Cildim yağlanmaya müsait ve önceden de akne sorunum vardı yani hassas yağlı bir toniğe asla gelemez hemen sivilce yapar ki bunu istemem :)
En iyi tonik markası hangisi, ne önerirsiniz?
Hangi marka tonik kullanmalıyım ve benim cilt tipime uygun kişiler hangi toniği kullanmalı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
En iyi tonik markaları hangileri?
Selam 🥳
Genellikle doğal ürünler tercih konusu olsada bazen hazır ürün kullanmak cilde muazzam derecede iyi gelebiliyor. Tonik konusunda birkaç marka önerisinde bulunabilirim. Keyifli okumalar dilerim.
Biz kadınlar hep doğal olmaktan yana olduğumuz için makyaj ürünlerinde veya bakım ürünlerinde kendimize ait kürler oluşturduk. Örneğin benim bir tarifim var. Haftanın 2 günü kesinlikle yaparım. Cildi yeniler ve nemlendirmesine yardımcı olarak cildin canlanmasını yardımcı olur.
a-) Evdeki malzemelerle tonik

Malzemeler:
- Sıcak şu
- Pirinç suyu
- Yeşil çay
Hazırlanışı: Kullanışlı bir sprey kabında malzemeleri koyup demlenmesini sağlıyoruz. Eğerki yeşil çay yapraklı ise süzüyoruz. Soğumaya bırakıyoruz. Yüzümüze masaj yaparak haftada 2 gün kullanıyoruz. Eğer ki çok yaptıysanız yüzünüzü bu su ile yıkabilirsiniz.
b-) Doğal gül suyu

Tabi ki de en güzel tonik gül suyudur. Kozmetik ürünlerinde en çok kullanılan şu dinlendirici, nemlendirici, temizleyici bir etkiye sahiptir. Yüzü gererek yaşlanmayı geciktirir ve lavanta yağı gibi sakinleştirici etkisi vardır.
Doğal malzemelerle istersen bu iki tarifte gerçekten cilt için güzel bir toniktir. Düzenli kullanımda cildimizi yenilemeyi sağlar.
Peki bunun dışında güvendiğim markaların tonikleri nelerdir? Gelin birde onlara göz atalım.
1-) La Roche-Posay

La Roche-Posay en güvenilir markalardan birisi olup ürünlerini gerçekten severek kullanıyorum. Cilt yenilemede bir numara. Güneş kremi olsun toniği olsun kozmetik ürünleri olsun çok fazla katkısı olmayan doğala yakın en iyi markalardan biridir. Biraz pahalı olsada en iyi tonik hangisi dersen bunu tercih edebilirsin.
2-) L'Oreal Paris

L'Oreal Paris ürünlerinin en sevdiğim ikilisi... Bu ikili tam sana göre. Düzenli kullanımda sivilcelenmeyi azaltır. Sivilce lekelerini yok ederek yüze en iyi ferahlığı sağlar. Siyah nokta oluşmasını engeller. Arındırır pürüzsüzleştirir ve nemlendirir. Dolgunlaştırıcı etkisi ile cildi yeniler.
3-) Ziala

Bu marka adını çok duymasakta yurtdışında en çok kullanılan tonikler arasındadır. Bir arkadaş tavsiyesi olarak alıp çok beğendiğim son günlerde bulmakta zorlandığım bir üründür. Yağlı ve çatlak ciltlere karşı iki turlu toniği vardır. Bulabilirsen kesinlikle bu ürünü şiddetle tavsiye ederim.
4-) L'Oreal Paris Değerli çiçekler

Daha öncede cildimizde çiçeklerin etkisini anlatmıştım. Buda onun gibi... L'Oreal Paris' in bu toniği tam sana göre. Gül suyu ve binbir çeşit çiçeklerden hazırlanmış cilt tonu ve cilt yenileyici özelliğe sahip. Cildi yenileyerek tertemiz nemli ve ferahlık hissi sağlar. Cildi yenileyerek kusursuz bir görünüm elde edilebilir.
