Omuz dekoltesi
Sırt dekoltesi
Parmak dekoltesi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Burada ki vatandaşların çoğu bu dekolteleri başka kadınlar da gördükleri zaman hoşlarına gider ama kendi sevgili ya da eşleri giydiği zaman bundan hoşlanmazlar. Benim kendi fikrimse ben fazla dekolte seven bir insan değilim bana kalırsa kadın dekolteyle değil kendi olarak güzeldir. Ruhu bedene yansıyan insandan daha güzeli ve çekicisi olamaz. He ama giyene de saygı duyuyorum herkesin kendi tarzı.
Bir kadinin / kızın mahrem yerlerini acmasi cok günah. Insanlari bu yönde cezbetmen cok yanlis. Sonra niye tecavuz cok diyoruz bizim ülkede. Kizlarimjz kadınlarımız bir kendini zapt etse erkeklerde uzak durur daha cok önem veriri. Allah yardmcimiz olsn kardesm ama guzellik açılıp sacilmak degildir. Seni beğenen her turlu begenir kendini gunaha camura atma
tam bir kadın düşmanısın ve erkekler karşısında değersiz bir canlı olduğunu yazmışsın :(((
Niye neden hangi sebeple ve ısrarla kadınları et parçası olarak göstermeye çalışıyorsunuz? Neden kişiliğinizi karakterinizi zekanızı beceri ve yeteneğinizi değilde ısrarla bedeninizi ön plana koyuyorsunuz? Ve neden bunları yapıpta sonra et parçası gibi görünmekten rahatsız olduğunuzu söyleyerek kendinizle çelişiyorsunuz?
parmak dekoltesi nedir yaa. kadının kazulet ayakları ayakkabıya sığmamış parmaklar dışarda kalmış dekoltemi olmuş :D bizim bazı amcalar var göbek okadar büyüyoki kazakla atleti atlatmayı başarıp dışarı tasıyor. onlara ne dekoltesi demek lazım.
Yoo stiletto bilerek böyle tasarlanıyor, eğer parmaklar böyle durmuyorsa kusur kabul ediliyor. 35 numara ayakta bile böyle durması idealidir.
Cevap
108Cevap
Modernleşme adı altında gavatlasmaya gerek yok dekolte sizin neyinize ya
Göğüs dekoltesi fazlasıyla normal artık. Seksi falan değil.
Memeleri daracık tam saran ama hiç göstermeyen bir kıyafet daha seksi dekolteliden.
Ama Meme altı dekoltesine bayılırım.
aynen öyle o dikkat çeker işte
Seksilik dekolteyle falan olmaz. Zarafettir seksiliği gösteren. Zarif olmadığınız sürece dekolteleriniz bir halta yaramıyor. Mesela Grace Kelly... Benim için muazzamdır.
omuz seçtim ama göbek dekoltesi olsa onu seçerdim. Göbek dediysem de göbeksiz insanların giydiği göbeği açık kıyafetlerden bahsediyorum. 50 kilo üzeri üstüne alınmasın :)
50 kilo üstü senin için kilolu mu sayılıyo
@_çikolataaşkına_ ah canım sende 50den yukardasın demek senide tenzih ederim üzülme :)
şaka bir yana boy kilo endeksini bilemediğim için ortalama 50 dedim 180 boy varsa tabi ki 60 kilo da olabilir. Maksat yağlı yağlı göbek sallanmasın yeterli.
Evet 50 kilo üzeriyim cunku boyum 1 70, 50 kilo üzerisin diye kilolu sayılmıyosun
Bence göğüs dekoltesinden daha çekici tek bir dekolte var. Beyin dekoltesi.
Malum bugünlerde çoğu kız, beynini ve içerdiği aklı ve fikri yansıtmakta zorluk çekiyor.
@djhdhtn biliyorum.
@djhdhtn doğru söze "burcun ne" mi deniliyor?
@djhdhtn aslan
@djhdhtn kızlara karşı öyleyim doğru 😏😏
Omuz detaylarını çok seviyorum. Omuz dekoltesini de sık sık kullanırım
Hayırlı akşamlar, bacak dekoltesi ama çok aşırıya kaçmadan :)
Bel dekoltesi. İlginçtir hiç yok. Ama sırt dekoltesi gibi kocaa bir dekolteden bahsetmiyorum. Tam lumbarlar üzerinden geçen ve uçları bel kıvrımına kadar uzanan yüksekliği en fazla bir karış kadar olan bir dekolte 😄
Parmagin dekolte oldugunu yeni duyuyom bende ayakkabida sorun var diyodum hepp hic steletto giyemedim ayaklarim taraklı
Dekolte ne demek tam olarak bilmiyorum da gülüş beni büyülüyor
Göğüs dekoltesini asla seksi bulmadım. Her zaman sırt dekoltesini seksi buldum.
omuz dekoltesi kesinlikle koprucuklerim güzel çünkü
Benimde guzel ama giyiyormuyum 😂😜
giy giyme diyen mi var 😂
Giyme diyeni bilmemde giy diyen ilk oldu bir dusuneyim😂
Omuzu çok kullanıyorum ama sırt daha cazip elbette.
omuz ve sırt dekoltesi göğüs dekoltesinden daha seksi olabilir kişiye göre değişir bu
Aslinda cok esmer kadinlari sevmem ama su koydun esmer kiu ne sahane öyle
Sırt dekoltesi ama stiletto ile parmak dekolteside çok hoş muş
Omuz ve sırt dekoltesi kombindir. Bir kadının teninde intihar edilesi lokasyondur.
Barnaginda dekoltesini ilk defa duyuyorum o ayakkabı olmamis derler yanlız parmak gözükunce 😄
Omuz dekoltesi şıkkını seçtim. Bu arada o fotodaki kızın bacakları çok seksi :)
sırt abi her kadında. olmaz her kadın o kadar cesur olmaz
yani seçenekler arasında yok ama yandan bir bel dekoltesi çok çekici olur😛 tabi her kadında değil🤘🏻
Sırt ama çok açık olacak şekilde değil. Öyle güzel durmuyor çünkü 🙄
Dekolteyi boşver bence bazı kızlar saçlarını topuz yapınca çok tatlı oluyor dekoltede neymiş
Bune be herkes omuz demiş nefret omuz dekoltesinden sırt dekoltesi kullanırım ☺️
Ben dekoltesiz tarzım ya da türbanda alın dekoltesi diyeyim 😂😂
Dekolte sayılmaz ama bir çift güzel bacak gibisi yok bence.
Sırt ve ozellikle bele inen popo çatalına kadar olan dekolte
memeler yoksa omuzlar var ama omuzdan bir tık ılerıde olan da var !!!
Zayiflarda olurvya bogazin ordan omuzlardan baslayip ortada biten kemik. Cok seksi duruyor
Omuz dekoltesi daha kokulu ten sıcağı var bende yaklaş diyor
Omuzz
Bncede
Ayak fetişizmi kesinlikle ayak dayana bilen erkek kısırdır
Öyle bir dekolte yok göğüs buyulu bir organ
Köprücük kemiği önplanda olan dekolteler hoşuma gider
Omuz ve göbek dekoltesi
Sırt Dekoltesi
@pocomotist :) senin dekolteye ihtiyacın yok babyface olman başlı başına dikkat çekici 😁
Teşekkür ederim. :)
Baby Face olduğumu
söyleyen ilk kişisin. :)
Güzele hersey yakisir
sırt dekoltesi çok seksi
Omuz dekoltesi en sevdiğim
Sırt dekoltesi severim doğal ve hoş oluyor 🌸
Sirtina guveniyosun ozman 😅
Bence guvenmelisin sana yakisir
Senin icinde sorun olmazsa takip edebilrmisn
Tisikkirler😵😵
Normalde sırt derdim de foto çokoş o yüzden Omuz