Ortak kullanım alanlarında yapmaları normal mi mkk , bence de ne yaparlarsa yapsınlar ama ev de otel de yapsınlar , bu özgürlük değil bokunu çıkarmayın
Film izlemeye gitmiş biri bile onları farkedip gördü ve duyduysa rahatsız oluyor demek ki , filme odaklanmış birinin bile dikkatini çekmişler baksana , benim başıma gelse benim özgürlüğümü kısıtlayan rahatsız eden bir durum olduğu için tepki gösteririm
Ortak kullanım alanında böyle bir şey yapmaları normal mi mkk , ne yaptıkları benim de umrumda değil hatta yapsınlar ama onun yeri orası değil ev e gitsinler otele gitsinler , bu özgürlük vs değil , bu ahlaksızlık bunu normalleştirmeyin lütfen
Kendisi kayıt almadan bahsetmiyor sinema da ki kamera kaydından bahsediyor ben tepki gösterirsem iftira atıyor derler vs diye , zaten öyle bir durum da kaydı alan kişi suç işlemiş olur ayrıca etik bir davranış da değil o konuda sana katılıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Devir kötü ve her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Bence hiç bulaşma, yoksa üstüne sen suçlu olursun; kabak senin başına patlar.
Ne var ya o an iştah gelmiştir olabilir bırak sanane 😄
Senin niyetin belli de etüt yapıyorsun
kıskandın mı :D ben olsam bende kıskanırım
Canın çekiyorsa sen de yap
kıskanmış
hani telefonla videoya çeksene bi merak ettim
Sanane bırak ne yapıyorlarsa yapsinlar
Ortak kullanım alanlarında yapmaları normal mi mkk , bence de ne yaparlarsa yapsınlar ama ev de otel de yapsınlar , bu özgürlük değil bokunu çıkarmayın
Bunu normalleştirmiyorum sadece umrumda değiller
Film izlemeye gitmiş biri bile onları farkedip gördü ve duyduysa rahatsız oluyor demek ki , filme odaklanmış birinin bile dikkatini çekmişler baksana , benim başıma gelse benim özgürlüğümü kısıtlayan rahatsız eden bir durum olduğu için tepki gösteririm
https://youtu.be/-WOIFHY3H1A?feature=shared
Gülmedim Memati
Gül demedik
Gülmek için senden mi izin alıcam
Evet gülme bak gulmuyosun
Buna güldüm
😡😡😡😡
Sinir mi oldun
Ayy suss kizzz
Kız mı bshxbxbz 😂 hanımefendi ben bir askerim
Silahların da miii vaarrr 😱😱
Evet var
youtube.com/shorts/BvvgmiszzdE?feature=shared
Silah çok mu seviyorsun sen
Hayirrr yiiiaaa üffff giiittttt
Eee kime ispatlayacan ispatlayincanne olacak
Ne yapıyorlar öpüşme vs ise boş ver
Herkesin zinasına kimse karışamaz
E sana neden dert oldu
Sanane Ya
E bundan sanane
Ortak kullanım alanında böyle bir şey yapmaları normal mi mkk , ne yaptıkları benim de umrumda değil hatta yapsınlar ama onun yeri orası değil ev e gitsinler otele gitsinler , bu özgürlük vs değil , bu ahlaksızlık bunu normalleştirmeyin lütfen
@ŞuTigin1 ben işin kamera kaydını alma noktasına takıldım , rahatsız oluyorsan uyarırsın da kayıt alıp kime şikayet edeceksin
Kendisi kayıt almadan bahsetmiyor sinema da ki kamera kaydından bahsediyor ben tepki gösterirsem iftira atıyor derler vs diye , zaten öyle bir durum da kaydı alan kişi suç işlemiş olur ayrıca etik bir davranış da değil o konuda sana katılıyorum
Sanane peki
Kim bunlar
Filmini izle sen
Başına bela alma