Yeme & İçme En kaliteli sucuk markası hangisi sizce? lawyeratack Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Pınar Polonez Şahin Cumhuriyet Torku Namet Diğerleri (lütfen belirtiniz) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En kaliteli sucuk markası hangisi sizce? Cevapla Marka Soruları En Kaliteli Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Namet olabilir 1 0 Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Şahin tabiki afyon ve kayseri yedim kayseri daha güzel diğeri saman gibiydi. 1 0 Yorumla
Nezamanbe Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl Afyon cumhuriyet sucukları aksini iddia eden kayserilidir 😅 3 3 Yorumla lawyeratack +1 yıl En iyisi tartışmasız bez sucuktur :) Yorumla Nezamanbe +1 yıl o nerenin meşhuru ya Yorumla lawyeratack +1 yıl :) hiç yemedin mi Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl Cumhuriyet aldım Hiç beğenmedim Namet güzel hem tadı güzel hem az yağ bırakıyor hem de hafif bombeleşiyor pişerken gerçek sucuk belirtileri 1 0 Yorumla
Definitive Takip Et Yoda Yaş: 49 , eic 99% +1 yıl Yıllardır alışveriş yaptığım, çok sevdiğim ve güvendiğim bir kasabım var. Sadece onun yaptığı kasap sucuğunu alıp tüketiyorum. 1 0 Yorumla
тαмαяιѕк Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 74% +1 yıl Sucuk sever biri olarak Apikoğlu diyorum. Apikoğlundan önce cumhuriyet marka alırdım ama tadını ve kalitesini epeyi bozdu son 3 yılda. 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Başyazıcı, Müslümoğlu ve şahin gerçi bana göre hepsi bozdu da neyse 1 0 Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 , eic 99% +1 yıl Cumhuriyet güzel oluyor bazen şahin de alıyorum ben o da güzel 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl cumhuriyet bile bozdu. artık kasaptan alacağım 1 3 Yorumla lawyeratack +1 yıl Ya bence hepsi bozdu. Eski sucukların tadı çok ne yazık ki lawyeratack +1 yıl *yok Illecebrous +1 yıl maliyetler ortada... en iyisi güvenilir kasaptan almak.
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Şahin sucuk başyazıci 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. İpek ve cumhuriyet demeyen ben sucuk yedim demesin 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. şahin ve çoşkun en iyisi bence 1 0 Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. Earthlings. 1 2 Yorumla lawyeratack +1 yıl İlk defa duyuyorum düşünmektükenmektir +1 yıl youtube'a yaz, çıkanı izle. Bir daha bu markayı unutamazsın.
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Pınar bence 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,3b cevap paylaştı. Aytaç 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Namet olabilir
Şahin tabiki afyon ve kayseri yedim kayseri daha güzel diğeri saman gibiydi.
Afyon cumhuriyet sucukları aksini iddia eden kayserilidir 😅
En iyisi tartışmasız bez sucuktur :)
o nerenin meşhuru ya
:) hiç yemedin mi
Cumhuriyet aldım Hiç beğenmedim Namet güzel hem tadı güzel hem az yağ bırakıyor hem de hafif bombeleşiyor pişerken gerçek sucuk belirtileri
Yıllardır alışveriş yaptığım, çok sevdiğim ve güvendiğim bir kasabım var. Sadece onun yaptığı kasap sucuğunu alıp tüketiyorum.
Sucuk sever biri olarak Apikoğlu diyorum.
Apikoğlundan önce cumhuriyet marka alırdım ama tadını ve kalitesini epeyi bozdu son 3 yılda.
Başyazıcı, Müslümoğlu ve şahin gerçi bana göre hepsi bozdu da neyse
Cumhuriyet güzel oluyor bazen şahin de alıyorum ben o da güzel
cumhuriyet bile bozdu. artık kasaptan alacağım
Ya bence hepsi bozdu. Eski sucukların tadı çok ne yazık ki
*yok
maliyetler ortada... en iyisi güvenilir kasaptan almak.
Şahin sucuk başyazıci
Polonez ve cumhuriyettir en iyisi
İpek ve cumhuriyet demeyen ben sucuk yedim demesin
şahin ve çoşkun en iyisi bence
Earthlings.
İlk defa duyuyorum
youtube'a yaz, çıkanı izle. Bir daha bu markayı unutamazsın.
Afyon sucuğu
Bence Şahin en iyisi
Pınar bence
Aytaç
İmamoğlu
Afyon'a gidip alınan sucuk 🤌 diğerleri 👎
şahin
Şahin diye biliyorum