kimseye lafım yok
Elbiselerim Network ve Sarar'dan, ayakkabılarım Kemal Tanca'dan. Sizin markalarınız hangisi?
kimseye lafım yok
marka hastalığım yok çok şükür sadece aykkbm marka olmalı o da ayağımın rahatsız olduğundan dolayı ayakkabı nike bambi polaris filan ama kıyafet konusunda ne yakışırsa onu alırım pazardanda marka yerdende aldığım kıyafetlerim var ama çok beğenipte fiyatı 100 200 olan bi günlük kıyafete para vermem
Benim tercihim Koton!
Vaay demek öyle:))) Bi tane bana da versene netvork
o neymiş ki
şekilcilikden haz etmem,böyle takıntılarımda yok...
Cevap
9Cevap
vay arkadaş sende para gani gani desene ... şimdi sen bize neyi ispatmalamaya çalıştın mi ? herkes marka giymek zorunda değil ayrıca maddi durum meselesi marka olan kıyafet ve ayakkabılarıda biliyoruz 2 aya eskiyor yada yırtılıyor sadece marka patent parası ve dükkan kirası ödüyoruz bi ayakkabıya 300-400 lira vereceğine bu paranın yarısıyla ayakkabıyla birazıylada muhtaç olan birinin karnını doyur hayır duası al
marka takıntım yüksek dozajda. ama bi iki markayla sabitleyemiyrm ayakkabıda ve giyimd ebi çok markadan vardır genelde spor fzla vrdır
newbalance, converce,roberto cavalli
oxxo bershka adidas puma adilışık ve aklıma gelmeyen bi çok marka
Elbise giyen erkeği de ilk kez duyuyorum.Benim bildiğim kadınlar elbise giyer genelde ama.Ayrıca marka takıntım yok ve de takıntısı olanlardan da haz etmem.
elbise giyen erkek terimi beni güldürdü hah:)
siz çıplak mı geziyorsunuz sayın basküler
cahillik işte erkek elbise giyermi diye sorgulayan zihniyet.. neyse rezil olacağın kadar olmuşun zaten :)))
yoo ben bişey yapmadım sen kendini rezil etmişsin zaten
hangi markayı tercih ediyosunuz deseydin anlardık bende derim paristen tüm kıyafetlerim diye
hava atıyosun ama sevgilin herkesin içinde geğiriyor naaayak ? :D
karışık valla..pazarı da var markası da var...hoşuma gidene bakıyorum.
Markayla işimiz olmaz.
Neyi beğeniyorsak onu alırız
marka takıntım yok. ama genelde stradıvarıus'tan alıyorum
netvork aslkjakklaşş
Ben de; Gucci, D&G,Chanel,Christian Louboutin.
Hayatta değiştirmem.
Vallaha mı?:)) Babana söyle beni besleme alın:)) <3
Vaayy:)) Hiç farketmez efenim çöpçünüz bile olurum:)) Çöpleriniz bile kıymetlidir sizin:))
vaay bu çocuk çok zengin çok iyi giyiniyodur hemen arkadaş olayım hatta vereyim falan diye talep bekliyor kızlardan:D
marka takıntısı olan biri değilim
Şebekeyse galiba:)
nıke dan başka bir şey giymiyorum.
Bu saydigin markalari tanimiyorum bile..
doğal olarak bunlar erkek giyim markaları
sarar eskidii artık..pazardan al daha iyi..
:)
baştan aşağı marka takılmam..
tabii öyledir bn kafama esince markda alırım normal bi yerdende
Sosyete pazarından. :ı
Netvork dediğin bir adisas değil. Tuna hiç değil.
netvork ne lan
yakısanı giyeriz..
hepsi armani
Pazardan .
kendi modacım var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar