Öykü Çelik: " Karadeniz kızıyım ben. Benimle liseli kıçında mini etek okumuş kızın bilgisi fe görgüsü bir olur mu? Ben diz altında etekle büyümüş bir kızım." Bu açıklama hakkında ne düşünüyorsunuz. Sizce haklı mı haksız mı?
Soranın yorumu : Koskoca kadının bu tip cümleler kullanması hiç hoş değil. Kendisi artık belli yaşı geçmiş olgunluğa ulaşmış biri olarak bu tip açıklama yapması fazlasıyla yersiz olmuş 👌#çarliabiniz#öykücelik#magazin
ÖYKÜ ÇELİK'in mini etek giyen kızlarla kendini kıyaslaması hakkında ne düşünüyorsunuz? ?
Bu kadının bi dizide çingene rolü oynadığını biliyorum sadece. Ordan üzerine yapışmış herhalde rolden çıkamamış. İsmini bile yeni öğrendim. Öyle ki umrumda olmayan biri açıklaması da kendisi gibi
Ben bu kadını takip etmeyi Mehmet Ali erbil ve emel Sayının aşkım aşkım dizisinde Mehmet Ali erbilin sarışın aptal kızı olarak biliyorum sadece o rolünü biliyorum
Himm etek boyuna gore ogrenim goruyoruz yani. Bende boyle sus kopegi gibi boyanmis askili elbise giymis biriyle carsafa girenin bilgisi esit olur mu diyeyim. Tezi geri kendine donup itin popona sokuyor. Ne salak insan var bu ulkede