Siyah saçın üstüne açıcısız ne renk tutar? Saçımı siyaha boyadım ama rengi açıla açıla feci bir hal aldı. Sizce ne renk tutar? Yardım edin lütfen... TeşekkürlerSiyah saçın üstüne açıcısız ne renk tutar?
Siyah saç birçok kadını olmazsa olmaz renklerinden. Saç rengi tercihimiz bazen istediğimiz gibi olmayabiliyor. Doğru boya tercihi ile siyah saçtan her renge dönmek mümkünn. :)
Siyah saçlar için en iyi tercih Schwarzkopf Palette Deluxe!
Siyah saçtan başka renge geçmek için açıcı kullanmak gerekebilir. Palette Deluxe Yoğun Renkler ile siyahtan istediğin renge kavuşmak mümkün. Yıllardır boyalı saçlarım için tek tercihim tabiki Palettte Deluxe. <3
40 farklı seçenek ile istediğimiz her ton bizimle
Palette Deluxe 40 zengin seçenekten oluşuyor. Schwarzkopf Palette Deluxe ile istediğimiz her tona kolayca ulaşabiliriz. Renk seçeneği sayesinde hayalimdeki saçlara ulaşmamı sağlıyor.
Marula yağı içeriği ile 8 haftaya kadar parlak saçlar saçlara kavuşmak mümkün
Palette Deluxe içeriğindeki marula sayesinde saçlarımızın parlak, canlı ve göz alıcı olmasını sağlıyor. Hem de 8 haftaya kadar! Parlak saçlar hepimizin hayali. En güzel saç rengimizin yanında, ışıldayan saçlara kavuşmak için Palette Deluxe Yoğun Renkler tam bize göre!
Elveda yıpranmış saçlar! Yağ bakımı sayesinde saç yıpranmasını engelliyor
İçeriğinde bulunan yağ ile saçları besliyor, onarıyor ve yıpranmasını önlüyor. Parlak saçların yanında yumuşacık ve canlı saçlara da kavuşuyoruz. Daha ne olsun? <3 Palette Deluxe ile tanışana kadar hem koyu renkten istediğim renge geçemiyordum, hem de saçlarım yıpranıyor ve sertleşiyordu. Palette Deluxe ile iyiki tanışmışım, saçlarımı güvenle emanet ediyorum.
İstediğimiz her renge kolayca ulaşmak çok kolay! Palette Deluxe koyu renklerde bile etkili
Saç boyaları en fazla 1-2 tona kadar saçları açabilir. Palette Deluxe Yoğun Renkler koyu saçlarda bile %100 etkili. <3 Koyu saçlarda bile etkisini göstermekle kalmıyor, saçları 2-3 tona kadar açıyor. Koyu saçlarda bile kesin sonuç için Palette Deluxe yeter.
Saç açtırma devri bitti! Palette Deluxe ile saçları açmamıza gerek kalmıyor
palette deluxe
Siyah saçı boyatmadan önce saçlarımızı açmamız gerekebilir. Palette Deluxe yoğun renk açıcı 7 tona kadar saç rengimizin açılmasını sağlar. Siyah gibi koyu renklerde istediğim sonucu saçlarımı açmadan Palette Deluxe sayesinde aldım. Ürün ambalajlarının arka kısmında saç boyalarının hangi saç renkleri için uygun olduğu bir tablo yer alıyor, buradan kendine uygun rengi kolaylıkla seçebilirsin.
palette deluxe yoğun renkler
En güzel saç rengi için Palette Deluxe olmazsa olmazım. İstediğim her tona kolayca, saçlarımı yıpratmadan ulaşabiiyorum. Seninle iyiki tanıştık Palette Deluxe <3 <3 Koyu saçlarda bile etkili Palette Deluxe'yi denemeni tavsiye ediyorum.
En İyi Cevaplar