Septum piercing yanlış modaya özenti konusunda en büyük örnektir. Sürü psikolojisi fena halde yayılmaya devam ediyor. Piercing başlı başına gereksiz ama özellikle bu septum piercing ne saçma bir piercingtir. Siz ne düşünüyorsunuz?
Piercing kullanımına bakış açınız nedir? En çirkin piercing modelleri sizce neler?
Benim dilimde ve göbeğimde vardı. Hepsini çıkardım ve takmayı bıraktım. 15 yaşımda yaptırmıştım zaten. Bence en güzeli göbekte olan❤️ en çirkini ise smiley piercing🖤
Yok ya. Annemle alakalı bir dövme yaptırmıştım. Hep bana söylediği bir söz vardı, onu yazdırmıştım lakin annem beni 15 yaşımda evden kovdu😊 dengesiz ve manyağım diye ki ben o sıralarda sosyopattım.
Baldır bölgesinde bulunan bir dövme yaptırmıştım😊 onların gönüllerini alacağıma yenisini yaptırırım daha iyi😂 Yurtdışını düşünüyordu. Amerika gibi ama babam engelledi.
Baldır bölgesiyse çıldırması normalmiş hak verdim annene :) Hele bir de üst baldırsa daha da haklı. Öyle deme yine de onlar annen baban sonuçta. O derece seni göndereceklerdi uuuu. Aslında seni göndermek yerine yanlarında tutmaları gerekirdi. ;)
Kendimi tehlikeli madde gibi hissettim😂 korunması gereken ve ele geçti mi zarar veren😂 nasıl daha da haklı ya üst baldır maalesef😂 öyle anne baba olmaz olsun😊
:) Öyle hissetme ama onların inadına da bence işler yapma. Her şeyin farkında zeki bir kızsın. Aile her şeydir. Umarım düzelir aranız :) Dövme olmasaydı iyiydi ama üst baldır olmasaydı daha iyiydi en azından böyle çıldırmazlardı. Tabi sadece sebep dövmen değildir ;) :)
En çirkin modeli bilmem ama aynanda on tane piercinglerini gösteriyorlar o zaman çirkin oluyor kulağa bisürü takıyolar aynanda burna sonra dudak altına nerde boşluk varsa dolduyolae işte o çok çirkin
En İyi Cevaplar