Nasıl oluyor anlamadım cevap bekliyorum :S ?
Soğuk havalarda mini etek giyipte üşümeyen kızlar sırrınız nedir ?
Soğuk havalarda mini etek giyipte üşümeyen kızlar sırrınız nedir ?
cep ısıtıcısı kullanıyo olabilirler, ama şimdi mini etekte cepte yokki diye sorarsınız biliyom, soğuk havada mini etek giyen ceb niyetine ısıtıcıyı koycağı yeri bulcak kadarda akılllıdır heralde yahu :)
Unutma dostum biz üstten onlar alttan ısınır :P
Cidden öyle ama çoğu kızın bacakları neredeyse hiç üşümezken elleri bumbuzdur.Bizde de tam tersi.
ben nadirde olsa giyerim. üşüdüğüm oluyor yalana gerek yok yani :) ama işte kızlığa b.k sürdürmemek için uğraşıyoruz :D
ben giymem giyenleri ben de anlamıyorum ki anlayan varsa bana da söylesin :)))))
Cevap
5Cevap
Üşümeleri için beynin bi sinyal falan vermesi gerekiyo onlarda beyin olmadığı için rahatlar ,merak etme :D
hahahahhaha +1 :))
Vala lise sondayım bizim okulda bi kız var. Bir ara işlek caddede dolaşıyorduk arkadaşlarla kızda ordaydı. Bir yaşlı amca böyle giyme kızım ayıptır, günahtır dedi. Kızda "bendeki ateş sende olsa çırılçıplak gezerdin" dedi. Mal işte :D
Aynı sorulmuş yüzlerce sorudan biri hissetmiyorsun hiç bişey oldumu
bacakları olmasa bişeyi kalmayan kızlar olduklarından olmasın
İçten yanmalı oldukları için :) bujiler sağlamsa soğukluk falan etkilemez :)
Arada giydiğim oluyor ve üşüdüğümde anlıyorum ki bir daha giymemeliyim.
kremler var vucut ısısını yuksek tutan bantlar var
Dışarı çıkmadan bantlanmak veya kremlenmek gibi hazırlıklar. Ya mini etek casual olması gereken bir şey. Sanki dağa çıkacak kız kremleniyor mini giyebilmek için :D Balıkadam kıyafeti de giyelim mi billycan :P
Tamamdır ne renk olsun :))) Vay be ben kız olsam kimse için kremlenip soğuğa çıkmam arkadaş :D Sen yapmadın di mi bunu? düşer kalırım bak :P
Tamamdır 1 adet mor geliyor :)
soğuk havalar geçti sormak şimdimi aklına geldi.
Üşümediklerini sana kim söylediki :)
iç enerjileri olabilir
Ben giymem giyenleri bende merak ediyorum.
içlerindeki yangın üşümelerine izin vermiyor :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar