Ya da marka takıntınız var mı?
1 ay
Hangi markalardan giyiniyorsunuz?

2. El bit pazarı var Ankara da oraya gdcm artık marka falan değil götümüze don alsak iyidir.
Ben de Ankara 'da yaşıyorum ve yıllardır öyle yerlerden giyiniyorum ama hepsi ya yırtılıyor ya da yıkandıktan sonra ağzı yüzü kayıyor. İnsanların marka takıntısını anlıyorum cidden kaliteli bir markaysa herkesin o markadan alması ve güvenerek giymesi daha iyi.
Evet aynen öyle. Ben ihraç fazlası ürünleri satan bir yer buldum. 100 liraya yün mont aldım. Hepsi yabancı ülkelerden gelme parçalar ama gezmek lazım tabi her yerde bulunmuyor böyle fırsatlar.
Görüş
16Görüş
Valla kanki ucuz takiliyorum yaa bi pantolon beğenmiştim zara da 800 tlydi bende başka yerde 250 tl ye aldm yine pahalı geldi bana ama 800 tl ye göre bence ucuz 😅
Evet yaaa her şey gereksiz pahalı ben zamanında kotondan yüksek bel bir pantolon almıştım. 50 liraydı. S*alak gibi geri verdim pahalı diye. Yıl 2017 falan 🥺
Günlük giyim için; Mavi, pull and bear ve koton. Spor ürünlerini ise nike ve decatlondan alıyorum.
Güzel
Normalde yok ama kot pantolon olarak mavi giyerim gerçi ekonomik durumlar marka giymeyi artık engeller oldu
Evet ben Ankara 'da yaşıyorum ve büyükşehir olmasından dolayı ucuza kıyafet satan bir çok yer bulabiliyorum ama ya bedeni olmuyor ya da kalitesi kötü.
Aynen öyle istediğini bulmak zor gene siz kadınlar erkeklere göre daha şanslısınız hem çeşit çok hemde daha uyguna bulabiliyorsunuz
Aynen öyle.
Bu ekonomide anca emine erdoğan gibi bi kadınsan marka takıntın olabilir
Kanka ben de bazen pazardan giyiniyorum ama kalitesi berbat. Ünlü markaların defolu modelleri satılıyor ve dikişleri olsun kumaşı olsun çok kötü : (
Ben aylardır yeni bi kıyafet bile almadım pazarda bulsam güzel bişey bende alcam ama yok
Evet eski kalite yok artık kıyafetlerde
Her şeyde en ucuz malzemeleri kullanıyorlar artık üreticilik yok çünkü ülkede
Maalesef
takıntım yok ama bu aralar beymen clupa sardım kumaşı kesimi modeli çok iyi
Asics, Nike, Reebok, Deus Ex Machina, Moncler
Hayır yok ne üstüme yakışırsa giyerimmm
Çok şükür öyle takıntılarım yok
hangisi hosuma giderse
Genelde VS bershka Zara
abdullah kiğılı, altınyıldız, mavi jeans,
Marka takıntım yok kaliteli olsun yeter
Hayır yok
Lacoste ve Beymen
mango zara
Hangisi denk gelirse
değişiyor genelde zara bershka
Çok pahalı onlar ya : (
yani normal bence
Sence LCW defacto koton gibi mağazalar düşük kalite mi?
defactonun bazı ürünleri hoşuma gidiyor oradna alıyorum lcw da pek beğendiğim olmuyor koton da arada güzel ürünler oluyor
Ben en çok kotonu seviyorum. Defactonun malları kötü gibi.
her markanın bazı ürünleri iyi oluyor
Ayakkabı Olarak Lacos Başka Takıntım Yok
Danimarka :D
giyinmiyorum
Çıplak mısın
Hahaha iyiydi bu 🤩
@BayAllfonzo evet özel bölgelerimi yaprakla örtüyorum sadece. biraz doğal biriyim de
Yaprağı çekelim artık
soruya cevabım da normalde pull and bear, bershka, h&mden falan giyiniyordum ama alışveriş yapmıyorum artık. bir tişörte 500 lira veremem mlsf
Onların hafif defoluları pazarlarda satılıyor aslında
@BayAllfonzo olmaz üşürüm
Isıtırım
aa öyleyse alırım ndkdk Ankara'da nerede var bilmiyorum ama :(
@BayAllfonzo soba
Valla tam yerini bilmiyorum ama istinye çarşısı var ordan 35 liraya kotonun tişörtlerini almıştım. Şimdi bitmiştir belki.
Beymenin kumaş pantolonu vardı ama bedeni olmadığı için alamadım.
Isıtırım ben kıyamam
@BayAllfonzo sen orada mı kaldın biz soranla pazara gidiyoruz şu an
😂😂
Giydiririm o zaman
En İyi Görüşler