Geçtiğimiz yılın en iyi maskara markası Yves Saint Laurent'e ait olduğunu biliyor muydunuz? Ve 2. olarak da Chanel. 3. Lancome.
Sizce en iyi maskara hangisi? En iyi maskara önerileriniz neler?

Geçtiğimiz yılın en iyi maskara markası Yves Saint Laurent'e ait olduğunu biliyor muydunuz? Ve 2. olarak da Chanel. 3. Lancome.
Sizce en iyi maskara hangisi? En iyi maskara önerileriniz neler?

Merhaba,
Bugün deneyimleyip kendimce başarılı bulduğum on adet rimeli seninle paylaşmak istiyorum. Özelliklerini de belirteceğim bu rimellerden hangisi senin arayışlarına çare olacaksa onu deneyebilirsin. Öyleyse başlayalım:

2023 yılının belki de en popüler rimelleri arasında olabilir, sıkça tanıtımına denk gelebilirsin. Oldukça dolgun bir fırçaya sahip bu ürün 10 ml ve 01 very black numarasıyla oldukça güzel sonuçlar veriyor.

Bu ürün 2012 yılından beri kullandığım ürün olmakla birlikte kirpikleri ok gibi yapıyor tek tek ayırma gibi bir özelliğe sahip. Severek kullanıyorum. Sert fırçalı rimellerden olduğunu da ekleyelim.

Eğer ki hassas gözlere sahipseniz tercih edebileceğiniz ürünlerden biri de Loreal Lash Paradise sizin için uygun bir seçenek olabilir. İçeriği oldukça hafif gözde yapış yapış hissi de yapmıyor.

Yılların rimellerindrn biri olan Süpershock bazen ambalaj değiştirdi. Kalın, kısa taraklı ve sert fırçasıyla toparlanma olmadan kirpikleri kaldırmayı başarıyor.

Kesinlikle en beğenilen ürünlerden biri olduğunu düşünüyorum. Hem dayanıklı hem kirpiklerde topaklanma yapmıyor sevdiğim ürünlerden biri.

Hassas gözler için uygun olan bu ürün kirpiklere ilk dokunuşta daha mükemmel bir etki ederek kirpikleri çok güzel şekilde hacimli yapıyor. Ve muhtemelen Maybelline'in en bilinen üç rimelinden biri.

Yelpaze fırçası ve içerisindeki gliserin artı gül yağıyla aynı zamanda kirpikler için besleyici olan bir önceki rimelin geliştirilmiş formüllüsü diyebiliriz. Hassas gözler için tavsiye edilirken sıklıkla rastlanılan ürünler arasında.

Sephora'nın bu rimeli dayanıklı yapısı ve sürerken bulaşmayan güzel formülüyle sürekli övülen rimeller arasında yer alıyordu. Ben de denedim ve başarılı bulduğum ürünler arasında yerini aldı.

Adı üstünde limitsiz kirpik uzunluğu arayanlar için uzun görünümlü kirpik vaat eden loreal maskaralarımarasında yer alıyor. Yaklaşık 24 saat kalıcılık gibi de vaadi olan bu ürün en beğenilenler arasında.

Kirpiklerim bir türlü kıvrılmıyor diyorsan bu maskaraya da şans vermeni öneririm. Kendisi curl and volume özelliğine sahip. Yani hem ekstra kıvırıyor hem de kirpikleri olduğundan dolgun gösteriyor seyrek kirpiklerin varsa. Bu ürünü de inceleyebilirsin.
Benim önerilerim bu şekilde umarım faydalı olmuştur. 💗
Merhaba, :)
Görüş Fırsatı'nın kazananı sen oldun! 25 TL değerinde Amazon Hediye Çeki için lütfen bizimle iletişime geç. 🥳
Sevgiler.
Selam, en iyi 5 maskara markasını tanıttığım bir video çekmiştim. Hepsini tek tek uyguladım, aşağıdaki videoda görebilirsiniz :)

Buna bayılıyorum. Hem dolgunlaştırıyor hem de kirpikleri tek tek ayırıyor. Hem de tabi ki uzatıyor :) En çok kullandığım makyaj malzemelerinden bir tanesi maskara, sürekli bitiriyorum.

Bu maskara yıllardan beri favorim, 2 numarada olmasının tek sebebi yeni bir şeyler keşfetmiş olmam :)

Üçüncü sırada ama bu üçünü ayırt edemiyorum. Çok memnun kaldım. Baya uzatıp, tek tek ayırıyor ve de rengi gerçekten simsiyah. Hatta makeup artistleri bunu genellikle gece makyajında kullanıyor ama ben kirpiği çok sevdiğim için gündüz-gece hiç fark etmiyor :)

Bu maskara da gerçekten çok güzel.

Bu maskara çok fazla dolgunluk vermiyor ama inanılmaz uzatıyor :) Hatta içlerinde en uzatanı bu diyebilirim. Genellikle bunu sürüp üzerine dolgunlaştırıcı maskara sürünce enfes oluyor. Benim favori rimellerim bunlar. ♥ İmge Gürsoy - YouTube imgoshka - Instagram

Görseldeki maskara güzel değil kirpikleri döküyor
Bana çakmasını mı sattılar acaba yoksa tarihi falan mı geçmişti diye düşündüm şimdi
Cevap
19Cevap
Fiyat aralığını yazmamışsın ama bir kaç tavsiyede bulunmak isterim. Maybelline 19,99 One By One serisini deneyebilirsin. Silikon fırça olması nedeniyle dağılma, bozulma olmadığı gibi kirpiklerini kıl kıl tarayarak hacim verir. Rival de Loop'un pembe maskarası var 12,99'a rahatlıkla bulabilirsin. Essence'in bir kaç rimel'i aynı yapıya sahip. İsim olarak aklında kalmasa da renk olarak isteyebilirsin. Mavi waterproof maskarası var çok satılan ama maskara kullanan biri olarak waterproof tavsiye etmiyorum, kirpiklerini dökebilir. Mor ve pembe maskarası revanşta fiyatı da 8,69.
1. Maybelline lash sensational sky high maskara

Dipten uca uzatıyor. Ağırlaşma ve topaklanma yapmadan uzatıyor.
2. Loreal Paris Telescopic maskara

Lifting etkisi yaratıyor, kirpikleri tek tek arıyor ve akma yapmıyor.
3. Maybelline Colossal Curl Bounce maskara

Özel fırcası sayesinde tüm kirpikleri kıvırıyor. Hacimli bir görünüm sağlıyor ve uzun süre kalıcı.
Çok para vermem dersen maybeline in çok güzel rimelleri var 25 30 tl civarı ha yok para problem değil dersen mac al 90 tl ve manyak gibi yapıyor kirpiği
Hiç görsel şölen yapamıycam bu açık ve net.. A101 deki zamanında indirimde olan 45 tl ye aldığım Maybeline New York. Çok güzel. Birde bimden aldığım 20 tl lik Golden Rosenin fırçasını çıkarıyorum daha uzun fırçalı bi maskara fırçası koyuyorum içine o zaman daha iyi oluyor. Birde golden rose mavi maskara bu olduğu gibi güzel
Maybelline
Tek tek ayrılmış, dolgun ve hacimli kirpikler için Lash Sensational Maskara. Çok sevdiğim markalardan yaban gülü yağı icren doğal içerikli
Lash Sensational® Maskara kirpiklerini tek tek ayırır ve kirpiklerine yoğun, dolgun, hacimli bir görünüm verir.
Yelpaze etkili fırçası ile en kısa kirpikleri bile yakalar, farklı kirpik tiplerinde mükemmel sonuç verir. Yaban gülü yağı içeren formülü sayesinde kirpiklerde ağırlık hissi bırakmaz. Benim tercihim 🕶️
Maybelline diyorum, diğer markaları chanel vs deneyecek kadar zengin değilim henüz şimdiye kadar kullandıklarım arasında maybelline en iyisi ve daha uygun 🤔😂😂
Maybelline New York Volum' Express Rocket Ekstra Black adamdır
M.A.C ürünnlerini beğeniyorum...
fakat o saydığın markalar harikadır kesinlikle :D
M.a.c'de harika bir marka
Kesinlikle Lash Sensational. Özellikle extra black olanı. Hem kirpikleri tek tek ayırıyor hem de hacimli gösteriyor.
Bana göre Max factor çünkü ben kendim Max factor kullanıyorum ve gerçekten söyleyebilirim ki çok iyi bir marka
Keşke bu kadar zengin olsaydım da hrpsini denemiş olsaydım ama maalesef 😂 en faxla Maybelline kullandım
Fotoğraftakilerin hiçbiri
En iyi mascara bana göre
Essence get big lashes volume curl mascara
Maybelline Sky High Maskara bence en iyisi, kirpiklerime hacimli bir görüntü veriyor ve upuzun kirpiklerim oluyor. Tavsiye ederim 🌸
maybelline flormar. türkcesi rümel artik ürünlerin ismi yabanci yaziyor alik ve pudrayi karistiriyorum alirken
Maybelline -golden rose- nars elimdeki bitince hangisi indirimdeyse ona saldiriyorum sndjzjfskgnsng
Onerebilcegim en iyi maskara lancome ama fiyat uygun olsun diyorsan maybelline mavi olani gayet iyi denemelisin 😉
Gratis watsons gibi uygun fiyatlı markalarda en iyisi maybelline. Özellikle maybelline the falsies black drama çok güzel dene bence :)
ben en son maybelline aldım gayet memnun kaldım :) kirpiklerimde hiç fazlalık yoktu ve gayet uzattı
yazdım köşeye alıp deniycem sağol :)
ama olmadı... bak bunu unutmuşsun canım yaw... Catherine Arley Dynamic Super Color Mascara... :))
voov biliyoruz da :)) sığmadı dior , locoste flormar falanda vardı daha :)
olmadan ne olur :)
maskarası olmasa ne olur demiştim
alıntı yaptın sandım biran :)) doğal en güzeli elbet :)
ahah :D var zaten öyle olanı ki hatta git gide artıyor, aslında sorun şu ki yüzünde kusuru sorunu olan kullansın iyi yüzü olanda kullanınca ayırt etmek zor oluyor :))
bu da videosu...https://www.youtube.com/watch?v=M59k9edl6Hc
cancazım? :)
evet korkular çok doğru ben makyajsız kız görmekte zorlanıyorum :)
kendini nasıl iyi hissedersem öyle olacağım diyoruz fakat aynı model gibiyiz hepimiz dışarıda :)
bilmiyorum fakat öğrenmiş oldum sağol :)
evet tek kaldın garipseme görüşünü almış oldum, bende teşekkür ederim :))
Ben L'Oreal kullanıyorum. Tam istediğim gibi uzatiyor.
bence en iyi markalardan biri deborah gerçekten çok memnunum
Maybelline bu konuda oldukça başarılı. Hem uygun fiyatlı, hem de çeşit çok. :)
Birinci seçilen ysl marka maskaram vardi o kadar salağım ki kullanmaya kiyamadim ve kurudu🤣
Ağzımı ayıra ayıra yürürken logar kapağına takılıp sevgilimin yanında yere kapaklanan ben maskara.
Ben lancome Hypnose Drama çok beğenerek kullanmıştım
Simdilik daha uygun fiyatlıları kullanıyorum o etkiyi hiç birisi vermedi
Kullandığım maskara Maybelline last sensitional.😊💜
Maskara farmasi all in one herks sryr rimelin ne diye
essence beğeniyordum da bu yıl değiştirmişler sanki
maybelline nin lash sensotional (dogru mu yazdim bilmiyorum) loreal paris in miss manga
Tesekkurler :*
önemli değil 😊
Loreal paris kullaniyorum ince kalin fircali guzel bence
Hep maybeline kullanırdım Golden rose yenı cıkan rımelını deniyim dedim mor renginde harika bişey maybeline 10basar denemeni tavsıye ederim
yves rocher kullanıyrum. gözlerim alerjik. hiç dokunmuyor
maybellınne kullanıyorum bana gore en ıyı maskara topaklanmıyor tek tek kırpıklerı ayırıyor vs
Loreal ayarında güzel bir marka ve sorunsuz maskara pek şikayeti olan yok
Ben bir maskara aldim 280 tl verdim karttan çekildi sonra farkettim. Neyse dedim... rezillllll
Bu hayatta maskara olma da gerisi mühim değil derya
E ne yapayım derya kimse sallamamış bari üzülme diye böyle bir yorum yaptım artık yoksa ne anlarım o işlerden ☺
Peki günaydın bak zaten ayağım uģurlu gelmiş benden sonra baya yazan olmuş ☺
EİG için teşekkürler bebek günaydın buldun mu maskaranı maskara olmadan 😀
Avondan big & false lash kullanıyorum uzun zamandır fiyatı da uygun 15 tl olması lazım 😊
Maybelline Rocket kullanıyorum çok çok kaliteli. Ama kimyasalı hakkında pek bir fikrim yok
loreal paris false lash architect
gayet memnunum
Şimdiye kadar kullandığım bütün maskaralar kirpiklerimi döktü. O yüzden özel günler hariç kullanmam.
golden rose cat walk denemelisin Şu an indirimde muhtesem bir maskara gratise bak
Lancome Hypnose Drama. Bu zamana kadar kullandığım en iyi mascara şiddetle tavsiye ederm :)
dogru soyluyo ben ondan aldim dukkana cogu musteri sordu
Takdir ettim sizi güzel bilgiler sizce en başarılı olanı neye göre seçilmiş.?
teşekkür ederm. Bana kalırsa ürün özelliklerine göre seçiliyor ve uygulamadan sonraki duruşuna göre. Birazda firmanın yatırmıyla alakalı ama daha çok ürün özelliği. Siz hangi markayı tercih ediyorsunuz
Ben daha max factor kullanıyorum fakat değiştirmeyi düşünüyorum sizce bu ürünlerin içerği bakımından hem dolgulaştırıcı hem uzatıcı hem hem alerji yapmayacak ürün hangisidir.
Memnunsanız değiştirmeyin çünkü max factorde çok güzel ve fiyat açısından daha avantajlı lancome, diyorr gibi markalara göre. Ama yinede değiştircem diyorsanız lancome hypnoze kullanın derim
teşekkür ederim.
Nars ve Lancome markalarının istisnasız tüm maskaraları çok güzel. Tavsiye ederim.
Ben maybelline go extrame kullanıyorum tavsiye ederim.
Teşekkür ederim 😊
Loreal Paris million lashes extra noir !!! Şiddetle tavsiye ediyorum
yazdım köşeye alıp deniycem sağol :)
yenisini almam lazım öneriler iyi oluyor :)
Lancome cok guzel kipriklerine hos bir durus sergiliyor.
Şuana kdr olan yorumlarda en çok lancome söğlendi :)
ben lancome hypnose drama kullanıyorum ve çok memnunum.
Ve mağazalarda ise en çok satan ürün lancome hypnoze maskara :) Bu birincilik neye göre seçiliyor acaba çok merak ediyor? :) Reklama parayı yatıranmı desek acaba..
Merhaba,
Ben loreal paris bambi eye maskara kullanmıştım çok memnun kaldım. Böyle bi yazı gördüm yardımcı olursa bakimzamanim. com/en-iyi-10-rimel-onerisi
Üzerinde mascara yazsın yeter, çok bir beklentim yok
Ben her markaninkini kullandim neredeyse ama şu an kullandığım harika birazda rimeli surmene bagli.
Şu an ne kullanıyorsunuz peki?
Adını hatırlamıyorum eve gittiğimde markasını modelini yazarım :)
Peki :)
Ahahhaha hiç birisin bilmiyorum 😂😂 kullanmadığım şeyler, makyajın M'si bile yanımdan geçmez
Max Factorun üzerine maskara tanımam.Max factor false lash effect yada dramatic look.
max factor 2000 caloriede çok iyi ama :)
Dediğim Max Factor 2000 Calorie Dramatic Look Mascara zaten ki.
yazınızı yanlış okumuşm :) ewt flash effect
Maybelline New York Lash Sensational Sky High, ben kirpikleri birbirine yapıştırmadan tek tek ayırmasına hayranım. Yapışık ve doğal olmayan kapkalın kirpikler yerine incecik birbirinden ayrılmış simsiyah doğal kirpikler ❀
• Deborah 24ore Instant Maskara Maxi Volume Pomegranate en iyisi mükemmel tek tek ve volumlü oluyo kirpiklerim
Maybelline New york Sky high ile Golden Rose Essential High Definition kullanıyorum sık sık. İkiside favorilerim.
sephora big by definition maskara kirpik kiviriciyla mukemmel oluyor
Uzatmasini istiyorsan LYKD mor renk olan. Kirpikleri arşa çıkarıyor resmen.. Fiyatı da mükemmel..
loreal telescopic lift
essence lash princess
catrice lift up
catrice glam&doll
Bobbi brown mükemmel. Ama aşırı uçuk bir fiyatı var. Daha düşük fiyatlı dersen maybelline.
Maybelline push up angel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?