Kirpiklerim çok kısa biraz uzun ve tel tel görünmesini istiyorum çok şey mi istiyorum bir de uygun fiyat istiyorum? En iyi maskara hangisi, bildiğiniz iyi maskara var mı? Maybelline kullandım ama top top oluyor beğenmedim. Sizin en iyi maskara tavsiyeleriniz neler? En iyi maskara önerileri verir misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMaskara seçimi benim en önem verdiğim şeylerden biri. Kirpiklerini olduğundan daha uzun göstermek için rimel mutlaka her makyajda kullanmak gerekiyor. Ayrıca ben bazen hiç makyaj yapmasam bile sadece rimel sürüyorum. Şimdi favori maskaralarımdan biri olan Loreal Telescopic maskaradan bahsedeceğim.
L'Oréal Telescopic Maskara Kimler Kullanabilir?
L'Oréal Telescopic Maskara’yı kimler kullanabilir, ona bakalım. Aslında bu maskara, kirpiklerini belirginleştirmek ve uzatmak isteyen herkes için uygun. Özellikle ince ve kısa kirpiklere sahip olanlar, bu maskara sayesinde inanılmaz bir fark görebilirler. Telescopic Maskara'nın özel fırçası, kirpiklerini tek tek ayırarak ve kökten uca uzatarak tam bir teleskop etkisi yaratır! 🚀
L'Oréal Telescopic Maskara Su Geçirir mi?
Gelelim sıkça sorulan bir diğer soruya: L'Oréal Telescopic Maskara su geçirir mi? Bu konuda iki farklı seçeneğin olduğunu bilmelisin. Telescopic Maskara’nın hem suya dayanıklı hem de suya dayanıklı olmayan versiyonları var.
Eğer gün içinde göz makyajının bozulmasından endişe ediyorsan, suya dayanıklı versiyonu tercih etmeni öneririm. Bu versiyon, ter, yağmur ya da gözyaşı gibi durumlara karşı daha dayanıklıdır. Yani, yazın sıcak havalarında veya duygusal bir film izlerken gözyaşlarına yenik düşsen bile, makyajın yerinden kıpırdamaz! 😅
Diğer versiyon ise suya dayanıklı olmayan klasik Telescopic Maskara. Eğer daha kolay çıkarılabilir bir maskara arıyorsan ve suya maruz kalma durumun yoksa, bu versiyonu tercih edebilirsin. Her iki durumda da kirpiklerine verdiği uzunluk ve ayrık görünüm kesinlikle etkileyici!

loreal telescopic maskara yorumlar L'Oréal Telescopic Maskara Yorumlar
L'Oréal Telescopic Maskara hakkında yorumlardan biraz bahsetmek gerekirse bu rimel herkesin favorisi aslında. Arkadaşlarım da benim gibi Loreal Telescopic maskarayı beğeniyorlar ve genellikle rimel tavsiyesi yapacaklarından ilk olarak onu tercih ediyorlar. İnternetteki yorumları da incelediğimde ise kullanıcıların çoğu bu maskarayı, kirpiklere verdiği uzunluk ve hacim nedeniyle öve öve bitiremiyor. Özellikle kirpikleri tek tek ayırarak uzun bir görünüm sağlaması, pek çok kişinin favorisi olmasını sağlıyor.
Ayrıca suya dayanıklı versiyonunun çıkarılmasının biraz daha zor olabileceğini belirtenler de var. Ama suya dayanıklı olması daha iyi, dayanıklı oluyor gün boyu.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl
Merhaba.
Aslında kirpikleriniz için doğru maskarayı tercih ettiğinizde bütün ürünler en iyi olabilir.
Örneğin; kirpikleriniz düz ve kısaysa, daha uzun görünmesi için silikon fırçalı ürünleri tercih etmelisiniz. Bir de üzerinde hacim etkili yazıyorsa o maskara tam size göredir. Bu yüzden tercih edebilirsiniz.
Yukarıdaki görsel maskara tercihimde her zaman bana yardımcı olmuştur. Kafam karıştığında ne almam gerektiğini bilemediğimde ne istediğimi soruyorum ve görseldeki uçlardan birini seçerek ona göre alışverişimi tamamlıyorum.
Benim kullandığım ürün Loreal Paris voluminous lash paradise. Kirpiklerimde hacim ve uzunluk istiyordum ve istediğimi fazlasıyla buldum. Çok memnunum. Aynı istekleriniz varsa sizde edinebilirsiniz. Memnun kalacaksınız.
20 Yorumla
+1 yılEn iyi maskara yoktur aslında pek çok markada iyi maskara bulabilirsin. Kirpiklerine hacim mi istiyorsun yoğun bir katman mı yoksa kıvrım mı aradığın şeyi bulursan istediğin maskarayı da bulursun.
Maskara fırçasının şekli kirpiklerin görünümünde etkili bir detaydır!

