Kalçaya bakma sendromu sizde durum nasıl?

'Kalçaya bakma sendromu sizde durum nasıl?
sabah sabah işe gelirken dikkatimi çekti ya yolda geçerken de özellikle erkekler kadınların kalçalarına bakarken resmen gözleri ile soyuyorlar. hani bu erkek davranışı desem artık kadınlarda erkeklerin kalçasına uzun uzun bakıyorlar. yok artık kadınlarımız erkekleşti. derken şöyle bir düşündüm ya kardeşim jean tayt etekle kadınlarımız kızlarımız kalçayı öyle bir hale getiriyorlar ki bazen bakmamak elde olmuyor istemesen de gözün kayıyor gerçeği konuşursan

ve neden erkeler/kadınlar kalçaya bakar bakarken e üşünür diye internete bakarken düşünclerden bir kaç örnek verelim dedik

fena değilmiş la" /"he la.."/"aslında biraz daha"/" yok yok taş "/" anam yakalandık"/"yok yok devam"/"önden iyi de.."/"bakıyo mu la"/"vallaa bakıyo!" /mal iyiymiş/kocası yaşadı/bu erkelerin düşüncesi kadınların ki şöyle
ayyyy /erkek dediğin/bunda ne güç vardır/bir bizimkine bak birde buna bak/ analar ne erkek doguruyor/ iyi spor yapmış/ taş taşşş/ ayyyy bir dokunsam/ıyyyyyyyy gibi düşünceler geliyor

kısaca internetten bu gibi düşünceler çıkıyor. şimdi kimse kendini saklamasın kalçaya bakmak o kadar yaygın ki ayyyy ben bakmıyorum demek bence en büyük yalanlardan birisi. artık kalçaya bakmak normal olarak geliyor insanlara. siz baktıgınız zaman ne düşünüyorsunuz