+1 yılÇok değişik bir başlık olmuş ama bunu özgüvenle karşılaştıracak bir durum bulamadım mini etek ülkemiz dışında konuşuyorum bir etek türü ( bizim ülkemizdeki durumu malesef hala malum) bacak gelişmiş ülkelerde bir dekolte olarak sayılmıyor genelde 10 kişiden 9’u şort etek giyiyor ama ülkemizde sevip giyip insanların bakışlarından veya dinden kaynaklı görünme korkusundan olabilir. Özgüvensizlik olduğunu sanmıyorum olmayan insan giymez. Giyip sebeplerden dolayı huzursuz olanlar vardır.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ne alaka özgüvensizlikle?
Fazla açılcak diye endişe ediyorlar hemcinslerim... Ya saçma nedenlerle niye soru sorarsınız anlamam..31 Yorumla
+1 yılOyle kizlar tam bir mal arkadas giyoyosan birakicaksin cekistirmeyi giymeye katlaniyosan o etegin yukari cikmasina da katlanicaksin hayir madem zaten kisa giymek icin giyiyosun eee ozaman daha niye indiriyosun la malmisiniz kizlar siz bir kendinize gelin la ne cikiyosa sizden cikiyo
20 Yorumla
+1 yılBilmiyorum anlayamadım bende ama dikkat etsinler yağmurlu havada kadını karsidan görüp şu birikintisine doğru koşup tam oradan geçerken suya bakanlari biliyorum 😁 Hayretler içinde kalmıştım adam evliydi bir de 😂
22 Yorumla- +1 yıl
AA aaa öğrenmiş olduk 😛
- +1 yıl
Vay şaşıkalasıcılar 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
+1 yılÖncelikle bu konuya açıklık getireyim. 👊🏻
Mini etek çöpü bayan giymeyi sever ortam müsaitse ya da işyeri müsaitse otobüse binme gereği duymayan arabası olanlar rahatlıkla tercih edebiliyor mini eteği..
Ben de giyiyorum işim gereği ama abrtmadan normal bir seviyede giyerim ( aramdan sövdürmem kendimi 😬 Gayette asil durur)
K
Şimdi bazı kumaşlar ya da eteğin boyutu toplanmaya sevebiyet veriyor yürüyünce merdiven çıkınca... oluruna bırakıp firikik mi verelim yani🙅♀️ Biz de çekiştiriyoruz ki çıkmasın yukarılara diye.. ama bunu Nil’e yaparken dikkat çekiyor daha gözler ıraya gidiyor 😛
Ben kışın uzun topuklara kadar palto giyerim mini etek giydiğimde yoksa aman allahım çarşıda yürümem işgence olabiliyor17 Yorumla- +1 yıl
Ama arabamla gidersem sıkıntı YÖK, 🙅♀️ Merdiven çıkmam mini etekle direk asansör beklerim... araç kullanırken bile yanına araba durduğunda yüksek arabadan Bakan Abaza’lar çoook 👊🏻
- +1 yıl
- +1 yıl
DİKKAT DİKKAT !! Aşagıda bir grup aptal cahil yobaz insan bulunmaktadır lütfen bu canlılarla (sadece nefes alma fonksiyonları işlerlik gösteriyor) iletişime geçtiğinde etkilenen, kendini kötü hisseden, sinirlerine hakim olamayan Kişiler lütfen kendilerini yormadan sakince ortamı digerlerine bıraksınlar tüm halkımıza duyurulur 📣🤨
10 Yorumla
+1 yılAlışmadık popoda don durmaz derler 😂 Eğer giydiğinde rahatsız olacağın bir şeyse giymeyeceksin.
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 😅😅
+1 yılÖzgüvenle alakası yok zaten o kız o eteği giyerek özgüvenini sergilemiş. Etek pantolon gibi olmadığından oturduğunda kalktığında filan ya aşağı ya da yukarı çıkıyor bazen de kalça yüzünden oluyor bu durum o yüzden çekiştirmeler normal tabi bazı kızlarımız kısanın kısasını giyip dikkat çekmek için de bunu yapıyorlar 💁🏼♀️
30 Yorumla
+1 yılAnnem hep şey der "madem rahatsız oluyosun, o kadar kısa giyme ki çekiştirip durma"
Bende öyle düşünüyorum. Istey3n istediğini giyebilir özgürdür. Ama rahatsız oluyoda giymesin. Çünkü daha çok dikkat cekiyo10 Yorumla
+1 yılHayır mini etek giyip çekiştiren kız, ''ben mini etek giydim ama namusluyum'' edebime düşkünüm imajı çizmeye çalışan kız'dır.
Komik sadece42 Yorumla
+1 yılÇekiştiriyorsa etek yukarıya doğru çıkıyordur. Başka anlamlar aramak çok saçma.
51 Yorumla- +1 yıl
Ablacım mesaj atar mısın bir çok önemli?
Mini etek giydi diye g. tünü göstermesi gerekmiyor. Yukarı toplanıyorsa çekiştirmesi normal. Ama yok çekiştirince de boyu değişmiyorsa boşuna giymiş demek ki, içinde rahat edemediği şeyi giymesin bence kimse
00 Yorumla
+1 yılÖzgüvensizlikle alakası yok ne yapsın taaa yukarıya kadar mı çıksın soru çok mantıksız olmuş
52 Yorumla- +1 yıl
Bencede
Hayır, haklıdır.
Ağız tadıyla bir etek bile giyemiyorlar, ah ulan hemcinslerim azcık insan olamadınız lan.30 YorumlaModa & Stil konusunda 466 cevap paylaştı. özgüven falan değil aptal 😏 özgüvenle ilgisi yoktur bazı şeylerin!
32 Yorumla
+1 yılne biliim ben kızlar cevaplasın ? Bu araa bu neyin özgüveni a.. q. Totom çok güzel mi? utanıyor kız işte laan...
10 Yorumla
+1 yılÖzgüvenle alakası yok kendini sergiliyor giyerken bilmiyormu açılacağını o açılacak arkadaş kapatacak bütün gözler de üzerinde olacak
00 YorumlaValla benim kız arkadaşım giyiyor bazen belli oluyor ama oda alıştı bende alıştım icliğini gördüğüm için fazla alıştığı için pek önem vermiyor bana iyiyiz yagni
00 Yorumlaİğrenç bir görüntü madem öyle giyme ya da çekiştirme
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence değildir. Hatta çekiştirmek mini etek giymenin şanındandır :-)
10 Yorumla Sexy hal takınıyor.. Göze çarpma çabaları.. Mini giyindim amam hanım hanımım demek istiyor
10 Yorumla
+1 yılBeden hatlarına kalçalrına yakışacağını sanan giyince de pişman olan kızdır
10 Yorumlakendisine "madem utanıyorsun ne diye giyiyorsun? madem giyiyorsun ne diye utanıyorsun?" diye hep sormak istediğim kızlardır..
20 Yorumlakız mini giydi diye ne yapsın yukarı kadar sıyrılmasına izin mi versin çekecek tabi ki
216 Yorumla- +1 yıl
İşte bu aynennn👍👍👍 hayır baK kumaşlar toplanıyor ki giydiğimizde normal boyutta oluyoe yürüdükçe çıkıyor yukarı ya da merdiven çıkarken.. müdahale etmesek alıp başını gider frikik verirsin... çekiştireceğiz tabi ki
- +1 yıl
Kesinlikle... aşırı kısa giyilmemeli diz ve popo ortasında ki normal. İllaki açılıyor ama yakışana da yakışıyor. Giydiğin yere , mesleğe göre değişir. Bazı meslek gruplarında çok asil duruyor senin ağırlığın yetiyor basit kadın olmuyorsun.
- +1 yıl
Ha ha 😛😊☺️ Peki
- +1 yıl
Ben giyerim çok ta severim abartmadan tabi çok zorda bırakmayacak şekilde 😁 oturmama kalkmama dikkat ederim aşırı kısaysa mutlaka otururken bacağıma birşey koyarım 😬
- +1 yıl
Ne yazayım 😊
- +1 yıl
Burdan sor 😊
- +1 yıl
Neren ki 😊
Bence kaşardır
süt dilimleri da asla özgüvensiz olmaz 😂😂😂00 YorumlaÇekiştirecekse niye giyiyorlar anlamıyorum ve güzel bir görüntü oluşmuyor sürekli çekiştirince
00 Yorumla
+1 yılevet hıc svmem gıymek baska tasımak baska. ozguvesnız durunca hıc gıymesın dah aıy bence
00 Yorumla
+1 yıloff güzel etekmiş yalnız nereden bulabilirim sdfzcx
01 YorumlaOnu da anlamam. Madem o kadar sıkıntılı ne diye giyiyon. 5 cm uzun giysen ölcen mi yani.
00 Yorumla
+1 yılYa iste boyle seksi olacak ama tam kivama giremiyor. Cilginimsi ama ayaklari yere de basiyor.
00 Yorumla
+1 yılBence evt, en azından olgun bir duruş sergilemeyen bir tavır takınır öyleyse
00 Yorumla
+1 yılevet bencede cünki ya giyersin ya da cekistirme ihtiyacı duymassın giymessin
00 Yorumla
+1 yılEvde uzun etek giyip okulda yukarı çekiştiren kadınlardan, evde mini etek giyip dışarıda aşağı çekiştiren kadınlara.
00 Yorumla
+1 yıl25 yönden bakış saldırısı altında olunca napsınlar.
12 Yorumla- +1 yıl
@misafir76 teşekkürler
+1 yılNe var bunda ara sıra çekiştirmeli, heyecan yaratmalı. Eteğini çekiştiren kız adamın dibidir
20 YorumlaNe bileyim bu kızların ne düşündüğünü anlamak 7 bilinmeyenli denklem gibi ya :D :D
00 YorumlaBence o çekiştirmeler tatlı bir hava katıyor insana
10 Yorumla
+1 yılAçıkçası tamam etek giyin de ya bazıları minininde minisi resmen bence itici duruyo ve yani biraz bacım izlenimi veriyo bnce
02 Yorumla- +1 yıl
Giyiceksen çekiştirme, çekiştiriceksen giyme gibi.
- +1 yıl
@gentlemannnnn aynen öyle diyebiliriz
+1 yılya oturunca toplanan eteğini olması gereken seviyeye doğru düzeltmenin özgüvenle ne ilgisi var
10 Yorumla
+1 yılÇevremde mini giyiyen kız olmadığı için pek bir yorumda bulunamayacağım
00 YorumlaHayır çevre onalara bu korkuyu verir film izler gibi izleyerek
11 Yorumla- +1 yıl
👍👍👍
Madem mini gidin niye cekiştiriyon cekiştirceksen neden giydin diye sorrarım
00 Yorumla
+1 yılO kızda bilmiyordur İnan görmüştür birisinden iş olsun diye aynı yoldan gider 😂
00 Yorumla
+1 yılMini etek giyip çekiştiren, v yaka veya dekolte giyip çekiştiren kız net aptaldır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖz güveni bilmem de ahlakında bir sorun olduğu kesin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir tarafımı göstermeyi severim ama aynı zamanda namusluyum çelişkisi aklıma gelir hep
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendine eziyet madem okadar kapamaya çalışılan neden okadar kısa giyiyosun derler insana
00 Yorumla
+1 yılNiye o riski alıyorlar anlamadım. Zor durumda kalıyorlar neticede çekiştirip durmaktan
00 Yorumla
+1 yılEvet ilk defa giyordur, giyebileceğin kısalımta al ozaman
00 YorumlaModa & Stil konusunda 795 cevap paylaştı. bazen yaptığım oluyor
10 YorumlaModa & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. cok acılıyorsa evet çekiştirmek gerekiyor bazen
10 YorumlaEvet ozguvensizdir nefret ederim öyle ya giyme ya da çekme ben giyince öyle yapmıyorum hic
12 Yorumla- +1 yıl
Sen nasıl yapıyorsun?
Gizli Üye(36-45)+1 yılMini etek giyen kızların hemen hemen hepsi. .
Neyse!010 Yorumla- +1 yıl
Mini etek giyen ne oluyo?
Cevap sahibi+1 yılNormal namuslu bir kız giyer mi?
- +1 yıl
Neden giymesin? Ne saçma bir yorum bu böyle !
Cevap sahibi+1 yılSen giyiyomsn. .
- +1 yıl
Giyiyorum ne var bunda? Giydim diye kaşar bacım ya da aranıyor mu oldum?
Cevap sahibi+1 yılAl bakalım sesli anlattım dinle
https://vocaroo.com/i/s0Wn4NcEtfUP
Cevap sahibi+1 yılHaksızmym
- +1 yıl
Senin sacma ses kayidini dinleyecek degilim. Giyim tarzı üzerinden insanları kategorize etmek kültürsüzlüktür.
Kişilik bedende değil ruhtadır ve her ruh çıplaktır. iyi geceler !
Cevap sahibi+1 yılGerçekler acıtır 🙂🙂
Cevap sahibi+1 yılSen egonu önce al bir yerine. . neyse!
Nefret ettiğim kız tipidir. Kendini göstermek için giyersin bakınca tribe girersin.
00 Yorumla
+1 yılDötü görünsün istemiyordur asdfg
63 Yorumla- +1 yıl
Hic :))
+1 yılEn sevmediğim haraket tipi.
21 Yorumla- +1 yıl
hareket*
+1 yılRahatsızdır özgüvenle ilgisi yok
10 Yorumla
+1 yılHayır. Gerízekalıdır.
10 YorumlaAbi giyip çekiştirecegine giymesin
10 YorumlaYok çok giymiyordur alışkın değil.
10 YorumlaNerede ne giyeceğini bilmeyendir. Çocuktur
00 Yorumla
+1 yılO insan bakmiyorsa o anda bakar
00 YorumlaAlışmadık dötte don durmuyordur sadece.
00 Yorumla
+1 yılEtek giymek kötü bişey mi?
05 Yorumla- +1 yıl
Valla şöyle söyleyeyim ben hayatım boyunca kendi kıyafetlerime çok önem verdim insan kendini beğenirse daha pozitif mutlu olur ama etrafımdaki kimseyi sallamadım artık bu kıyafet olayları demode geliyor bana herkes svdiğini istediğini giysin
- +1 yıl
Erkek arkadşım ailem bana giyme desin giymem ama etraf önemsiz
- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler