Bence kendini böyle beğeniyor iyi görüyor bu. Bu sorularda KADINA atıf nedir? Kadını bu toplum neden aşağılamak zorunda anlamıyorum. Dünya kadar kapalı kadın o... pu luk yapiyor ses yok açık giyinince insanlara bir şey oluyor. Bu konu çok sinirlendiriyor beni.
Bence genelde büyük memeler kendiliğinden açılıyor 🙄 amaçsızca.. amaçlı açanlar da var o ayrı.. ve amaçsızca açılan ile özellikle açılanı anlamayan, görmeyenlerin zekasından şüphelenirim.
İçgüdü... Kadın her zaman tercih edilmek, beğenilmek, ilgi çekmek ister. Toplumsal baskı azaldıkça bu durum belirginleşir. Bu ateist bir insana, zorla namaz kıldırmak gibidir. Baskıyı artırabilirsin ama düşünceyi yok edemezsin.
"Kendime yakıştırdığım için böyle giyiniyorum" cümlesi yalandır, o kadar samimi söylerler ki bunu erkeklerin bazıları buna inanır, hatta o yalanı söyleyen bile buna inanır
Dekolte veren kadınlara, açık saçık giyinen kadınlara takmış gibisin. Bu konuda dert sahibi eden biri ile evli falan olmalısın diye düşünmeye başladım 😋
Yakisana yakışıyor özellikle şu son dönem renkli güzel kardeşim gömleklerinin moda olmasından sonra yakası bağrı açıklar çoğaldı bakıyorum yalan değil :))
En İyi Cevaplar