22 Yorumla
En İyi Cevaplar
Herkesin farklı cildi vardır ona göre davranılmalı. cildi yağlı olanlar mesela nemlendirici kullanmazlar iyi değil diye. Aksine yağlı cildinde buna ihtiyacı var. Ben şahsen bakım ürünleri kullanmıyorum öyle. Hepsi kimyasal içerikli ve kullanmayı bıraktığınız an cilt kötüleşir ve aynı ürünü ister. Benim HER cilt yapısına tavsiye edebileceğim: Rosense markasında hakiki gül suyu. Ve hakiki gül sabunu. Her sabah ve her akşam pamukla yüzüme sürerim gülsuyunu ve ardından hakiki zeytinyağı içeren bir nemlemdirici kullanırım. Cildim bunun sayesinde pürüzsüzleşti. Fazla stresli zamanlarımda sivilce çıkabiliyo. Ona karşı da gül sabunu kullanıyorum. Yüz temizleme fırçasıyla sabunluyorum yüzümü ve hemen kurutuyo sivilceyi
33 Yorumlaıspartadan gül sabunu aldım ama bir etkisi olmadıki ya. cildim kuru hergün nemlendirici sürüyorum onun dışında siyah nokta ve sivilce lekeleri var ama belirgin değil sadece kızarıklık var. hergün sabunla yıkıyorum akşamları tonik kullanıyorum yatmadan önce sabahlarıda yüzümü yıkadıktan sonra nemlendirici sürüyorum ama yetersiz kalıyo başka bir ürün arıyorum. sağolun yorumunuz için :)
asında bir yığın marka ismı verebilirim bir çoğunuda kulandım inan bana lakın bana göre en güzel tonik evde yaptığım tonikler yağlı çitler için en iyi tanık kil dir . gerçekten kil bütün yağı yüzüne zarar vermeden alır . sonra bildiğin nişasta . nişasta hem yüzü beyazlatır ve temizler . nişastayı su ile karıştır ve yüzüne sür hafif hafif ya da . sade maden sularını buzlukta kalıpta döndür ve yüzüne her sabah sür .. :D :D :D
10 Yorumla
+1 yılElma sirkesi, limon suyu,su, gülsuyu, buğday yağı karışımı böyle bir şey olabilir ben yapıyorum ama iyi tonic olarak INNOVA galiba.Buz yapıyorum ben.Buzu kalın bir havluya koyuyorum yüzüme koyup çekiyorum hemen böyle 15 dakika yapıyorum sonra doğal zeytinyağlı sabunla yıkıyorum yüz temizlemek için bezler var gellerle birlikte veriyorlar genelde.Onlarla sıcak gibi ılık suyla yüzümü yıkıyorum.
22 Yorumla
Bittikçe aldığım tek tonik neutrogena'nin siyah noktalari temizleyici toniği
22 Yorumla- +1 yıl
Ay bunu bende kullanıyorum
- +1 yıl
Bu gerçekten çok iyi🙂
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
25Cevap
- Cilt Bakım konusunda 32,7b cevap paylaştı.
u +1 yıltonik neutrogena'nin siyah noktalari temizleyici toniği
00 Yorumla
+1 yılGarnier Saf&Temiz 3ü 1 arada kullanıyorum günü kurtarıyor.
Garnier yağlı ve karma ciltler icin olan temizleyicisinden kullanıyorum ama cildimi çok kurutuyor.
Nivea pürüz karşıtı temizleyici ve toniğini günde 2 kez kullanıyorum memnunum.
Nivea'nın yağlı ve karma ciltler için olan temizleyicisi de var onu da seviyorum.31 YorumlaB2CMD ürünlerini herkese tavsiye ederim. Piyasadakilerin aksine kozmetik değil medikal olduğu için hem tedavi edici bir ürün hemde kısa sürede sonuç alacağınız bir üründür.
Tonikten losyona, losyondan güneş kremine veya seruma birçok ürün var internetten araştırıp ihtiyacınız olan ürünleri alabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılBence en mantıklısı bir cilt bir doktoruna görün bizim önerdiğimiz ürünler kendi cilt yapımıza uygun ürünler olacakdır, ama oysaki herkesin cilt yapısı farklıdır.
30 YorumlaYani elbette herkesin cilt tipi farklı ama doğal gülsuyu, bol su içme ve doğru beslenme düzeni üçlüsü haricinde servet doktugunuz pahalı marka ürünlerden medet uman kisilere kotu bir haberim var...
11 Yorumla
+1 yılLorealin tonigi, garnierin makyaj temizleyici sütü ve nemlendiricisi memnun kalarak bitirdiğim ürünler. Haftalık da muz maskesi yapıyorum bu ara.
10 Yorumlavalla bnde sıvılcelıyım dha dun aldım nıveanın yuz temızleme jelını onu al bıde tonıgını al. peelıng bıze gore degıl yuzumuzu cızer benımde kızarıyor baya peelıngle
02 Yorumla
Gizli Sorannerelerde satılıyo
+1 yılzjaja kullanabilirsin ben de onu kullanıyorum gözenek sorunları için birebir sivilce de yapmıyor bende :)
00 YorumlaAçıklamasız, parasının hakkını veren en iyi tonik budur.
02 Yorumla
+1 yılJassen kullanıyorum ama cilt bakımına gittiğimde cildimin ihtiyacına göre önerdi herkes herşeyi kullanamaz benim hassas ciltler için olanı
00 Yorumla- Cilt Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıltabiiiki
Schweppes Tonik :)
ister cildini temizle ister Cin ile karistır bogazını temizle
ustelik lt si 20 tl :)
00 Yorumla Otacinin gul suyunu kullanabilirsin ya da benim Şu an kullandigim ziaja markasinin tonigi var o da cok iyi
00 Yorumla
+1 yılClinique men kullanıyorum, etkili yağlı ciltlerde, sen kadınlar için olanından alırsın ama biraz kazıktır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYüzüne sakın sakın asitli şeyler sürüyüm deme öyle internette karbonat sirke limon gibi şeylere aldanma asla sürülmemesi gereken şeyler cildinin yapısını bozarsın öyle karbonat sürüyorum çok güzel yapıyo cildimi diyenlerde ciltle alakası olmayan kişiler ben bu işin profesyonelleriyle konuşmuş biri olarak söylüyorum ciltte sivilce çıkmasının 3 sebebi vardır
1 makyajla uyumak
2 yastık kılıflarının pis olması (her hafta değismesi gerek)
3 yüzü hergün yıkamamak
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Sinirrr 💞
+1 yılAlkol gülsuyu salisilik asit gliserin karışımı tojigim var
10 Yorumlayuzume birsey surunce kizariyor kasiniyor. buz suruyorum sadece
10 YorumlaElbette pamuga az miktarda döküp yüzümü sildim, komple şişeyi yüzüme cevirmedim 😄
00 Yorumla
+1 yılSHE VEC Glyc-alright
CAUDALİE - Vinopure tonik
VİCHY- Normaderm phytosution00 YorumlaGarnier ürünleri candır.. 👍🏻
01 Yorumla- +1 yıl
Bu arada bu ürünleri alamayanlar varsa sade temiz çeşme suyuyla güzelce yıkayıp, durulayıp, gül suyu ve pamuk yardımıyla yüzünüzü nazikce temizleyebilirsiniz. Ardından sade bir yüz kremi yeterli olacaktır. Ben şahsen öyle yapıyorum. Arada jojoba yağı ilede yüzüme bakım yapıyorum. Greyfurt maskesi ile peeling... vs. Bakım şart prenseslerim aman ihmal etmeyelim☺😎✌🏻
+1 yılyarım şise cin 4 limon suyu 1 tane buron 1 kücük çamlıca gazoz bildigim tek tonik bu :D
00 Yorumlagül suyubiyi diyorlar ama ben la roche posay in toniğini kullanıyorum... memnunum üründen
00 YorumlaClean & Clear 3 ü 1 arada maskesini kullanıyorum genelde çok etkili bir maske
00 Yorumla
+1 yılAvenè çok iyi bir marka ben her şeyini kullanıyorum.
04 Yorumla- +1 yıl
Mesela hangi ürünlerini kullanırsın? :)
- +1 yıl
@2golgeadam2 Soothing radiance maske, cleansing foam, gentle exfoliating gel, Hydrance ya gel ve Antirougeurs unifying care 🤷🏻♀️ ama en güzeli bunların içinde Hydrance ya gel çok süper bir şey. 🤣
- +1 yıl
Hydrating ya gel
- +1 yıl
Aman Allahım ya gel
Tonik sevmem ama içilecekse de Schweppes tonik tercih edilebilir sjsjdjjd
03 Yorumla- +1 yıl
Ahhhaaha bu yorumu bilmeden mi yaptın 😂😂
- +1 yıl
🤣🤣🤣
Ben yeşil kil kullanıyorum aktardan aldım cildim yaglı cok iyi geldi
10 Yorumla
+1 yılLR ye gir bak hersey orjinal begenirsen bana mesaj at uygun fiyattan gondereyim sana
10 Yorumla
+1 yıl1. Temizleme jeli ( La Roche Posay) - 2. Peeling (The Purest) - 3. Maske (Skinfood)- 4. Tonik (The purest) - 5. Serum (The purest) - 6. Nemlendirici (Sinoz) - 7. Güneş kremi ( La Roche Posay)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUygun da fiyatlı the purest solutions... eğer asitli işlemiyorsanız da standart gül suyu
00 Yorumla
+1 yılBen hiç kullanmadım çünkü hep maskeleri cild ürünlerimi doğal şeylerden yaptim ve çokta etkisini gördüm yani doğal yönden de cild sorunlarına bir çok çözüm var ve etkili
00 YorumlaThe Purest Solitions markasını incelebilirsin.
Ben memnunum. Sivilce ve lekeleri konusunda bu markanın ürünleri sayesinde sıkıntım kalmadı. Tavsiye ederim ☺️00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltonk neyin kullanmıyorum ben, cildim de bebek poposu gibidir, böyle şeylere inanmayın
00 YorumlaCilt Bakım konusunda 9,2b cevap paylaştı. bence garnıer 3 etkili maske.
bir tanede clean & clear al02 Yorumla
+1 yılBen L'Oreal Değerli Çiçekler kullanıyorum memnunun güzel temizliyor kokusu da çok güzel ancak sonrasında kesinlikle bir nemlendirici kullanmalısın
00 Yorumla- Cilt Bakım konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yılbioderma aknegun ve dermocoss
10 Yorumla
+1 yılscınıc markası iyi bence kore bakım ürünleri çok iyi oluyor
00 Yorumla
+1 yılTatlım cilt doktoruna git cildine ne uygunsa onu kullan bu daha doğru bir davranış olur
00 Yorumla
+1 yılBen ziaja ve maru- derm markasının üstüne tanımam.
00 Yorumla
+1 yılNeutrogena paketi turuncu tonik cok güzel öneririm
00 Yorumla
+1 yılaloe vera bitkisi sür çok ise yarıyor
20 Yorumla
+1 yılKullanmıyorum çünkü ellerim çok güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmiyorum ama ben sabah yüzümü deterjanla yıkıyorum mis gibi 🤤
00 Yorumla
+1 yılEn iyisi cintonik
00 Yorumla
+1 yılla roshe posay tonik olarak en iyidir.
00 Yorumlapurest tonikleri guzel basarili
00 YorumlaNiveanın badem yağlı olanı
00 YorumlaDoğal gülsuyu en güzel tonik bencee
00 Yorumla
+1 yılÇok önemlimi şimdi bu 😂
00 Yorumla
+1 yılOrganik ürünler tercih et garnier filan alma
18 Yorumla- +1 yıl
Başa bela ne?
- +1 yıl
Aaa ciddi mi Ben hiç duymadim bunu ama zararlı olduğunu biliyordum
- +1 yıl
Geçmiş olsun
Cilt Bakım konusunda 514 cevap paylaştı. türk kahvesi nasıl fikir :)
00 YorumlaLa Roche posay veya babe acne stop
12 YorumlaAlman malı en iyisi swaskow
00 YorumlaCilit Bakım Konularını Hekimlere Danışınız
00 YorumlaSu ve sabun
00 YorumlaEn Herbalife skin bitki özlü tonik kullanıyorum
00 YorumlaSebameddd
00 YorumlaEn iyi tonik la roshe posay
00 YorumlaYeşil sabunla yika iyi gelir
00 YorumlaPure
00 Yorumla...,...
00 YorumlaBilmiyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (4)