Efemine erkrkte ne bulurlar bilmem. Erkek dediğin erkek gibi durmalı arkadaş. Biraz yabani ( kültürlü olarak da), biraz sert erkeksi, sahiplenici. Öteki türlüsünü hangi cinsiyete dahil etsek bilmiyorum. Maço öküzlüğü konumuz dışında. Dişiliği kuvvetli bayanlar ne dediği mi anlamış olmalı.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
siz güzel duruyor diye askı elbiseler topuklular bilmem neler giyerken biz evde kalsanız keşke diyor muyuz? yakıştırmaya bak... Kapri felan giyince mecbur giyiyoruz, dizimize kadar çorap mı giyelim ne yani? ya da giymeyelim ayağımız mı koksun? :D
Babet corap giymelerinde bir mahsur gormuyorum. Nasil rahat ediyorlarsa oyle olsunlar. Ayrica neden evlenemesinler? Siz o tarz adamlari onaylamiyorsunuz diye herkesin onaylamadigini mi dusunuyorsunuz? Siz bakmiyorsunuz diye evlenemeyip zurriyetsiz kalmazlar onlar merak etmeyin.
Bence çok fazla abartılıyor şu konu. Altı üstü bir çorap. Ha babet çorabı, ha normal çorap. Rengine takılırım ama ne çorabı olduğuna asla takılmam. Nasıl rahat ediyorlarsa o şekilde giyinsinler.
Kızlara yakışıyorda erkeklere yakışmıyor, sanki çorabı yok gibi, onu giyince noluyor yani kızlar peşinden mi koşuyor kundura tarzında giyiyorlar birde Allâh akıl fikir versin, yazlık çorabı tercih ediyorum asla vazgeçmem kışında kışlık çorap 😌
Dar pantolonda giyiyorlar aynı sizin gibi işte daha ne istiyorsun acaba kadınlar dar pantolonu nasıl giyiyorlar onuda merak ediyorum zorlanmıyorlar mı giyerken 😀
Şu babet çorabı bide maço görünmeye çalışanlar giymiyor mu genel de çok gülüyorum o ponçik ağır abilere. eskiden bu tarz giyse biri güzel kardeşim derlerdi ve diyenler şu an hep giyenler
Babet çorap bana itici geliyor nasıl giyiyorlar bunu anlamıyorum evde kalmaya mahkumlar mı bilmem ama yakışmıyor bir erkeğe giymeyin kardeşim babet çorap
desene evde kaldık skinny slim hepsini giyiyorum 7 8 sene evvel ilk biz giymeye başladık sonra aldı başını gitti ilk skinny giydiğimde bazı kişiler garipsiyordu şimdi bir bakıyorum milletin g*tü kabak gibi ortada super skinny'den.
En İyi Cevaplar