayı düşünüyorum ama missha ile loreal arasında gidip gidiyorum..
missha şiparış ettim bende pul pul oldu daha dün gelmişti denedim çok beğenemedim. Loreal dene bence.
ben bunu tezgahtardan isteyene kadar yaşlanırım be o ne öyle zincirleme ömür törpüsü gibi adı var -.-
ben kullanmasamda kullananlar var ve güzel doğallığı da güzel kapatıcıılığı da
Cevap
0Cevap
kullanıyorum güzel bence
Hiç kullanmadım o tarz kremler.
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?