Yoğun katman isteyen kirpikler oval ve dolgun, kıvrım isteyenler kıvrak, hacim isteyenler ise düz fırçası olan maskaralara yönelmeli.
Genellikle maskara ve rimelin hakkını en iyi veren marka Maybelline oluyor. Maskara söz konusuysa Maybelline bence.20 Yorumla
avon daha 1 ay falan oluyor facebook sayfasında formu dolduran herkese ücretsiz avon mega effect numunesi dağıttı hatta orjinal boydu.valla çok beğendim bn gözlük takıyorum kirpiğimde fazla yok ama nasıl uzattı kirpiklerini tane tane oldu resmen fiyatıda en fazla 15tl falandır sen al memnun kalacağına eminim
00 Yorumla
maybellinenin maskaraları hemen kuruyor ya ben sürekli farklı farklı maskaralarla gidiyorum tel tel görünmesini istiyorsan golden rose maxim eyes var fiyatı da çok uygun al bence memnun kalırsın
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
10Cevap
+1 yılGöz Alıcı Kirpiklere Sahip Olmanızı Sağlayan En İyi Maskara Önerileri
Selamlar, göz alıcı kirpiklere sahip olmanın en etkili yolu, doğru maskarayı seçmekten geçiyor. Bu yüzden sizin için en iyi maskaraları araştırıp bir liste hazırladım. İşte size göz alıcı kirpiklere sahip olmanızı sağlayan en iyi maskara önerileri:

1. L’Oréal Paris Lash Paradise Intense Black Ekstra Siyah:

En iyi maskara hangisi diye düşünüyorsanız, L’Oréal Paris Lash Paradise Intense Black Ekstra Siyah maskarasını deneyebilirsiniz. Bu maskara, kirpiklerinizi yoğun bir şekilde kıvırmak ve hacimli bir görünüm kazandırmak için formüle edilmiştir. Ayrıca, uygun fiyatlı en iyi maskara arayışındaysanız da tercih edebilirsiniz.
2. Maybelline Lash Sensational:

En iyi maskara markası arasında yer alan Maybelline, Lash Sensational, kirpiklerinize uzun ve dolgun bir görünüm kazandırmayı hedefliyor. Kıl fırçalı maskara sevenler için ideal olan bu ürün, her kirpiğe ayrı ayrı dokunarak kirpikleri tek tek kavrar ve uzatır.
3. YSL Beauty Lash Clash Maskara:

En iyi maskara yorumları arasında sıkça yer alan YSL Beauty Lash Clash Maskara, kirpikleri hem uzatır hem de hacimlendirir. Özellikle ince ve seyrek kirpiklere sahip olanlar için ideal olan bu maskara, kirpikleri yoğun bir şekilde kıvırarak daha dolgun görünmelerini sağlar.
4. Sephora Size Up Maskara:

En iyi uzatan maskara arayışındaysanız, Sephora Size Up Maskara tam size göre! Özel fırçası sayesinde kirpikleri tek tek kavrar ve uzatır. Ayrıca, kirpiklerinizde birikinti oluşmasını engelleyen formülü ile de dikkat çekiyor.
5. Max Factor False Lash Effect:

En iyi kıl fırçalı maskara markası olarak Max Factor False Lash Effect maskarasını deneyebilirsiniz. Kıl fırçası sayesinde kirpikleri tek tek kavrar ve uzatırken, aynı zamanda hacimli bir görünüm de sağlar. Bu maskara, göz alıcı kirpiklere sahip olmanızı sağlayacak en etkili maskaralar arasında yer alıyor.
Doğru maskara seçimi, göz alıcı kirpiklere sahip olmanın en önemli adımlarından biri. Yukarıdaki önerilerimi inceleyerek, ihtiyacınıza en uygun maskarayı seçebilirsiniz kızlaaar.
20 Yorumla
+1 yılşu an kullanıp memnun kaldıklarım
https://www.watsons.com.tr/p/loreal-paris-paradise-extra-black-maskara-42124?recommended_by=instant_search&personaclick_search_query=loreal%20paradise
https://www.sephora.com.tr/sephora-collection-outrageous-p2079051/?integration_pim_variantcode=02%20Ultra%20Black%20(15%20ml)10 YorumlaDuyulan, bilinen en kaliteli rimelleride kullandım. Ama kesinlikle aradığım buymuş link hemde fiyatıda gayet uygun ve tamda istediğim gibi yapıyo kirpiklerimi.
Maybelline volum express black drama the falsies öneririm herkese :)10 YorumlaChannel ve mac in maskaraları çok iyi. Fiyat olarak daha uygun olanlardan avon supershock gayet tatmin edici. Maybelline the falsies volume express cok guzel. Fiyatı da cok uygun 20lira gibi birseydi
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılhm teşekkürler channel yada mac in hangisini önerirsin madem iyiyse daha önce almadım hiç
- +1 yıl
Channel ben kullanmadım bikac kez denedim arkadasim memnun vs. Mac false lashes sadece ben degil herkes cok memnun. Internette ufak bi arastirma yapabilirsen cok faydali yazilar var. Kk ya bak derim ben :) uygun fiyatlı bahsettiklerimden maybelline e bakmalisin o da gayet guzel
+1 yılkıl taraklı firçalar kullanmanı tavsiye etmem senin için ideal olan silikon taraklı fırçalar olacak. Ben loreal panorama maskara kullanıyorum ve çok memnunum
00 Yorumla
+1 yılSephora curl kesinlikle takma kirpik gibi yapıyor cidden muazzam senelerdir kullanıyorum diger maskaralar çöpp
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTeşekkürler bebeğim denicemm
- +1 yıl
Dene bebegim rica ederimm 🧡
+1 yılŞu an Rimmel scandaleyes kullanıyorum çok memnunum.Daha önceleri Dior show extase kullanıyordum o da çok güzel.İkisinide öneririm.
10 YorumlaMaybelline Lash Sensational,
Maybelline Falsies Surreal Maskara,
Loreal bambi eyes,
Loreal paradise,
Loreal miss baby roll.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence en iyisi Lancome Hypnose Drama maskara , en son dermoeczanemden aldım istersen inceleyebilirsin. Aylarca kullanırsın, o açıdan bakıldığında fiyatı da fena değil. BU pahalı gelirse Maybelline kullanacaksın.
00 Yorumlaen iyi maskara bir hayal yıllardır bulamadım bulanada rastlamadım. ben çözümü çift maskarada buldum farklı işlevli iki maskarayı beraber kullanıyorum
00 Yorumla- 10 Yorumla
Essence i love daha iyisi yok bence o paraya o rimel on numara. Biraz zor temizleniyor falan ama en beter kirpikleri adam eder. Seksen doksan liraya rimeller alirdim yazik verdigim paralara.
00 Yorumla
+1 yılmax factor 2000 calorie
kirpik değil kepenk oluyolar <311 Yorumla
Gizli Soran+1 yıldenedim o baya eski ama
maybelline new york çok güzel tavsiye ederim bir de golden rose nin var o da güzel
00 Yorumlaen iyi maskara? ımhhhh cevap veriyorum: imamoğluuu:))
00 Yorumla
+1 yılFlormar longer than ever
bence denemelisin
00 YorumlaL'Oreal ve Maybelline bu ikisi çok iyi ve favori maskaralarım
00 Yorumla
+1 yılkapkara MASKARA 2 kuruş 10 para gel ya hacı bumbala gel. :-)
00 Yorumlabenim de bitti sectigini guncellemeyle bekliyorum :)
