dudak kremi falan kullaniyorum sürekli geciyor birgün sonra yine catliyor.. Stresten ya da havalardan herhalde.. Ne yapabilirim ?
Ruj, Parltici ya da zeytinyagi iyi geliyormus dogru mu?
Ruj, Parltici ya da zeytinyagi iyi geliyormus dogru mu?
merhaba arkadaşım,geçmiş olsun,uçuklara,yaralara,dudak çatlaması,// terramycın krem // Fiatı 2 tl çok hafif sür bol kullanma evde bulunsun faydalıdır geçmiş olsun selamlar,kendine iyi bak ..
dudak epidel dokudur b 12 eksikliğin var mıyada kan problemlerin başka cilt problemelerin
Burts bees kullan. Nemlendiriyor ve dudakta hemen emiliyor. Diğer dudak kremleri gibi kalıp gibi dudakta kalmıyor. Gece yatmadan önce sür ve gündüz rujunun altına.
link
Bir takım sağlık problemlerinden dolayı da dudaklarında çatlama süreklilik gösteriyor olabilir...
Cevap
5Cevap
Avon royal jelly lip treatment 2x git hemen al, sür dudağına. Vazelin gibi bir şey. Vazelinde sürebilirsin ama bu dediğim on numara, roaccutane kullanıyorum bunu da dudağıma sürüyom.
Canım, ruj parlatıcı kısa bir süre için nemlendirse de iyi değil. neutrıgına nın norvec bogurtlenlısı var o cok guzel onu kullan ruj sıfatına gırmıyor hem
arkadaşım ben akne ilacı kullandım dudagım ortadan ikiye ayrıldı parlatıcı kullandım çok faydasını gördüm
dudaklarını ıslatma evet doğru en basıtı arko krem bıle surebılırsın hemen faydası olur
Ruj sür onu kullanmazsan zeytin yağı vazelin ya da arko sür havanın değişkenliğinden dolayı oluyor
nemlendırıcı kullan... zeytınyagı sur.. soguktan calıyor ya bndede oluyo..
vazelin dene. ruj kurutur ayrıca
Bepanthol iş görüyor
ruj iyi gelir derlerdi ama :D
vazelin kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar