Baylar? Sizce bu dörtlü bir kadında nasıl durur? Çekici mi? İtici mi? Güzel mi? seksi mi? Kötü mü? Düşünceleriniz neler? Siyah saç kırmızı ruj birlikte güzel olur mu? Siyah saç kırmızı ruj
Siyah saç, beyaz ten, kırmızı ruj ve siyah göz kalemi nasıl olur?
En çekici ikililerden biridir. Erkeklerin favorilerindendir hatta. Siyah saç, beyaz ten, kırmızı ruj ve göz kalemi gerçekten çok iyi olur. Ama seçeceğin ruja ve elbisenin ölçüsüne dikkat etmelisin. Yoksa bayağı durabilirsin. Sana bir iki önerim var.
siyah saç kırmızı ruj
Siyah saça en çok yakışan ruj renkleri nelerdir?
Göz makyajın ön planda olmalı; dudaklarını başka bir yüz özelliğiyle rekabet ettirme. Yani göz makyajını abartılı yapıyorsan diğer tarafları sade tutacaksın. Siyah saçlı kadınlar mavi alt tonlardaki saf kırmızı renkte daha iyi görünüyorlar. Kahverengi tabanlı rujlardan kaçının. Yani portakal, bej ve bronz renkleri kullanmayın. Hem mat hem de parlak dudak renkleri sizin için en iyisi diyebilirim.
Ahududu kırmızısı
Sardunya rengi
Parlak mercanlar
Derin gerçek gül, doğal dudak renginizden daha koyu birkaç ton yumuşak bir pembe ve hatta canlı bir sakız pembesi de dahil olmak üzere çeşitli pembeler
Kırmızı, gül veya pembe floş ile yumuşak renkler
siyah saça en çok yakışan ruj renkleri neler
Beyaz tenli olanlar nasıl makyaj yapmalı?
Temel tonları “porselen” olan beyaz tenli biri olarak soluk olarak adlandırılıyoruz. Soluk tenlilerin eşsiz mücadelesine bu yüzden yabancı değilim. Soluk tenlilerin makyajı diğer tenlere göre daha zor olabilir. Neler yapabiliriz bakalım. :)
Güneş koruyucu krem sürün makyajın başında.
Fondöteninizin içine doğal yağ ekleyin. Krem fondöten kullanabilisiniz. Makyaj ne kadar doğal olursa o kadar sağlıklı gözükürsünüz.
Kapatıcı olarak renk eşitleyicisi bir kapatıcı kullan.
Kesinlikle toz ürünler kullanmayın. Çünkü bizde kalıp gibi duruyor.
Göz makyajı yaparken kremsi ürünleri tercih edin. Açık ten renginizle çok fazla kontrast oluşturan renklerden kaçınmaya çalışın. Pastel, yeşil ve morlar bizim için idealdir. Gri, beyaz gibi renklerden uzak durmalıyız.
Allık tercihinizde mercan veya şeftali renkleri ön planda olsun. Bu renklerde bir allık size doğal bir canlılık verecektir.
Hem kırmızı ruj hem siyah göz kalemini aynı anda kullandığınızda belli bir yaşın altındaysanız annesinin makyaj çantasını aşırmış ergenlere benziyorsunuz,yapmayın ,etmeyin.
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Erkekler aynı şeyi söylemiyor ama :-D nedense kızlar söylüyor bunu link
Kezban tanımı nerden çıktı bilmiyorum ama bunun yolda olsun afişte olsun İç gidiklayici bulduklarini biliyorum.yukarda yazilanlardan da, ve çevremdeki erkeklerinde hatta son erkek arkadaşımın oldukça begendgini de biliyorum.Belkide sen şuana kadar sende o izlenimi bırakan kızlara denk gelmişşindir.Cidden bazilarinda kötü duruyor haksiz da değilsin
Oldukca ozguvenli bir cevap oldu Bu ama soyle söyleyeyim kız ne kadar güzel olursa olsun günlük hayatta hoş bulmuyorum belki yaygınlığından dolayı, turkiyede birçok kız makyaj yapmayı bilmiyor ve tek yaptıkları göz kalemi çekip kırmızı ruja abanmak ama tercih meselesi tabi şahsen iç gıcıklayıcı görünmeyi de tercih etmiyorum
Olabilir canım bende görüyorum hak vermiyor değilim ama ben aslında makyaj yapmam kırmızı ruj dışında kullanmam biseyi. fondoten, far, rİmel vs vs ama dedgin gibi baya yaygın bu yüzden ben göz kalemi kullanmazdim sonra birgün arkadaşımın ısrarıyla sürdüm herkes özelliklede erkek arkadaslarim beğenince vazgeçilmezim oldu.Ve baya yaygın ama 4‘u birarada yaygın değil
e ruhlar aleminde yaşamadığımıza göre biraz da yüz güzelliği şart. şimdi kırmızı ruj süren herkes güzel olacak diye bir şey yok. sende nasıl durduğunu görmemiz lazım.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Herkes çok yakıştryor ama bana yakışır mi sormuyorum sadece bu 4‘u birarada ne kadar seviliyor nekadar sevilmiyor görmek istedim. Yoksa bana yakisiyor onda sorum yok
genelleme yapmak zor, zira zevkler kişiden kişiye değişir. sadece zannımca değerlendirirsem, zuzun boyunlu ve düz uzun saçlı bir bayan için son derece kışkırtıcı olur...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
benim yanıma geleceksen iyi başkasına gideceksen banane
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
:( yinede söyle be nasıl durur bir kadında :( kötü mü güzel mi
resmını atarsan ancak yakısıp yakısmadıgını soyleyebılırız
anlattıkların elbette hos ama sana gıdıp gıtmeyecegı ıcın bısey dıyemeyız
senın merak ettıgın ıse o degılmıydı ?
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yoo kendimde nasıl durduğunu biliyorum çevrem yakıştryor onların gazyla değştrmiyorum zaten. Sadece bu dörtlü bir kadında nasıl durur hosunuza gider mi itici gelir mi kadin güzel olduğu halde onu soruyorum :-D
Ama bu gözlerinizin çevresine sürdüğünüz şey var ya eye liner mı sürme mi tam olarak bilmiyorum işte o çok belirgin, siyah olursa bitiyorum ben onlara :D
Ben anlamam ki makyaj malzemesinden falan bayan da aşırı makyaja karşıyım zaten.Ama işte bu bahsettiğim göz çevresine bu kalın siyah sürdüğünüz şey var ya ben işte ona hastayım :) Nerden nasıl başladı bu bilmiyorum şimdi sen yorumlarda Amy Lee den bahsedince geldi aklıma üni.döneminde hayrandım ona, sonra Şebnem Ferah da aynı şekilde.Acaba onlardan mı başladı ki bende ki bu heves :D Kendi kendime psikoanaliz yaptım :D
Şebnem ferah amy lee den etkileniyor aslinda. Ve dediğin gibide olabilir onlardan dolayıda seviyor olabilirsin ya da sırf bunlar için onları seviyor olabilirsin :-D biraz karışık
Nedeni ne olursa olsun ben seviyorum hem de çok. :)Ama hem cinslerin çok beğenmiyolar galiba geçenlerde iş yerine bi'tane bahsettiğim şekilde bi' bayan gelmişti diğer bayanlar dalga geçtiler ne kadar kalın sürmüş gözlerine sürmeyi falan diye.Ben de dedim ohaa neresi kötü görünüyo süper olmuş dedim :D
o zor kızlardan istemek için uğraşmamki, o zor kızlar ı yola getirmek benim için en önemlisi en fazla 1 ay de sonrası adamı bayar, bu arada arkadaşlığa eklede özelden yazışalım böyle devam edersek burada siteden kovuluruz :D
ben zaten yillardir boyleyim ve yakistriliyo bu yuzden devam :-D iste ksdekiler begeniyor mu bu dortluyu sormak istedim.Bende guzel duruyor degismem valla
yo aslında şöyle diyeyim bir insanı doğru dürüst iyi insan olduğu için sevmek var öbürü afedersin bunu benim cinsim daha çok yapıyor karşı cinstede var kaş göz cart curt için sevmek var eğer maddi değerler için seversen o maddiyat gittiği zaman sende yoksun o zaman çünkü kendini o kaşa göze şartlamışsın ama manevi değerler için seversen sonsuza kadar ölümden bile sonra seversin :)
Tenii seviyorum koyu teni sevmiyorum cumlesindense hiç bir sey anlamadımHayır bu tur bronzlasma cabası saglıksızdır bu yüzden saglık için dedim senin zevkini sormuyorum ya da degistirmeye calısmıyorum kendini bu kadar degerli hissetme yani
Teni seviyorumu soruyu soran kisi yazdi ben degil degerli hissetmemi (: sadece yorumuma bence yazmama gerek yok dedim yani sen kalkip benim yorumumun altina yorum yapiyorsun ve kalkip senin zevkini sormuyorum degirmeye calismiyorum ivir zivir pekala haklisin degerli degilim degerli hissetmiyorum neden cunkisen buna izin vermiyosun kusura bakma,
Kendimi sevdiğimden değil ten rengimi sevdiğimden zevk meselesi ve zaten bronzlaşirsam kötü olur herkese yakismaz bronz ten bana hiç yakismaz bu yüzden tenimi seviyorum.Ve leke leke oluyor güneşe çıkınca bile bu dezavantaji olsada.Ve zevkimi sorduğunu söylemedim beyfendiye söyledimm
En İyi Cevaplar