Şimdiye kadar gördüğünüz en farklı ve ilginç dövme modelleri nelerdi? Dövme yaptırmak istiyorum açıkçası biraz ilginç ve dikkat çekmesini istiyorum. Önerebileceğiniz modeller var mı?
Şimdiye kadar gördüğünüz en ilginç dövme modelleri nelerdi?
Kadınlarda omurga boyunca inen dövmeler çok güzel duruyor, özellikle çin harfleri ile. Hayvanlar olarak ren geyiği ve tilki çok güzel ve estetikli duruyor, dirseğin iç kısmında hoş duruyor. Yahut güzel bir tablonun küçük modelini yaptırabilirsin. Hem anlamlı olacaktır hem de sanatı sevdiğiniz belli olacaktır.
Dövme abdesti falan engellemeseydi uygun bir yerime yaptırırdım bôyle bişey kesinlikle. ÇOK güzel dövme be. Bide DİKKATini çekerim dövme içinde dövme;) Yetenek!
Düşünsene bir Kartal dövmesi yaptırırdın Ya da Beşiktaş logosu Ya da kartal kafası üzerine beşiktaş logosun da ki ay yıldız :D omuzlarına falan yapardın
Dövme yaptırmak güzel soru. Ama bana sorarsan yaptığın dövmenin bir hikayesi olmalı. bir anlam taşımalı. başkalarında hayranlık uyandırmak yerine sende hayranlık uyandırmalı... ama kadında sırtta omurga üzerindeki dövme ve basen yanlarına yapılan dövmeler estetik duruyor
İlginç olanları bilmiyorum da omuza veya köprücük kemiğinin altına yapılan pusula çok hoşuma gidiyor. Bir de o pusulanın zincirleri, vücudun diğer yerlerine çizilmişse bakmaya doyamam...
En İyi Cevaplar