Zorla çıtçıtlı body ve kulotlu çorap giydiriyorlar. lutfen dalga geçmeyin. Sizce ne yapmalıyım?

Merhaba. ben annem ve 3 ablamla beraber yaşıyorum. babam yurtdışında ve annemle ayrı yaşıyorlar. ben en küçüğüm.. bir sorunum var. annem çok üşütme düşüyor aman üşütme hasta olma diye beni de ablamlar gibi çıtçıtlı body ve külotlu çorap giyindiriyor senelerdir. ablamlar da duruma alıştı bazen de onlarda giyindirdikleri oluyor. bazen kenedinkilerinden küçülenlerinden giydiriyorlar bazen bana da aldıklarını bunları da sana aldık diye gösteriyorlar. siyah, beyaz, kahverengi , bordo lacivert derken dolabımda kaç tane body oldu kaç tane çıtçıtlı atlet oldu bilmiyorum. bazen surat assam da kızsam da fayda etmiyor. belin açılmaz üşümezsin ne var ki bunda kim görecek ki diyorlar. Çıtçıtlı body ler kalın askılı olduğundan dışarıdan anlaşılmış. çorapta pantolon içine pot durmazmış. Şu anda bile içimde abladam bana kalma beyaz çıtçıtlı body ve beyaz külotlu çorap var yatarken ayağımda olacakmış. ne yapacağım bilemiyorum.. sizce ne yapmalıyım?
Zorla çıtçıtlı body ve kulotlu çorap giydiriyorlar. lutfen dalga geçmeyin. Sizce ne yapmalıyım?