00 YorumlaModa & Stil konusunda 353 cevap paylaştı. Flormar sürüyorum üzerinden de Pastel Express Volume+Length Mascara-Siyah bununla geçiyorum çok güzel oluyor. kıvrık ve sık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıllink
Şuan bunu kullanıyorum , memnunum.10 Yorumla
+1 yılHicbiri.
Al kirpik kivirici hafif ocakta isit. Kivir. Cok isitma yanarsin.05 Yorumla- +1 yıl
Butun rimeller topaklanir, en padisahi olsa akar.
Ay yok kivirmam cok az dersen. Kirpik ektir. Elinin kiri parasi yani.
Gizli Soran+1 yılaslaa kirpik ektirmem
- +1 yıl
Niye la :D.
Gizli Soran+1 yılo ekilen kirpikler çıkınca dökülünce falan kendi kirpiklerimin yarısının dökülmesini göze alamam:D
- +1 yıl
annem arada ektırıyor. hıc oyle bır sey yasamadı. kalıtelı bır yerde yaptırırsan sorun olmaz.
+1 yılparan varsa Mac yoksa watsons da rimmel markası var ingiliz malı memnunum turuncusundan.
10 YorumlaFlormarın mor renkli maskarası kesinlikle denemelisin. Kirpikleri tek tek ayırıyor, topaklanma yapmıyor. Ayrıca gün boyunca kalıcı oluyor. Akma söz konusu bile değil. 💜
00 Yorumla
+1 yılkurt kocayınca köpeğin maskarası olurmuş deyişindeki maskara mı bu? ://///77
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yıleksiyi bastım
- +1 yıl
canım çok acıdı :((888
Gizli Soran+1 yılohh iyi oldu
- +1 yıl
o değil de bu soruya oturup ciddi ciddi cevap veren erkeklere ne demeli lajkdslkja
Gizli Soran+1 yılerkek olan cevap vermez zaten senin gibiler cevap verir
- +1 yıl
error
+1 yılŞu soruya bile 4 tane erkek yorum yapmış mk..Bak 5 oldu.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı. Chanel Inimitable Mascara kullanıyorum, çok memnunum.
00 YorumlaMaxfactor bu markayı kullanıyorum süper hem suya falanda dayanıklı ama fiyatları biraz tuzlu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRimmel ve Chanel'in var da paranız var mı kadar bilmiyorum.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılgerçekten tam istediğim gibi bişeyse alırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılmax factor kullenceksin ayol cok memnunum.
not: cemil ipekçi02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılseni kınıyorum cicim taammı
Cevap sahibi+1 yılo rimel tüpünün içinde boğulasın insallah cicim
1 yılmaybelline lash senstional en iyisi.
00 YorumlaLoreal Pandora
00 YorumlaMaybelline sky high markası çok güzel
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yıltesekkür ederim
Moda & Stil konusunda 794 cevap paylaştı. Guiza, iyi maskaraydı
00 Yorumla
+1 yılLoreal telescopic bide 4d lash architect
00 Yorumla
+1 yılMac'in leopar desenli bir makarası var <333
00 Yorumla
+1 yılmax factor false lash effect
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılmor olanmı
- +1 yıl
hayır siyah
Gizli Üye(30-35)+1 yılOriflame maskara aradıgınn tamda bu olmalı canım
12 Yorumla- +1 yıl
Evet bu gercekten cok iyi katiliyorum :))
Cevap sahibi+1 yılsaolun
+1 yılMaybelline kullanıyorum çok'da memnunum.
00 Yorumlaben avonun kullanmıstım 3 boyutlu harikaydı
00 YorumlaYa ben yapışık durmasını istiyorum nolcak ?
00 YorumlaAvon Super Drama Mascara
10 Yorumlaessence i love extreme
10 Yorumlasumptous extreme mascara
10 YorumlaGolden Rose Seksy Black
00 YorumlaMac factor, maybelline, rimmel.
10 YorumlaYorum yapan erkekleri şikayet ettim.
10 Yorumla
+1 yılNars❤️
20 YorumlaBilmiyorum kusura bakma :=)
00 Yorumla
1 yılarkadas ortamında ben
00 Yorumla
+1 yılKipuzat maskara
00 Yorumlamax factor
00 Yorumladior canımmm
00 Yorumlamax factor :)
00 Yorumlaavon supershock
00 YorumlaMax factor fusion.